Тeмата НА ДЗВЕР
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
sonny написа:horhef написа:А преди време имаше подобна тема точно за Дзвера, и казах, че е доста детинско да се напда друг човек по този начин.
Само дето разликата е там, че в тази тема никой не го напада
Да бе верно аз вече прекалено дълго си мисля за

- Новини
-
От на Дзвера глупостите са пропищяли доста потребители и не са една и две темите, заключени след негови зрелищни словестни инициативи.
Интелигентен или не, трябва да разбере, че това е автомобилен форум и нямаме за цел да бистрим световния мир, смисъла на живота и т.н. фундаментални теми. Колкото и да е колоритна и любопитна личност, трябва да си преосмисли отношението към мнението на останалите потребители и да престани да опитва да ни убеждава в собственото си мнение, изразено не като гледна точка, а като твърдение.
Причината все още да не сме го изритали окончателно е, че все пак от време на време се оказва полезен за останалите с информация.
Сони, знаеш, че теми с лични нападки към някого не се толерират във форума. Понеже видях темата със закъснение, ще я оставя докато ДЗВЕРА ти напише някакъв отговор, тъй като смятам, че има право на такъв. След което ще я заключа незабавно и ще ви пратя да решавате спора си на ЛС.
Ако имаш конкретни претенции към него, спрямо вреда, която според теб нанася на форума и атмосферата, напиши ми ЛС и ще взема необходимите мерки.
Интелигентен или не, трябва да разбере, че това е автомобилен форум и нямаме за цел да бистрим световния мир, смисъла на живота и т.н. фундаментални теми. Колкото и да е колоритна и любопитна личност, трябва да си преосмисли отношението към мнението на останалите потребители и да престани да опитва да ни убеждава в собственото си мнение, изразено не като гледна точка, а като твърдение.
Причината все още да не сме го изритали окончателно е, че все пак от време на време се оказва полезен за останалите с информация.
Сони, знаеш, че теми с лични нападки към някого не се толерират във форума. Понеже видях темата със закъснение, ще я оставя докато ДЗВЕРА ти напише някакъв отговор, тъй като смятам, че има право на такъв. След което ще я заключа незабавно и ще ви пратя да решавате спора си на ЛС.
Ако имаш конкретни претенции към него, спрямо вреда, която според теб нанася на форума и атмосферата, напиши ми ЛС и ще взема необходимите мерки.
Аз мисля че Д3ВЕР-а е един от колоритните хора тук!
Сони евала за темата, от Д3ВЕР може да се научат доста неща!
WilliamsF1Team:
Може и така да го прави, но винаги го пише и излага така добре и разбираемо за всички. Харесва ми спора с него!
Сони евала за темата, от Д3ВЕР може да се научат доста неща!
WilliamsF1Team:
Че е умен, умен е ... ама вероятно и аз ако се поразровя стабилно в Гугъла ще открия за всяка тема по нещо и ще успея да го защитя
Може и така да го прави, но винаги го пише и излага така добре и разбираемо за всички. Харесва ми спора с него!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
sonny написа:horhef написа:А преди време имаше подобна тема точно за Дзвера, и казах, че е доста детинско да се напда друг човек по този начин.
Само дето разликата е там, че в тази тема никой не го напада, а просто му се дава място да си пише, ние да си четем и да се или да не се съгласяваме с него. Готиното е, че таа тема си е само негова, тук може да пише едновременно за задръстване, смяна на Столица и за ядрена енергетика, без да влиза в спам, а пък ние ще сме хората които ще се или няма да се съгласим с него и така ще има тук дискусия за всичко и всички, а пък който не му се четат излиянията на човека, пропуска темата, а пък Дзвера, няма да си насажда мнението във всяка тема и да става лееееко досаден. Пуснах темата с добри намерения, и се надявам, ако Асен не я заключи, да се превърне в отдушник на спама и проблемите ни, така и подфорум Извън темата ще си остане чист. в тази тема даже може да му задаваме въпроси на човека и да ни отговаря според неговото виждане. Аз например бих се възползвал и бих го разпитал някой неща тук, стга той като титуляр на темата и Асен като администратор да ни дадат този шанс.
Колкото и да си добронамерен с тая идея(която и на мен ми допада,ако остане във вида в който ти смяташ),мисля че няма да я бъде

Признавам,че не съм най-големия фен на ДЗВЕРА,ама не мога да отрека,че има редица полезни и верни твърдения

