Въпрос за загуба на мощност
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за загуба на мощност
Проблема ми е следния колата набира много бавно и като вдигне 130 на пета и спре и движи с 120 и не може да вдигне повече смених дебитомер клапан на турбината и пак същото сега пък ми казаха че може от турбото да е така както са го поткарали тук майсторите в Благоевград ще трябва двигателя да сменя един майстор пък ми каза че може да губи цилиндър на големи обороти как ще губи цилиндър някои имал ли е такъв проблем
BMW 320 D
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Иди до Пловдив
там поне има истински сервиз на Бош, че ако караш така скоро ще дадеш по ремонти за още 1 кола 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, май са ти окепазили колицата по тия фешън сервизи. Най добре я продай на някой мангал и си купи друга.
- milennyc
-
-
stanoi4o написа:колега дай телефон на този сервиз във Пловдив и къде се намира точно
http://www.avel-trade.com/contacts.php
На мен тук ми оправиха колата и сега е като самолет и съм много доволен дават и 1г. гаранциа.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
когато сменяха дебитомера смениха ли софтуера в компа ? АКо само са ти закачили новия няма да се оправи
Виж махни катализаторите за начало

- milennyc
-
-
V-max написа:когато сменяха дебитомера смениха ли софтуера в компа ? АКо само са ти закачили новия няма да се оправиВиж махни катализаторите за начало
А ако колата ти е 6. Има ли нужда от смяна на по нов софт? и въобще дали има такъв?
Ами във бмв сервиз го програмираха и казаха че дебитомера работи хубаво а катализаторите са извадени а във сервиза казаха че всичко си бачка ок но тя на място си се форсира работи много добре не мени обороти пали си много добре не дава да пипнеш ключа и пали ама бавно набира и на пета както си набира и изведнъж спре на 2800 оборота и не може да отлепи и колкото и да караш си върви със 120 и повече не може казах на майстора във бмв сервиз да се качим на магистралата със лаптопа и то трябва да покаже като спре какво спира пак той ми каза че няма батерия на лаптопа
BMW 320 D
Колеги сега ново 20 днес отидох в бмв сервиз и ми казаха че пренадува турбината и на два пъти ми е спирал ел клапана на турбото а аз си го смених преди две седмици със нов от какво може да пренадува вчера свалих турбината и изчистих променливата геометрия беше блокирала пък сега като го почистих пренадува а перката на топлата час беше оръфана нещо е минавало през нея и лопатките от едната страна бяха целите на дупчици и на турбината вътре където са лопатките беше на такива дупчици дали може от това да спира на пета като карам със 120 км
BMW 320 D
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2