не ми светят стоповете - вече светят
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- dobri_rally
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 coupe
- Мечтае да кара: M
не ми светят стоповете - вече светят
внезапно спряха да ми светят стоповете като натисна спирачка проверих всички бушони и крушки и не знам какво е ако може да помогне някойще съм благодарен
Последна промяна dobri_rally на 04 Дек 2009, 16:27, променена общо 1 път
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Погледни стопмашинката
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Пробваи стоп машинката . Аз имах същия проблем. Бушони всичко си разботеше и като отидох на сервиз ми казаха че е стоп машинката. Около 20 лв.
Lurking in the shadows
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега трябва да е стоп-машинката,при мен алармаджията като слагаше алармата ми забравил да закачи буксата.
и от бургас до варна сум карал без стопове
искарал съм касмет някой дане ме одари.така че провериси машинката.също виж данеби самите фасонки нещо дане са се размести ли или окислили,щото при мен и това го имаше 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Най-вероятната причина е стоп машинката.От фасонките или от крушките няма да е,щото ми е много съмнително и двете едновременно да направят проблем,а за снопа с кабели влизащ в багажника-той какво общо има със стоповете?
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
kabalo написа:нали именно тези кабели дават сигнал на крушките отзад да светят това е общото
Говорим за снопа с кабели,които през гумен маншон влизат в капака на багажника!В него има:2 лампи за осветяване на задния номер и серво машинка,заключваща капака на багажника.Там кабели за стоповете не ходят,щото видиш ли,стоповете не са на капака на багажника!Понякага имам чувството,че си пишем на различни езици....
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Стоп машинката е най-вероятния заподозрян.
Но провери наистина и крушките: имал съм ел.два случая:
1. Едновременно ми спряха двата стопа - проверявах бушон, стоп-машинка(не можех да предположа, че двата стопа ще изгорят едновременно, защото всяка вечер ги проверявам - виждам отраженията като паркирам), и най-накрая се оказаха две изгорели крушки
2. Спирам вечерта срещу стена (виждат се и двата фара) и изгасям фаровете. След 15минути паля и няма никакви фарове - отново причината бяха две изгорели крушки (най-интересното бе, че дори не присветнаха когато се опитах да пусна фаровете).
Така-че се оказва че въпреки теорията на вероятност се случват и да изгорят едновременно двете крушки
Но провери наистина и крушките: имал съм ел.два случая:
1. Едновременно ми спряха двата стопа - проверявах бушон, стоп-машинка(не можех да предположа, че двата стопа ще изгорят едновременно, защото всяка вечер ги проверявам - виждам отраженията като паркирам), и най-накрая се оказаха две изгорели крушки
2. Спирам вечерта срещу стена (виждат се и двата фара) и изгасям фаровете. След 15минути паля и няма никакви фарове - отново причината бяха две изгорели крушки (най-интересното бе, че дори не присветнаха когато се опитах да пусна фаровете).
Така-че се оказва че въпреки теорията на вероятност се случват и да изгорят едновременно двете крушки

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
+1
pistata9889 написа:Погледни стопмашинката

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- dobri_rally
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 coupe
- Мечтае да кара: M
Re: не ми светят стоповете
благодаря ви стоп-машинката беше
12 мнения
• Страница 1 от 1