Въпрос относо заключването на темите във форума.
Модератор: I.Voykov
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Странно е как се иска (казано в известен смисъл) справедливост по този въпрос, НО самите потребители в много голямата си степен изобщо не се замислят преди да пуснат тема, която би могла да бъде заключена... никой не еб@ва да чете правила и да ги спазва, НО ние трябва да се съобразяваме и да се обясняваме какво и що... и после тва ако не е криворазбраната цивилизация... айде...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А защо глупостите да не се изтриват примерно 1 седмица след заключването да не се пълни повече форума с безполезни боклуци?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
А защо трябва да има глупости въобще. Защо модераторите трябва да са длъжни да си хабят времето излишно, триейки т.нар. глупости?

- borislav
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:колегата М-кар е прав. казвал съм го преди-ше го повторя! за да има ефект наказанието-а заключването е вид наказание -трябва да е ясно защо и кой е наказан. тъй като повечето не са ходили в казарма явно ше го разясна по друг начин:
ако кучето ти се изсере на килима и след 2ч ти го видиш и го размажеш от бой то ше се изсере пак като му се досере.....!!! ако го заведеш до лайното,навреш му муцуната в него и го удариш здраво,но без да го пребиваш от бой - на вторият път немските овчарки захапват,некои други породи от 4тия път....!!!!
та идеята е като се направи нещо от властимащите да ес обясни защо е направено и кое е грешното ,за да може юзъра да го разбере ,а и другите превантивно да знаят ,за да не серат.....!!!!! може да е времемко-иска към 2мин писане,но е наложително,щото иначе си е безсмислено да се модерира. и както се оказва много други модове в други форуми са го разбрали....
ами то тогава ако модераторите вземат да обясняват на всеки защо са му заключили темата май трябва да им събираме пари за заплата защото няма да имат време да ходят на работа,пък какво остава за друго,аз мисля че и ти можеш да обясниш на дадения потребител че не се прави така дадено нещо(например като пуска обява) и ако не се поправи темата ще бъде заключена така хем ще улесниш дадения модератор хем потребителя ще разбере за какво е му е заключена темата.Надявам се ме разбрахте какво искам да кажа. Форума нали е за да си помагаме а това ще е един вид помощ към модераторите

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
наказанието без обяснение е без ефект. щом има време да я заключи-ще има още 15сек време да напише защо и то не ,за да се оправдава на заключения ,а за да видят другите какво е позволено и защо се заключва -ясно е ,че само с четене на правилата не става. който ми каже ,че е прочел преди да цъкне на бутона "съгласен" на всички програми ,които е инсталирал на компа си ще го нарека лъжец в очите....!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
err0r написа:А защо трябва да има глупости въобще. Защо модераторите трябва да са длъжни да си хабят времето излишно, триейки т.нар. глупости?![]()
![]()
Винаги ще има глупости, това е неизбежно хора всякакви. Поне да не се пазят. Не може да очакваш да не се пишат идиотщини, просто това няма как да стане в голям форум.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ако модераторите ме приемат в групичката си обещавам да давам подробно обяснение на всеки защо съм му заключил темата
п.с.: особенно на господата в раздел обяви

п.с.: особенно на господата в раздел обяви

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума