Четете и си вадете изводите как и какво да промените....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Дек 2008, 17:38

има много врени мисли ма не са доизказани
1
500г робство, бате турците са хвърляли семе яко е кви българи сме ние 5 поколения са се сменили че тогава може би 7 едва ли са живяли много, доиде некои и ръц с ятагана
2)момите коите търсят богати мъже се наричат 'златотърсачки ' -жената го измисли тоя лаф :mhihi: точно както е било при турци и араби купуваш си булката и това е останало някъде в подсъзнанието на момичетата и момчета 1те се надуват с това което родителите имат другите искат да бъдат купени .Няма никаква логика в това мъж да мине покраи спирка с скъпа кола и момичетата са готови да скочат вътре без да имат и представа какъв е този вътре нормален ли е луд ли е бе еи така качва се само заради колата че може след 5 метра да и отреже главата никои не го брига
3)психката е тотално увредена на българина- завист , алчност ,подлост все качества на примитивен мозък -95% гледат гошо кара мерцедес и завиждат а никои не си дава сметка как гошо има и какво е направил за да кара мерцедес .
Модерно е да се говори за студ.град ми аз също се интересувам от училища и едно от наи- добрите е в швеицария е там едва ли има толкова дискотеки колкото тука т.е няма или ако има ще е 1 която за затваря в 1 сутринта макс . тука всяко селянче дето техните продали 1 нива вика бабо даи пари че одим у сф да учим е как учат и кога цяла нощ музика бумти по общежитията кръчмите пълни, пари се наливат яко, учението маината му все ще избута, а от швеицария изхвърлиха дъщерята хубавото наде нищу че киха 50к$ на семестър си я изгониха като нищо а тука с 50к $ лелел нема да смеят да ме изпитват камо ли лоша оценка някои да ми пише . мани писна ми да се нервим

за момите пример от морето един сваля 1 офца 4 сутринта стана и му викам еи писна ми аиде да си ходим бяхме с 1 кола и пи4а вика на момата аиде да си ходим а тя : неее тука е супер не ми се прибира а и аз си имам стая наблизо ,момчето вика аиде де ела да те водя в по хубав хотел а тя еее аиде утре и накрая тои аиде идваи ще караш наи новия ЦЛ ми доиде какво да се прави :mhihi: а жена ми :shock:

.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Дек 2008, 17:51

Apassionata написа:Изобщо не съм съгласна! Не погледнах кой е автора, но наблюденията и заключенията му са продиктувани явно от собственото му обкръжение. Ситуацията и хората, които описва вероятно са голям процент от българите, но във никакъв случай не мога да се съглася, че България е ТОВА!
Пък края е ... Хахахах, предвиждал неизбежния край на България, българите като етнос и пр. Силни, тежки и крайни думи. На отвратен, разочарован, депресиран, черноглед и вероятно неуспял и комплексиран човек :confused:

А с този човек аз както и много други съм напълно съгласен!
Простотията до такава степен ни е завладяла,че май изплуване няма.
Няма и да има.И ще ви кажа защо няма да има.Защото вечер сядаме пред компютрите и си пишем ли пишем,докато навън ни крадът и убиват.А ние само си цъкаме с език,ако не ни засяга,а ако ни засяга се оплакваме и гледаме тъпо.И после казваме,че друг ни е виновен.
Държавата се превърна в свърталище на пияници,наркомани и самопровъзгласили се за собственици на държавата мутри.
И мутрите не са ония с дебелите вратове,а ония дето отдавна си пратиха децата да учат в харвард и йеил,а сега техните деца ни управляват.А на наркоманите който ги интересува само как ще стане петък и от каде да намерят пари за пакетите и уйскито.
Така че драги ми съкооператори работата не отива на добре,защото ако преди 10 години децата в 8 клас чат пат се учеха да пушат м/у часовете сега се опитват да изтрезнеят,че да се приберат в апартаментите си,щото така са се напили,че незнаят на кой свят са.
И се колят и стрелят,защото гледат какво правят същите ония мутренски протежета по кръчмите,а ние сме държава която издигна кръчмата в култ.
Айде лека :!:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 20 Дек 2008, 18:02

Абе квот и да си говорим автора си е прав.. ние се намираме на един път и койт мине с извинение си оставя семето тука.. де да знаеш баба ти с кого палувала преди 100години и се наричаш българин... Нема Българи вече има Смесено общество... Кофти ама факт!
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Дек 2008, 18:17

Твърде нихилистично. Дори и за Слави/сценаристите му.

Интересно ми е какво стана с другата "родолюбива" кампания на Славчо - тази срещу жълтите вестници? Как приключиха делата, които той заведе?

Истината е, че ми е писнало да слушам хора-мегафони - който си плати добре, може да ги ползва както сметне за добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Дек 2008, 18:21

Да ви имам "патриотизма" :( Като плюете по собствената си страна, как искате да ви уважават :confused: Лесно е всеки да си изкара яда тук, трудното е наистина нещо да се промени към по- добро.Ако имах дете, едва ли бих го накарал да прочете тази статия и да се учи на ценности.
Нищо лично към колегата пуснал темата, може и да има истина в нея, но никой няма право да отнема правото на хората да се надяват на по- добро и че все още нещата могат да се оправят, ако всички сме единни.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Дек 2008, 18:32

saleen написа:Да ви имам "патриотизма" :( Като плюете по собствената си страна, как искате да ви уважават :confused: Лесно е всеки да си изкара яда тук, трудното е наистина нещо да се промени към по- добро.Ако имах дете, едва ли бих го накарал да прочете тази статия и да се учи на ценности.
Нищо лично към колегата пуснал темата, може и да има истина в нея, но никой няма право да отнема правото на хората да се надяват на по- добро и че все още нещата могат да се оправят, ако всички сме единни.

ми с надежда нема да стане като имаш дете ще почнеш да търсиш училище ма не в бг кое да и уважавам на държават кажи ми само 1 нещо освен това че си правя кво ми е кеф и ми дерме на пуловера

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 20 Дек 2008, 21:19

Apassionata написа:Изобщо не съм съгласна! Не погледнах кой е автора, но наблюденията и заключенията му са продиктувани явно от собственото му обкръжение. Ситуацията и хората, които описва вероятно са голям процент от българите, но във никакъв случай не мога да се съглася, че България е ТОВА! :confused:

Колкото и да ми се иска, не мога да се съглася с теб! Иска ми се да има ОБЩЕСТВО, но уви! През последните години наблюдавам (а и не само аз явно) тотален срив на ценностите у Българина и не само това. Обърнала си внимание на неграмотните постове, нали! Те не могат да говорят правилно, а какво остава да пишат! Биг Брадър е един чудесен пример за нивото на съвременния Българин. Дори и това да не е, излез и покарай през деня из града... само идиоти! Всички са тарикати, никой не спазва ленти за движение, предимство. Всеки гледа да надхитри другите.
До преди две години и аз бях оптимист, но...
Все пак се радвам, че са останали хора като теб, с вяра в обществото!
Поздрави!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Четете и си вадете изводите как и какво да промените....

Мнение от xpl0d » 20 Дек 2008, 21:36

_65536_kb_sec_ написа:...неизбежния край на България като държава, българите като етнос и твърдя, че това е нещо неизбежно, но добро и положително за света!

Не сега, не утре, не и след година две. Може би след 50-ина години. Защо ли? Причините за които аз се сещам са доста.

1. На 23 съм. Смътно помня 90 и някоя си там знаех че BG е 9 милиона. Сега я има 7 я не. Всичко живо що има акъл бяга брат бягаааа.

2. "Ще ви оправя за 800 дни" - 1-ви път, 2-ри път, 3-ти път. То не беше Желев, то не беше Стоянов, ся Първанов после не се знае. Преди избори всеки "ние туй ше напрайм унуй ше напрайм" накрая освен да си напълнят гушите нищо друго не правят.

3. "То навън пък всичко розово". Мда, вярно не всичко е 100% ОК, ама не мога да го разбера тоя манталитет - ама другите така и така. Абе пут*о май*а гледай си кирливия г*з пък после се сравнявай. Тръгнал пишльо да се сравнява с ку*а.

