Какви кори ми трябват???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какви кори ми трябват???

Мнение от pioneeraudio » 21 Дек 2008, 18:00

Така,значи взех една леко ударена 320 е36 92' старата маска.Ударът е засегнал само капака и маската,а очиларката е леко крива но и нея я смених.Та така,бъбреците не искат да се хванат хубаво и излизат от маската.Май няква пластмасова кора липсва там или поне така си мисля?!?!Другата кора над бъбреците и тя е счупена,та ще я сменям и нея.Има ли още някви кори или други чаркалъци,които ще ми трябват и ако може да обясните за всичките кори зад маската да знам кво да зема.Разбира се ако някой може да ми предложи тез работи да заповяда ;) Мерси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 22 Дек 2008, 20:01

Пич,извинявай,ма имаш 2 бмв-ета и ако не можеш да разпознаеш какво ти трябва............ :roll: и едва ли твойта 3-ка е единствената в града.Сети се какво да направиш :confused:
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 22 Дек 2008, 20:07

мерси за отговора,от твоя пост ми стана ясно за всичко,което ми трябвa. Пък и ми разби фантазийте,че само аз имам 320-ка у Пловдив :mhihi: ;) жив и здрав ПИЧ
Последна промяна pioneeraudio на 23 Дек 2008, 21:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Дек 2008, 20:22

има кора която е над предната греда и над радиатора, тя е пластмасова хваща се с 4 болта, а въвбреците би трябвало да влезнат в маската без проблеми ако е читава самата маска :roll: други пластмаси не се сещам да има под капака на Е36-цата
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 22 Дек 2008, 21:01

да де ама зад маската има някакви пластмаси и са леко строшени.Незнам мисля че трябва да има нещо зад маската?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Дек 2008, 21:04

ммм аз като свалях фаровете за да слагам ЦЦФЛ-а и като сменях бъбреците не намерих други пластмаси, нека и останалите да се произнесат :dunno:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Дек 2008, 21:08

има разбира се пластмаси зад маската...разгледай реалоем-а и ще ги видиш..те са като външен дифузьор и са от няколко части..идеята е въздушната струя да идва концентрирана в радиатора ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към E36