ХАСКОВО - сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Ето и от мен няколко предложения преправени малко .Колегата по горе нека не се сърди просто малко го пипнах тук там

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
отново в 15.00 часа ама на входа на парк Кенана.mi6a_2004 написа:БИСЕРЕ ПРИДЛОЖЕНИЕТО ИЗГЛЕЖДА ДОСТА ДОБРЕ.АБЕ ЗАБРАВИХМЕ ДА УТОЧНИМ В КОЛКО ЧАСА ШТЕ СЕ САБИРАМЕ И КАДЕ?????
Други предложения

- Padreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с мерак
колеги ве4е стана качването на логото но е много голямо.Свалете го и тогава ще е в умален вид
http://picbg.net/img.php?file=1e9a6586e1cca5c6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=1e9a6586e1cca5c6.jpg
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
- sladyk_grqh
- Потребител
-
Здравейте! Разгледах обстойно предложенията ви за лого, но незнам защо никой не помисли, че след като става въпрос за клуб в Хасково, трябва да има някакъв символ на Хасково, ето както например логото на BMW Club Bulgaria. Там е изобразена картата на България. Не ме разбирайте погрешно, просто един надпис, че става въпрос за Хасково, някак си не стои естетически добре. Не ангажирам с мнението си никого. Честита Коледа на всички 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
нищо не се виждаsladyk_grqh написа:Здравейте! Разгледах обстойно предложенията ви за лого, но незнам защо никой не помисли, че след като става въпрос за клуб в Хасково, трябва да има някакъв символ на Хасково, ето както например логото на BMW Club Bulgaria. Там е изобразена картата на България. Не ме разбирайте погрешно, просто един надпис, че става въпрос за Хасково, някак си не стои естетически добре. Не ангажирам с мнението си никого. Честита Коледа на всички

- Padreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с мерак
това което сам ви показал е надпис които е изчистен и просто го предлагам а според мене няма смисал от това да вмакваме нещо което да сварзва логото с хасково защото е важно да има БМВ и наи важното да ни го отпечатват лесно.
- sladyk_grqh
- Потребител
-
Padreto написа:това което сам ви показал е надпис които е изчистен и просто го предлагам а според мене няма смисал от това да вмакваме нещо което да сварзва логото с хасково защото е важно да има БМВ и наи важното да ни го отпечатват лесно.
Ами след като така смяташ няма проблем. Аз изказвам само мнение, не че ще бъда в този клуб и затова си решавате вие, но то така тази емблема става за всеки град по тази логика, само едно име е разликата. Но вие си знаете...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
времето е доста студено-тъй предлагам събирането на Кенана да се отложи.ПРЕДЛАГАМ-направо в заведението да се съберем.Стига сте обсъждали емблемата-ще я обсъдим утре вечер на срещата

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
Здравейте колеги тука малко се занимавах през свободното си време и си мислих за логото на клуба,как да съчетаем град хасково и бмв клуба в едно чесно казано малко ме е срам да ви го покажа, но нали всички трябва да си изкажем мнението и предложенията.Знам че това ще е трудно за отпечатване но пък може да си го направим за лого на малки календари примерно
хвърлете едно око пук може нещо друго да излезе като идея

- sladyk_grqh
- Потребител
-
Според мен идеята за Богородица е чудесна - хем е символ на Хасково, хем ще ви закриля
. А вече как ще бъде форматирана, остава да стигнете до споразумение както разбрах утре вечер... Всичко добро засега от мен на всички BMW привърженици в този клуб