Нека и аз да питам нещо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Нека и аз да питам нещо?
Здравейте,
имам един проблем. След като се наложи да карам 2-3 дена без халогени и кабелите ми бяха скъсани, преди малко установих че някои светлини в купето неработят
Не работят лампичките на:
оборотомера, скоростомера, температурата, резервоара
бутоните за стъклата друго не се сещам в момента
също така и неработи пискалката дето се вклучва ако си отвориш вратата и си забравил фаровете включени
Работят лампичките на:
Всички лампички на таблото (ръчна, внимани и т.н), бутоните на шибидаха
Моля някой да ми помогна да отстраня проблема.
Искам още да питам след като си слагам халогените, не съм сигурен как да ги свържа имам предвид кабела. Ако объркам плус и минус според мен не би трябвало да проработи но дали ще изгури нещо. Дайте някакво предложение как да разбера как да го свържа.
Предварително благодаря на всички.
имам един проблем. След като се наложи да карам 2-3 дена без халогени и кабелите ми бяха скъсани, преди малко установих че някои светлини в купето неработят

Не работят лампичките на:
оборотомера, скоростомера, температурата, резервоара
бутоните за стъклата друго не се сещам в момента
също така и неработи пискалката дето се вклучва ако си отвориш вратата и си забравил фаровете включени
Работят лампичките на:
Всички лампички на таблото (ръчна, внимани и т.н), бутоните на шибидаха
Моля някой да ми помогна да отстраня проблема.
Искам още да питам след като си слагам халогените, не съм сигурен как да ги свържа имам предвид кабела. Ако объркам плус и минус според мен не би трябвало да проработи но дали ще изгури нещо. Дайте някакво предложение как да разбера как да го свържа.
Предварително благодаря на всички.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ми първото и най-логично бушони
от там нататък става лошо ...
не знам дали има значение
но с мултиметър можеш да провериш много лесно
от там нататък става лошо ...
не знам дали има значение

но с мултиметър можеш да провериш много лесно
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Това е първото предположение, но има нещо странно - всички лампички в копчетата, които светят когато са пуснати фаровете са на една обща жица - тази дето идва от регулатора за силата им на светене - неможе едни да светят - други не и за това да е виновен бушон. Казваш, че и лампи вътре в таблото несветят и зумера не свири - аз бих проверил освен бушоните (за всеки случай) и комфорт модула. Ако искаш да ти помогнем с по-точна информация - обясни по-ясно точно какво е станало и как и кое свети и кое - не, защото сега въпроса ти е малко разхвърлян и аз поне немога да разбера точно. Според мен халогените и техните кабели не би трябвало да имат нещо общо с тези проблеми защото те си имат отделен бушон. За свързването на халогените - по принцип няма значение, но е прието средния извод на крушката да е плюс, а цокъла и - маса.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Супер - разминал си се с лекото
. 33 е за комфорт модула и дясната част на интериорните светлини, а 37 е за габаритите.

9 мнения
• Страница 1 от 1