Последна промяна plradev на 19 Дек 2008, 23:01, променена общо 1 път

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Наистина странно как може ДЗВЕР-а да е трън в очите на толкова хора? Не разбирам защо и от какво могат да пропищят много потребители от него. Чета мненията му и имам респект от него, защото не малко пъти е показвал доста богата обща култура и наистина много добър начин на спор, с който не можем да се похвалим повечето от тук (включвам и себе си в това число). Наистина да спориш с него си е изкуство, защото умее да затапва.
Сони, теб също те уважавам, също съм те чел много. Просто си мисля, че такива теми няма да доведат до нищо хубаво. В крайна сметка ДЗВЕР-а просто е един от нас, равен с нас, има право да пише мнения като всички нас и никой не е длъжен да прихваща неговото гледище по даден въпрос.
Сони, теб също те уважавам, също съм те чел много. Просто си мисля, че такива теми няма да доведат до нищо хубаво. В крайна сметка ДЗВЕР-а просто е един от нас, равен с нас, има право да пише мнения като всички нас и никой не е длъжен да прихваща неговото гледище по даден въпрос.
!!Asen_X написа:Сони, знаеш, че теми с лични нападки към някого не се толерират във форума. Понеже видях темата със закъснение, ще я оставя докато ДЗВЕРА ти напише някакъв отговор, тъй като смятам, че има право на такъв. След което ще я заключа незабавно и ще ви пратя да решавате спора си на ЛС.
Претенции нямам Асенски, просто ми дойде на акъла, нека Дзвера се разпише та да каже дали го устройва таз тема и дали би писал в нея ако остане и дали иска да остане. Дефакто това е тема от сорта на тия дето ги пускахме преди време, примерно аз пускам тема със заглавие, Попитайте нещо Сони, само дето аз съм я пуснал за него

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тамън снощи си седа е так и си викам бе ако пусна една тема за D3веро, да пише ама на воля, че той чуждо мнение май май не зачита, мноо добра тема, кат има спор D3веро да пише тук
Л.С. Само нема а се стегаш

Л.С. Само нема а се стегаш

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
savski написа:Наистина странно как може ДЗВЕР-а да е трън в очите на толкова хора? Не разбирам защо и от какво могат да пропищят много потребители от него...
Ами аз ще пробвам да обясня защо е така. Вярно, отскоро пиша тук, когато той се появи и няколко човека го поздравиха за Добре завърнал се тук, ми беше чудно къде и бил и защо... Е, започнах да разбирам...
Както казах по-нагоре, ДЗВЕРА е правърнал спора в СПОРТ, и е станал адски добър. Съчетанието на интелигентност със желание за победа, увереността в собственото мнение водят до... сериозни спорове, които в крайна сметка се израждат в лични нападки, обиди и прочие... Ако сте чели внимателно, вероятно сте видели по какъв начин спори ДЗВЕРА, как от сто кладенеца вода може да донесе, за да аргументира мнението си... Не съм на неговото ниво / той с първото си съобщение към мен ме прати в Първи клас, хахаха/, но понякога е ясно, че вероятно бърка или не е съвсем прав, или поднася нещата малко по... изопачено... И когато Човека отсреща го усеща, но не може да го Докаже, с две думи вижда, че Губи спора, или поне така изглежда отстрани, чувства се безсилен, разгневява се и ... знаете, обиди и пр... и ДЗВЕРА не му става любимец... Забелязах, че и модератори и администратори тук не са му фенове. Има явно наслоено от миналото... Нека не бъдем злопаметни!
Та в заключение искам да призова всички да са малко по... толерантни и търпеливи... Светът е шарен, хората са различни... Вероятно след тази тема и ДЗВЕР-а ще преосмисли някои неща. Но мисля, че във всички случаи форума ще загуби от липсата му тук...
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Този Дзвера има някакво много изтикано мислене...Изглежда ми като позьорче,което просто знае по-сложни думички
Надявам се да не съм прав,но е оставил такова впечатление в мене.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Новини
-
savski написа:Наистина да спориш с него си е изкуство, защото умее да затапва.
Да спориш с него не е изкуство, а признак на здрави нерви и липса на разум. Служи си добре с думите и ушие ли те веднъж да му играеш по свирката - гейм оувър за дискусията докато не се съгласиш с него. Въпрос на полемика и най-вече въпрос на добро лавиране с думите. Дори да види, че не е прав, ще намери начин да се измъкне без да си го признае

По едно време ми беше забавно как навързваше по няколко човека да им обяснява, че черното е бяло, ама взе да става досадно да окапват темите една след друга.

Никой няма против коментарите му, стига да не водят до дълги спорове, караници и провокации.
Това го пиша като администратор от гледна точка на форума.
Личното ми мнение като потребител е по-скоро негативно. Харесват ми част от мненията му когато се опитва да помогне на някого, но не ми допадат дървените философи, както и хората, които не уважават чуждото мнение и не признават никога грешките си или правотата на останалите. Мяза ми на високомерие и арогантност от типа "аз от всичко разбирам и съм винаги прав"

Въпреки всичко това, присъствието му не ми пречи, просто не му чета постингите освен ако няма някакъв проблем или оплакване към тема с негово участие.
В крайна сметка по форумите има хора всякакви. Всеки има право да реши как да се представя и какво да пише и никой не може да го вини за това, стига да не нарушава правилата за поведение във форума. За момента нямам причина да се занимавам с него, така или иначе е с последно предупреждение.
Добре е да има по някоя колоритна личност наоколо. В крана сметка дори да го изгоним, друг ще дойде на негово място. Дзвера поне ми е ясен.

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Вие този индивид го изкарвате доста интелигетна личност
Нека постне една снимка да го видиме как изглежда на живо,понеже винаги ми е било интересно как изглеждат такива заядливци
Ако е нещо като др.Хаус супер 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2