autodim / самозатъмняващо / хроматично огледало
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SuPeR_FLY написа:...
Бе то взе,че тръгна без да ебава осветлението...

А относно цената му...мойто ми беше подарък

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ойто е само с 3 и ясно се виждат сензорите от двете страни.
Пичове дайте една по-подробна снимка на това което е само с трите кабела и сензорите от двете страни да мога да го позная,да се разходя тук до една морга да видя дали имат такова,че постоянно пътувам вечер и ми пробиват мозака направо!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Заразно, а?
На мен не ми трябва обективно такова, но е шукария. Като ми светят го бутам с копчето надолу и пак виждам назад от отражението в стъклото, добре се получава в Компакта.
Иначе и с 2 кабела не е проблем, аз ако успея да разуча моето, ще пусна само 2 кабела, няма нужда от другите пинове в буксата, а едно такова пинче струва 2.50 в Дару. Не ме питай колко кинти съм дал за 20см. кабелчета с тънко пинче отпред. Жална майка
Ама така, шукаритарните екстри струват пари и най-трудно се забелязват 

Иначе и с 2 кабела не е проблем, аз ако успея да разуча моето, ще пусна само 2 кабела, няма нужда от другите пинове в буксата, а едно такова пинче струва 2.50 в Дару. Не ме питай колко кинти съм дал за 20см. кабелчета с тънко пинче отпред. Жална майка

- ///MapTo
-
-
liloff написа: Не ме питай колко кинти съм дал за 20см. кабелчета с тънко пинче отпред. Жална майкаАма така, шукаритарните екстри струват пари и най-трудно се забелязват
На мен ли го обясняваш...да ти снимам ли фактура за 70лв щипки за прагове или не искаш

Хахах няма нужда, тя и моята екселска табличка си цъка неуморно. Поне сега съм насъбрал 10ина свободни пинчета и мога да спестя малко разходи при следващи ел.екстри. То не остана много вече да се слага на Компакта. Засега ми се върти идеята да си сложа отделно копче регулатор на осветеността на таблото като при седан/купе, точно до това за височината на фаровете, и да изолирам врътката стил Е30 на таблото само до пускане на светлините, без да се върти...
Ама ще се похваля като стане.
Ама ще се похваля като стане.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Като стана дума за екстри:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 14#1327714
Сега освен огледалото си търся и кабелите за GSM и не питайте колко ще ми струва, щото още нямам идея, ама съм се запалил и по това.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 14#1327714
Сега освен огледалото си търся и кабелите за GSM и не питайте колко ще ми струва, щото още нямам идея, ама съм се запалил и по това.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
///MapTo написа:SuPeR_FLY написа:...
Бе то взе,че тръгна без да ебава осветлението...![]()
Нали не вярваше бе

Трябва да има тунинг иначе не е интересно

А кво ще кажете за подгряване на задната седалка

- stony1
- старши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:///MapTo написа:SuPeR_FLY написа:...
Бе то взе,че тръгна без да ебава осветлението...![]()
Нали не вярваше бе![]()
Трябва да има тунинг иначе не е интересно![]()
А кво ще кажете за подгряване на задната седалка
Идеята е добра

- ///MapTo
-
-
SuPeR_FLY написа:А кво ще кажете за подгряване на задната седалка
Това не ми е интересно вече...реализирано е

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
http://picbg.net/img.php?file=88cc11b6c48b0d12.JPG
Tочно такова е огледалото със блендата.Няма бутон за изместване отдоло.Аз в този форум бях питал някой дали знае буксата в предната част на огледалото на пластмасата от страната на шофьорското стъкло за какво е.Но увиникой не можа да ми помогне.
Tочно такова е огледалото със блендата.Няма бутон за изместване отдоло.Аз в този форум бях питал някой дали знае буксата в предната част на огледалото на пластмасата от страната на шофьорското стъкло за какво е.Но увиникой не можа да ми помогне.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ето ги и снимките на мойто огледало-работещо. Не съм го разкачал за да видя как е вързано.
На първата снимка използвах светкавица и то веднага посиня:
На втората без светкавица, при същите условия си остана нормално (мисля че сензора горе в средата е фоточуствителната клетка, която отговаря за затъмняването:
Тука го снимах отзад, не ме питайте за какво отговаря този сензор, не знам, ако някой знае да ме светне:

На първата снимка използвах светкавица и то веднага посиня:
На втората без светкавица, при същите условия си остана нормално (мисля че сензора горе в средата е фоточуствителната клетка, която отговаря за затъмняването:
Тука го снимах отзад, не ме питайте за какво отговаря този сензор, не знам, ако някой знае да ме светне:
- ///MapTo
-
-
dinkomg написа:Тука го снимах отзад, не ме питайте за какво отговаря този сензор, не знам, ако някой знае да ме светне:
Същата роля,квато играе сензора от другата страна...ако те заслепяват насрещно движещите се,да се затъмни

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
///MapTo написа:Същата роля,квато играе сензора от другата страна...ако те заслепяват насрещно движещите се,да се затъмни
Е т'ва МарТо не го разбрах. Какъв е смисъла да ти се затъмнява огледалото като те заслепяват отсреща и никой не ти свети в огледалото
Освен ако не ти се затъмни и джама

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4