g
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ами смени сервиза... мога да ти препоръчам един, ма да не става като реклама - пиши на ЛС...
Ма като гледам май не си от София.... та кажи от къде си, че да те насочат хората...

Ма като гледам май не си от София.... та кажи от къде си, че да те насочат хората...
Колега да нямаш предвид датчика на коляновия и на разпределителния вал?
Вчера пак бях при един майстор и след половин час ровене и настройка с компютъра ми каза че колата според програмата за диагностика е перфектна.Но тя си продължава да прекасва и да си няма мощност.Посъветваме да си проверя датчика на коляновия вал защото на разпределителния вече го бях сменил, но все още немога да намеря!!!
Вчера пак бях при един майстор и след половин час ровене и настройка с компютъра ми каза че колата според програмата за диагностика е перфектна.Но тя си продължава да прекасва и да си няма мощност.Посъветваме да си проверя датчика на коляновия вал защото на разпределителния вече го бях сменил, но все още немога да намеря!!!

И да паднем и да бием, пак ще се напием!!!
tsokata написа:Колега да нямаш предвид датчика на коляновия и на разпределителния вал?
не колега детонационите дат4ици са по смукателните колектори триабва да им разглобиш горната част тази с дрос.клапа и ще ги видиш на блока

Вчера висях цял ден в BOSCH Стара загора и ми искара ламбда сондата, дебитомер и датчика на коляновия вал.За сега смениха само сондата защото другите неща ги нямаха.Ако някой има или може да ме опати за дебитомер и датчика за коляновия вал втора ръка МОЛЯ ДА ПИШЕ!!! 

Последна промяна tsokata на 23 Дек 2008, 13:08, променена общо 1 път
И да паднем и да бием, пак ще се напием!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
13 мнения
• Страница 1 от 1