колко пари ми струва колата?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 03 Яну 2005, 22:16

3001 :!: :D
човек се учи докато е жив...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Яну 2005, 22:18

fortune написа:3001 :!: :D
са що се ебавате с момчето
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 04 Яну 2005, 1:01

simeon написа:е, нещо не и ли е кофти?все трябва да и има нещо.като знам само как си "пазят" колите в италия и испания... 1 път на година автомивка и 1 път на 2-3 години прахосмукачка.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И моята е италианка та добре че ме светна как е пазена :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майтапа на страна ела на някоя среща да видиш няколко италианки за да спреш да пишеш глупости за колите от цяла една държава.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 04 Яну 2005, 1:58

Fast-and-Furious написа:
simeon написа:е, нещо не и ли е кофти?все трябва да и има нещо.като знам само как си "пазят" колите в италия и испания... 1 път на година автомивка и 1 път на 2-3 години прахосмукачка.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И моята е италианка та добре че ме светна как е пазена :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майтапа на страна ела на някоя среща да видиш няколко италианки за да спреш да пишеш глупости за колите от цяла една държава.

седи са мирно, не пиша глупости, ама изобщо! от около 5 години вкарвам "разни" коли от, предимно австрия, но и германия, вкарвал съм и от италия, но на няколко пъти щях да ям дървото заради дървени италиянски коли!!!! това, че си попаднал на кола от италия си е доста голям късмет, който аз нямах и не смятам да рискувам повече с тези, с извинение, боклуци от италия. това че са по-евтини с 10%-20% от "нормалните" коли, не си заслужава. тези % ги даваш после двойно, тройно... по сервизи и нерви и време и какво ли още не. имах наскоро случка с комшия, купи си италиянска а8 2.5 тди, добре, че не от мен, кара я около календарна година, но от тези 12 месеца не е седял повече от 2-3 месеца в нея, през другото време тя беше в сервизи. даде около 60000 лв за нея, после още около 20000 за ремонти и накрая му писна и я продаде за 45000. сметни си сам. и това не е единичен случай, по-скоро при вас е нещо много, мноооого рядко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Яну 2005, 2:16

хем си много в час, хем не си ;) как стават тия работи :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 04 Яну 2005, 2:22

[steeN] написа:хем си много в час, хем не си ;) как стават тия работи :)

това не го разбрах? ако може да обясниш. не съм много в час, но имам някаква, казах, бегла представа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 04 Яну 2005, 2:25

от една страна вкарваш коли, описваш добре как седят нещата с цените, от друга не знаеш колко струва твоята ... това имам предвид.
ей на чат малко го обърнахме... ама на, нека модераторите да се намират на работа ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 04 Яну 2005, 2:34

[steeN] написа:от една страна вкарваш коли, описваш добре как седят нещата с цените, от друга не знаеш колко струва твоята ... това имам предвид.
ей на чат малко го обърнахме... ама на, нека модераторите да се намират на работа ;)

хахаха, ясно ми стана. ми за съжаление нямам достатъчно пари да си взема кола като хората, все харча за барове и к**ва. :help: а и не вкарвам коли като моята бангия, а все пак по-нови и по-скъпи, та затва не и знам цената. кара ми се 7-ца, ама за сега нема! кат има ше се похвала, дано да е до 2-3 месеца, поне така съм го планирал

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 04 Яну 2005, 2:43

късмет тогава :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 04 Яну 2005, 2:49

ми, мерси, ще се надявам да върже...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 04 Яну 2005, 12:52

simeon написа:седи са мирно, не пиша глупости, ама изобщо!

1-во по-леко с тона ако обичаш
2-ро не пиша аз глупости а ти (просто не можеш да слагаш всички коли под един знаменател
3-то всичко зависи от конкретната кола (моята кола не струваше и 1% по-малко а дори повече от пазарната цена на подобни автомобили, НО знам за какво си дадох парите)
4-то темата пак стана на чат
5-то щом се занимаваш с коли има откъде да разбереш колко е цената на колата ти
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 04 Яну 2005, 13:14

Ей аман от тия митове и легенди,че колите от Италия били скапаним,май са само за да си продават колите тия които внасят от Германия и Австрия :evil:
Две БМВ-та имам от Италия и са в много по-добро състояние от много такива от Германия,така че аре стига вече...
Всичко си е до кола :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 04 Яну 2005, 13:25

Познавам хора в България, които си пазят и подържат колите не по-лошо от немци и други. Така, че това за Италия са пълни глупости също. Абсолютно навсякъде има и добри и лоши. Както коли, така и хора. За българите се знае навсякъде, че са крадци, убийци, сутеньори и т.н., но не можем да кажем същото за никой от форума примерно нали :) Въпрос на гледна точка и на това доколко плътно са ти затворени капаците. А може седмицата, която търсиш да се намира в перфектно състояние точно в Италия и да чака да я вземеш на чудесна цена, но ти ще я прескочиш и ти не знаеш защо :) Същото е за нашия град Перник. Всички от там били селяни, пернишки тунингисти и т.н. Ми не е така. Определено са много по-малко от тези в София, Варна, Пловдив и т.н., но градът е малък и се открояват повече. И последно за колите - за това си има приятели и познати, тук и зад граница, трябва си елементарен опит в закупуването на автомобили и вероятноста да попаднеш на някоя кочина се свежда до абсолютния минимум.
човек се учи докато е жив...

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 04 Яну 2005, 13:45

Хайде сега,всички знаем как се кара и поддържа кола в Италия.Особено на юг :evil:
Това,че има изключения съвсем не променя правилото. Радвайте се щом сте случили на автомобил,но не нападайте човека така.
Реномето,което имат "италианките" не е случайно,а почива на преобладаващото им тех.състояние.Факт. Затова и извода: "италианка"=проблеми си е в сила.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от simeon » 04 Яну 2005, 13:52

NeoPrint написа:Хайде сега,всички знаем как се кара и поддържа кола в Италия.Особено на юг :evil:
Това,че има изключения съвсем не променя правилото. Радвайте се щом сте случили на автомобил,но не нападайте човека така.
Реномето,което имат "италианките" не е случайно,а почива на преобладаващото им тех.състояние.Факт. Затова и извода: "италианка"=проблеми си е в сила.

е, по-добре нямаше да мога да го напиша. верно е късмет, че сте случили на свестни коли от италия, ама при мен досега не е имало такъв случай, и не очаквам и да има.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум