РУСЕ - Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 19:22

Неска нещо ? :roll: Май нищо :mhihi:
П.С. Това с полигона в неделя... няма да е лошо ако стане като традиция :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 19:23

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 19:24

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 22 Дек 2008, 19:25

uricatoli написа:ако се съберете някъде звъннете да дойда 0884057731 :mhihi:
то никои ни6то не казва , маи 6те си сипа аз лека полека дома6ното винце :mhihi: 4е и не сам от русе ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 19:25

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 22 Дек 2008, 19:33

uCnaHeTcA написа:Неска нещо ? :roll: Май нищо :mhihi:
колега бе6е ми парвото у4астие но само сиир от моита страна :uups: готино бе6е , но липсва6е не6то според мен, скари4ката ,тва онва :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 22 Дек 2008, 20:10

edinac написа:
колега бе6е ми парвото у4астие но само сиир от моита страна :uups: готино бе6е , но липсва6е не6то според мен, скари4ката ,тва онва :)
то ква традиция да стане полигона си е там дупките стават се по големи и колите идващи там се по малко по ради тази причина ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 22 Дек 2008, 20:19

nesko написа:
edinac написа:
то ква традиция да стане полигона си е там дупките стават се по големи и колите идващи там се по малко по ради тази причина ;)
колега едно време се сабирахме на дзс-то , какво стана саз там , доколкото си спомням добре си бе6е у4астака.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 20:30

Упс, извинявам се за многото Отговори , но Вистата се прецака нещо :uups: :uups: :uups: :roll:
П.С. На ДЗС-то наистина не е лошо :roll: Единственото лошо са бордюрчетата и на края на правата малката пропаст :roll: Наистина много дупки на полигона , ако ги сравним , съм за ДЗСто да се събираме :winky: Ако искате всеки да си каже за къде е и така да си направим една малка традицийка, че само по сокчета/бирички и теории на пицарии и кафенета не става :mhihi: :mhihi:
П.С. 2 Това естествено е само предложение и мое лично мнение , което не налагам на никого :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 22 Дек 2008, 21:02

утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си :driving: :have one: ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ______HEAD » 22 Дек 2008, 21:11

Аз предлагам неделя да се съберем на OMV дружба ,след това Неско да покаже отсечката и завоя до дунав мост ако там не става тогава ДЗС-то.А относно традициите нали се сещате ,че ще ни надушат пагоните. За това по добре да сменяме ако не мястото поне деня като за това ще се разбираме предварително в форума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Дек 2008, 21:17

edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си :driving: :have one: ;)

И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане :mhihi: :uups: ) , но не съм сигурен по кое време...
П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тях :mhihi: И за какви парички горе-долу си говорим :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 22 Дек 2008, 23:03

uCnaHeTcA написа:
edinac написа:утре на обяд 6те мина от дзс то , доста време не сам ходил там , моето мнение си е за там ,но и другите колеги да си кажат мнението, да може и да си :driving: :have one: ;)

И аз мисля утре да мина или през Полигона или през ДЗСто , да потренирам малко (че в неделя ми беше първото "завъртане", т.е. опит за нещо подобно на завъртане :mhihi: :uups: ) , но не съм сигурен по кое време...
П.С. Някой да предложи къде могат да ме преобуят примерно отзад (че имам 4бр. летни гуми) и да сложа двете отзад и с тях , че моите в момента са почти чисто нови зимни и... някак ми свиди да ги търкам тях :mhihi: И за какви парички горе-долу си говорим :roll:

на журела гумаджията може да ти сварши работа за 2 гуми не повече от 10лв ;) иначе на дзс то настилката яде много гуми мен лично не ми пречи имам достатачно но ако някой иска да се лъзга и да кара с едни и същи гуми няма се получи за правата и завоя на дунав мост няма да има проблеми да караме и мисля че и на дзс то пак няма да се ебават куките ;) а за това да сменяме деня в който ще се сабираме е умна идея :winky:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Дек 2008, 23:26

МИслете мислете.... някъде на равничко може и да си направим нещо като зимна пистичка като навали снежец... ще е забавно особенно за хората без Шперо-Пиперо... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nesko » 22 Дек 2008, 23:47

uricatoli написа:МИслете мислете.... някъде на равничко може и да си направим нещо като зимна пистичка като навали снежец... ще е забавно особенно за хората без Шперо-Пиперо... :mhihi:
за такива като мен с 316ки без шпер :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия