Пътуване до Солун

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Пътуване до Солун

Мнение от Mr.White » 17 Дек 2008, 12:13

Колеги, предстои ми пътуване до Солун в петък.Може ли някой да сподели какво е положението там,има ли демонстрации ,протести, битки, войни и тн.Вчера е имало и протести на фермери и е бил затворен пътя за Серес та се чудя дали няма да ме блокират и мен за 5-6 часа та да ми се отще ходенето изобщо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 17 Дек 2008, 13:06

Според мен е много непредвидена ситуацията...може да влезнеш в гръцко, а на връщане да се сгафи нещо и да не можеш да си прибереш на време. Малко като на война си е там сега.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 17 Дек 2008, 13:10

....по-добре не се навирай сам между шамарите. може да се случи някоя групичка анархисти да реши, че точно твоя автомобил трябва да послужи за назидание на правителството и да му счупи нещо....ама ако си решил- ти си знаеш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Дек 2008, 13:16

И аз пуснах подобна тема. Май е добре мойта да се локне.
Сега говорих с човек, който е тръгнал към Италия през Гърция и са го върнали на 10км след границата. Аз лично ще мина през Македония утре.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Дек 2008, 14:08

bum_bum написа:И аз пуснах подобна тема. Май е добре мойта да се локне.
Сега говорих с човек, който е тръгнал към Италия през Гърция и са го върнали на 10км след границата. Аз лично ще мина през Македония утре.

bum_bum Вчера бях до Солун и нямаше никакви проблеми на отиване.На връщане бяха блокирали на разклона за Келкиз и Серес,тъкмо правих сметка да се върна през Гоце Делчев и се отвори малка пролука в насрещното да мине една полицейска кола и с пълна газ се мушнах и изхвърчах към Промахон.Но след обед положението е било трагично,както и днес.През Македония нямам представа какво е положението но там не стъпвам ,че форума ще го гледам през крив макарон. :mhihi: А що се отнася за бунтовете не видех нищо,беше доста спокойно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 17 Дек 2008, 22:12

Днес по новините по ТВ7 споделиха, че фермери ще блокират Е79

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2008, 18:24

Сутринта беше отворено и никакви грижи, на връщане обаче имаше има- няма 300 трактора :mhihi: Пътят е Серес- Драма- Илинден- Г. Делчев-Банско- Сф.. по- дълъг ама бива, няма дупки и много приятни завойчета :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата