Пътуване за България
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Пътуване за България
Колеги утре се прибирам с кола от Холандия за България и исках да попитам дали има някои колеги които са минавали по същия маршрут.Нужна ми е информация за пътя през Сърбия ... къде има сняг и как е като цяло.. Пътувах Септември месец , но сега все пак сме зима...а и ако знаете полезни сайтове за пътна настилка...
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сърбия ти е почти само магистрала...И да вали ,се чисти ,споко 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Bogat-Beden
-
-
май щели да ги затварят,или поне голяма част от тях четох?indianeca написа:Само внимавай ако си си купувал нещо от coffeeshop-овете

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bogat-Beden написа:май щели да ги затварят,или поне голяма част от тях четох?indianeca написа:Само внимавай ако си си купувал нещо от coffeeshop-овете
Кое ще затварят,че не разбрах? coffeshop-овете в холандия, дето се проадава зелено на грамаж ли?

- Bogat-Beden
-
-
ми по-голямата част,поне в Амстердам ,така казаха по телевизора///MapTo написа:Bogat-Beden написа:май щели да ги затварят,или поне голяма част от тях четох?indianeca написа:Само внимавай ако си си купувал нещо от coffeeshop-овете
Кое ще затварят,че не разбрах? coffeshop-овете в холандия, дето се проадава зелено на грамаж ли?

Coffee-shops още са в сила
Единственото което съм взел за България са 3 лули и 5 семена ама не мисля ,че ще ги открият
че некви хора от България ми мрънкат от 2 месеца - семена - семена .... кво да ги правиш тревоманчетата
Затвориха Кофее - шоповете в един град в Холандия , не си спомням името му ....но причината беше , че там 90 процента от хората пушат трева и ставали големи задръствания ... така казаха по новините ,че била причината .... кво да ги правиш Холандите - тревомани всичките

Затвориха Кофее - шоповете в един град в Холандия , не си спомням името му ....но причината беше , че там 90 процента от хората пушат трева и ставали големи задръствания ... така казаха по новините ,че била причината .... кво да ги правиш Холандите - тревомани всичките

10 мнения
• Страница 1 от 1