Колега с Е36 купе днес пострада?!!!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Avensis 2.2 D-4D
- Мечтае да кара: E90 335d
Колега с Е36 купе днес пострада?!!!!
Здравейте, днес в Дружба 2, точно на светофара на Кауфланд застанахме първи коли с колега каращ е36 купе 1.8is, когато светна зелено решихме да се позакачаме малко и вкарахме колите в лютеницата, всичко вървеше добре, до момента в който и на него и на мен ни се изпречиха коли. Първо той застигна една, покрай която аз минах безпроблемно, а той се наложи да мине зад мен, (аз съм в лява, той в дясна лента), но точно в този момент, идиотът пред мен наби спирачки и включи ляв мигач, за да завива(предполагам) към някой от складовете, но през двойната непрекъсната маркировка, съответно аз набих спирачки, но тогава осъзнах, че няма да мога да спра, видях, че колата, която изпреварих преди секунди(тази пред колегата) още не ме е настигнала и рязко свих в дясно и го заобиколих, но тогава огледалото видях, че колегата има доста по-сериозен проблем и тази кола го затваря, а той също не можеше да спре!!! Тогава той предпрее ляв завой и навлезе в насрещното, НО ... там имаше кола!!! Чух трясък и хвърчене на пластмаса във въздуха и изтръпнах, за щастие обаче, БМВ-то продължи своят път и явно само си бяха счупили огледалата.
Та, искам да попитам момчето, как е, дали е ОК ,защото в последствие, когато осъзнах какво се е случило... яко се спекох!
п.п. Колата му изглеждаше много добре и ме е яд, че сега ще си има ядове
Та, искам да попитам момчето, как е, дали е ОК ,защото в последствие, когато осъзнах какво се е случило... яко се спекох!
п.п. Колата му изглеждаше много добре и ме е яд, че сега ще си има ядове

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
Dimo написа:ми що не спря да видиш още тогава
а, питай ме де

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Dimo написа:ми що не спря да видиш още тогава
a ?? или викаш спекъл си се и си си бил камшика мъжка постъпка браво

bedrock city racing
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
Кво ви става? Кво ми скочихте? Казах ви, че колата си се движеше и най-вероятно имаше само счупено огледало... а вие сякаш, съм го ударил аз!!!!
[quote="Vashev"][/quote]
Oще по лошото е,че не осъзнаваш ... много путкенска история ,маа както и да е
Дано колегата с другото е36 е добре и няма много щети по колата.
П.П наистина най малкото което можеше е да направиш е да спреш при каквито и да е обстоятелства ... малко или много и ти си виновен за това
Oще по лошото е,че не осъзнаваш ... много путкенска история ,маа както и да е

П.П наистина най малкото което можеше е да направиш е да спреш при каквито и да е обстоятелства ... малко или много и ти си виновен за това

- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
И с какво съм виновен аз?!?!?!?!
За това, че когато, той видя, че има кола пред него не намали, а с мръсна газ се шмугна зад мен(аз вече му бях дръпнал), само и само да не изостане, а после, като ме засякоха, което вече си е грубо, а не като него просто да го настигне , аз се стреснах, да не ме тресне той мен отзад, защото нямаше как, аз дори и да спра, той да успее! Аз завих, а той ... като се хванал на хорото...
п.п Аз не съм сигурен, дали след като се махнах аз ,нямаше да може да спре, а просто не сви в насрещното за да продължи гонката!!!!
За това, че когато, той видя, че има кола пред него не намали, а с мръсна газ се шмугна зад мен(аз вече му бях дръпнал), само и само да не изостане, а после, като ме засякоха, което вече си е грубо, а не като него просто да го настигне , аз се стреснах, да не ме тресне той мен отзад, защото нямаше как, аз дори и да спра, той да успее! Аз завих, а той ... като се хванал на хорото...
п.п Аз не съм сигурен, дали след като се махнах аз ,нямаше да може да спре, а просто не сви в насрещното за да продължи гонката!!!!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
нали бързаш...пали с 200...няма да си спечелиш респект каквото и да напишеш...путювска постъпка от твоя страна...колко жалко но вече не останаха истински мъже...само путки (п****-вид мъжки характер)...ем даваш газ ем после не виждаш какво е станало пък и пускаш тема във форума какво очакваш ??? някои да те поздрави за постъпката ти ?

bedrock city racing
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
///ivanE30 написа:нали бързаш...пали с 200...няма да си спечелиш респект каквото и да напишеш...путювска постъпка от твоя страна...колко жалко но вече не останаха истински мъже...само путки (п****-вид мъжки характер)...ем даваш газ ем после не виждаш какво е станало пък и пускаш тема във форума какво очакваш ??? някои да те поздрави за постъпката ти ?![]()
![]()
Много си отворен... интересно ми е ти ква п**** си... ама няма да ти падам на нивото!
Колега xterminat0r, аз отговарях на ///vlado
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Vashev
- кандидат ентусиаст
-
///ivanE30 написа:да прав си и да изкаш неможеш да стигнеш моито ниво![]()
Явно си от тези, дето само чешат език...
Пуснах темата, за да мога да получа все пак някаква информация за колагата, но... явно няма да стане, а сега ще почнат едни дискусий...
- Новини
-
Тъкмо да вземете да се научите, че при по-сериозен трафик време за реакция няма, а околните са жертва на безумията ни.
///ivanE30
Незнам дали си си направил труда да прочетеш правилата, но гледам че си успял да нарушиш няколко от тях само с постингите си в тази тема. И ти и Vashev си довършете спора на лични съобщения, понеже два дни няма да имате възможност да пишете постинги заради разправията ви тук.
///ivanE30
Незнам дали си си направил труда да прочетеш правилата, но гледам че си успял да нарушиш няколко от тях само с постингите си в тази тема. И ти и Vashev си довършете спора на лични съобщения, понеже два дни няма да имате възможност да пишете постинги заради разправията ви тук.
15 мнения
• Страница 1 от 1