Антена за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ImPoSsiBle
- Потребител
-
- Кара: s vratite
- Мечтае да кара: na tavan
- Детайли за колата: mazohist
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Колега, преди малко я огледах добре, но там където би трабвало да има дупка при мен е тапицерията на тавана и не мога да видя добре, ако някой има повече инфо и схема да даде сподели. Благодаря 

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
е има такива в тунинг магазините ма са декоративни , и аз исках такава да си сложа щото мойта пък е на тавана отгоре и един ден фана липса
BMW 318is
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Мое мнение. Колега щом радиото ти хваща без проблем станцийте не си резили колата да пробиваш дупки и т.н. Ето някои колеги им се иска да я махнат тази антена. Мен още ме е яд за пробитата дупка за нита на задния номер. Едно нещо не е ли сложено оригинално просто ме дразни. Ти си решаваш.
Поздрави!
Поздрави!
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
И аз търся такава,защото от долу на стъклото има залепена плочка в която влиза кабел,и като ми я няма антената от вънка се вижда гадно бяло петно.Но НЯМАМ ДУПКА НА СТЪКЛОТО

Последна промяна Изрода на 22 Дек 2008, 20:04, променена общо 1 път
Re: ...
Говоря за оригинално поставена антена... ето такава примерно:
Моята е номер 2 мисла... дали не е пробито стъклото ?

Моята е номер 2 мисла... дали не е пробито стъклото ?
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
С тази антена на 100% е пробито. Аз днес я гледах моята, оглеждах и се чудех как е захваната, защото при мен нищо не се вижда от вътрешната страна, всичко си остава под тапицерията на тавана. Ако е истинска, а не само за украса ми е много чудно къде излизат кабелите. Доста ровене ще падне докато разбера 

Последна промяна stony1 на 22 Дек 2008, 23:48, променена общо 1 път
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Няма начин да не се пробива стъклото за подобно нещо. Все пак то е изолатор и никва файда ако няма контакт. Но не намирам и аз смисъл колега да си дупчиш стъклото
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Изрода написа:И аз търся такава,защото от долу на стъклото има залепена плочка в която влиза кабел,и като ми я няма антената от вънка се вижда гадно бяло петно.Но НЯМАМ ДУПКА НА СТЪКЛОТО
Тая плочка ти е антената..повярвай ми

С оригинален кар кит за нокиа съм и антената ми е с лепка за задния джам..

stony1 написа:С тази антена на 100% е пробито. Аз днес я гледах моята, оглеждах и се чудех как е захваната, защото при мен нищо не се вижда от вътрешната страна, всичко си остава под тапицерията на тавана. Ако е истинска, а не само за украса ми е много чудно къде излизат кабелите. Доста ровене ще падне докато разбера
Кабелчето което излиза от антената така се шмугва под кората на тавана, че ако не си навреш очите няма как да го видиш.
Не съм сигурен защото не съм ровил, но снимки съм гледал доста и съм виждал, че от там този кабел отива в задната кора, тази на която е плафона... лявия (по посока ако си седнал в колата). Там се намира усилвателя (под кората) от който пък кабелите отиват в жабката. Кабела който отива в жабката е същия като на схемата с същите бухси....
Тук обаче не мога много да се съглася с това което е на схемата, защото тука го дават така че все едно тоя дебелия кабел (същия като този за телевизионна антена) влиза направо в антената... това нещо ако е вярно наистина незнам как трябва да изглежда

При мен както казах някъде по-горе, от вътрешната страна на стъклото има едно кръгло черно метално парче (подобно на монета но по-голяма) което е с дебелина не повече от 3 мм. така е направено че както казах кабелчето едвам се вижда как излиза от антената и влиза под кората на тавана и въпросното кабелче е тънко!
Това е което знам по въпроса, дано съм помогнал на някой.
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
///MapTo написа:Изрода написа:И аз търся такава,защото от долу на стъклото има залепена плочка в която влиза кабел,и като ми я няма антената от вънка се вижда гадно бяло петно.Но НЯМАМ ДУПКА НА СТЪКЛОТО
Тая плочка ти е антената..повярвай ми
С оригинален кар кит за нокиа съм и антената ми е с лепка за задния джам..
Ясно бате,ама седи грозно ,и все си мисля че и от вън трябва да има нещо за парлама да скрива лепенката от вътре щото седи гадно. Аз като купих колата имаше една малка грозна Илиенска антенка на това място и първата ми работа беше да я изкъртя,и като я махнах обаче видях че от долу има още нещо ,и са е по грозно и от преди

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
skybg написа:Има дупка в стъклото, аз имам същата... както каза колегата преди мен това е GSM антена....
Предполагам може да се махне, но ще остане дупка. А за слагането ви трябва освен антената и такова стъкло с дупка.
няма дупка в стъклото, аз на старата ми е36ца имах такава антенка наистина е за ГСМ системата и я махнах за да сложа сенник и дупка няма!

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2