РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ние сме си на сезони
Дайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
nesko написа:ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?
или пукник

Искате ли предновогодишно да се организираме и да напраим петък или събота едно лудо диско.Стига само кафета

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- nesko
- старши ентусиаст
-
ЗА ТАМ НЕ СЕ БЯХ СЕТИЛ______HEAD написа:за снежец полигона на даша perfecten.com,а за неделя не задаваите отговори

аз днеска 6те ходя да я преобуят саз зимни но парво да поизтаркам поне еднатаuCnaHeTcA написа:edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си![]()
![]()
И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане![]()
) , но не съм сигурен по кое време...
П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тяхИ за какви парички горе-долу си говорим

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
edinac написа:аз днеска 6те ходя да я преобуят саз зимни но парво да поизтаркам поне еднатаuCnaHeTcA написа:edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си![]()
![]()
И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане![]()
) , но не съм сигурен по кое време...
П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тяхИ за какви парички горе-долу си говорим
снега падна вадете 6еините
Де го виде тоя снег бе дай малко и на нас...

- nesko
- старши ентусиаст
-
edinac написа:да размразявам ли агнетоnesko написа:ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?
![]()

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
nesko написа:edinac написа:да размразявам ли агнетоnesko написа:ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?
![]()
давай вади го от фризера
Ти па цяло агне за 4ма души

- nesko
- старши ентусиаст
-
uricatoli написа:nesko написа:edinac написа:да размразявам ли агнетоnesko написа:ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?
![]()
давай вади го от фризера
те като чуха за агни зеха ми званят през 2 минути да питат кога и каде ще се саберем

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
nesko написа:uricatoli написа:nesko написа:edinac написа:да размразявам ли агнетоnesko написа:ако има бира и скара може да направим един пиктникuricatoli написа:Ние сме си на сезониДайте да измислим някое място наистина... ама да се съберем накрая групичка... Неделята ше праим ли нещо ?
![]()
давай вади го от фризера
те като чуха за агни зеха ми званят през 2 минути да питат кога и каде ще се саберем
Ше кажем на форте да ни направят агнешка пица

- ______HEAD
- Потребител
-
аз почивам събота и неделя ,но предполагам че повечето от нас са на работа в събота за това неделя е оптималния вариант поне за сега .Като за начало ОМV дружба звучи добре