Проблем с делкото м10
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Проблем с делкото м10
Проблема е следният:след ремонта на маторя и запалването се оказа че колата работи на 3 цилиндъра,сменихме чукчето+наковалнята на делкото и работата на двигателя се нормализира горе-долу,поне и 4-те цилиндъра си функционираха,обаче се оказа че гърбичният вал на делкото е изяден,ама ИЗЯДЕН
Та питането е откаде мога да си набавя делко,щото има и варянт за рециклиране на старото,ама не е за предпочитане
Има и варянт за електронно делко,ама тряа да сменям и разпределителният вал,щото то въртяло на обратно и връщало мнооого масло,та и този варянт е с червен картон
ПОМАГАЙТЕ!

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Re: Проблем с делкото м10
Изглежда не си много сигурен дали върти наобратно, аз също. Заслужава си да потърсиш малко повече инфо по въпросаlubaka_320 написа:... Има и варянт за електронно делко,ама тряа да сменям и разпределителният вал,щото то въртяло на обратно и връщало мнооого масло,та и този варянт е с червен картонПОМАГАЙТЕ!

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с делкото м10
Gecallica написа:Изглежда не си много сигурен дали върти наобратно, аз също. Заслужава си да потърсиш малко повече инфо по въпросаlubaka_320 написа:... Има и варянт за електронно делко,ама тряа да сменям и разпределителният вал,щото то въртяло на обратно и връщало мнооого масло,та и този варянт е с червен картонПОМАГАЙТЕ!
абсолютно сигурен съм върти наобратно така че варианта с електронното е извън списъка

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
При всички М10 с чукче и наковалня, делкото се върти на обратно
Ако ти се занимава, мога да ти дам вал от електронно заедно с комутатора и кабеляците. Но си отбележи, че си е прилична играчка
П.П. Някъде из чарковете трябва да имам и обратно делко на части, обаче не разчитай да го намеря, поне не и скоро

П.П. Някъде из чарковете трябва да имам и обратно делко на части, обаче не разчитай да го намеря, поне не и скоро

- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
Tano написа:Утре ще проверя на м10-ката в гаража дали има делко, ако има е твое.
Колега намерих си делко вече,но все пак ако имаш информирай и ти,че ако нещо се прецака поне да знам че имам и 2-ри вариант

6 мнения
• Страница 1 от 1