подава си сама газ TDS от какво може да е !? РЕШЕНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
NetWar написа:Още един глас за автопилота, по спомени знам че е със жило може да клеясва нещо , по добре да го видиш
незнам мисля че не е от автопилота защото му махнах бущона и пак го правеше същото говорил съм с нн сервиз за следващия понеделник дано го отстранът ако някои до тогава има някаква идея ще съм му благодарен че немога да се движа такапо патищата
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- anzak
- старши ентусиаст
-
пич виж сега проблема ти иска диагностика иска да се видят данните на колата тук във форума не вярвам някой да може да ти помогне без това така че потърси си кадърен сервиз или в краен случай ако можеш да си позволиш отивай в оторизирания
anzak написа:пич виж сега проблема ти иска диагностика иска да се видят данните на колата тук във форума не вярвам някой да може да ти помогне без това така че потърси си кадърен сервиз или в краен случай ако можеш да си позволиш отивай в оторизирания
досега на 4 диагностики ходих 1 вика дебитомер друг вика компютъра секи нещо различно 1 с 1 няма еднакво а колата си върви перфектно и набира супер не придърпва не и играят оборотите ! да не би да има някакво моторче което да подаваи отнема газ за асц-то!? и ако има къде се намира мен тва ми хрумва!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Ми не е моторче ,електронно е но незнам на какъв принцип е точно.maniakabg написа:да не би да има някакво моторче което да подаваи отнема газ за асц-то!? и ако има къде се намира мен тва ми хрумва!
обичам BMW
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
maniakabg написа:na$ko написа:колега с какви гуми караш?какъв размер,да не би да са различни?
какъв смисал да са различни !? има ли значение това !? отзад са 235 45 17 а отпред 225 45 17
Разбира се че има значение. Различния размер гуми побъркват ASC-то - отпред и отзад трябва да са еднакви

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
хахаха много ми е смешно точно този проблем
един приятел имаше такъв и го отстранихме...колега несе хварляй на дебитомери,помпи и други...проблема ти е в компютъра който оправлява двигателя(ECU) 

- anzak
- старши ентусиаст
-