4. "Е хубуу де ся кът седнъ на маса ко дъ слушъм рап ли". Добре де навсякаде по света като седнат на маса лигавата чалгия ли слушат бе?
Личен опит - докато бях в USA ме питаха добре тука в USA слушаме рап рок джаз кънтри тва онова, вие в BG какво слушате. Ами викам 95 & от BG слуша едни лайн* които наричаме чалга им викам. И те ем ади намери нещо по нета и пусни да чуем. Не помня вече коя беше точно песента, чалгия си беше де, пуснах я, едвам изтърпяха до 40-тата секунда. Човека си я спря и вика I am sorry, but It doesn't sound good at all. Сами си правете изводите.

5. "Аве да еб* и куките им корумпирани, да ги еб* и тъпите им политици, да еб* тез да еб* онез" Имаше един виц, много е стар
Пратили от USA един агент да види как е в BG. Върнал се след месец и го питали
- Е, как е в BG?
- Абе тез са еб*хти смотания народ.
- Що бе!
- Псуват правителството пък гласуват за него, реват че нямат пари пък карат все нови коли, оплакват се че са гладни пък ядат като за 3-ма.

Не го помня дословно вица, но мисля че разбрахте смисъла.

Много има да се приказва по темата, но общо казано цитатът казва цялата истина. Кой каквото и да казва, каквото и да мисли няма да го промени. Единствения изход е да се вдигнат на крак всички не само единични бройки. Въпреки, че съм от турски произход и отляво и отдясно съм нападнат от обиди и пренебрежение само заради този факт, искрено се надявам лека полека да се оправи проблемната BG.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Дек 2008, 23:44

Цинизмите и ругатните не компенсират острият ти интелектуален дефицит колега :mhihi:
Все едно слушам лафовете на овчаря у къра.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2008, 0:08

пичове аз съм ви го драснал за да го прочетете и да си извадите поуката всеки за себе си.
Наскоро си коментирахме с приятели (и софиянци и от провинцията), защо когато провинциалиста когато дойде в София, не печели 300 лева като в неговия град, а печели 700, като 400 дава за квартира, но за това пък САМОЧУСТВИЕТО му е до небесата, и когато се върне в родния град (село), се държи все едно никога не е бил там - изобщо много високомерно.
Моят извод е че найстина поне за мен нещата отиват да се преместя в провинцията пък поне да няма такива тарикатчета, които да дразнят и правят разни тъпи изцепки по пътищата, кръчмите, дискотеките и каквото се сетите още... :evil: :evil: :evil: :evil:
Просто цялата работа си личи от далеч че от всичкото това морално, психическо и още каквото се сетите мачкане тия хора искат да се проявят по някакъв начин, а съответно когато са възпитани по такъв начин, и опита им за самоизява е същия като възпитанието...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2008, 0:27

_65536_kb_sec_ написа: да няма такива тарикатчета, които да дразнят и правят разни тъпи изцепки по пътищата, кръчмите, дискотеките и каквото се сетите още...
ъъъ,май не говориш за българската провинция :mhihi: справка- www.bourgas.tk :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 21 Дек 2008, 0:33

славчо нещо са го отрязали,по принуда слушах новият му албум и само простотии пее-коя била селянка,кво щяла да направи,той къв играч бил,най-големия софиянец.....
може и да е почнал да попрекалява с пудренето и комплексите го надскачат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2008, 0:47

павката написа:може и да е почнал да попрекалява с пудренето и комплексите го надскачат
Той да не чертае от вчера,как я мислиш ти таа работа :lol: :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Дек 2008, 10:31

И аз смятам, че в горенаписаното има много истина. Това са действително фактите на всеки един човек намиращ се в България. Много от нас са се докоснали до нещо подобно или просто предстои да се докоснат.

Моето мнение обаче е, че трябва да сме оптимисти. Може да не е след 1 година, но аз въпреки всичко смятам, че ще се оправим един ден. Историята казва, че всяко поколение вижда в неговото си трудност и мисли за децата си да са по-добре.

Живейте усмихнато и всичко ще ви е наред.
Привличайки негативизъм, привличате проблеми. После обикновенно търсим други виновни.

Предишна

Назад към Извън Темата