Пренабити номера!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Bihit0 написа:Капитан Цанев се казва този и е един такъв нисък и заядлив!
Но казва че ми гарантирал ,че в КАТ софия няма да ми я вземат.
Освен наистина да пробвам със смяна на картата...друго наистина не ми остава. Не ми се вярва да мина в софия така без усложнения
подобен проблем колега моя го писаха корозирал

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
sonny ти обясни вариантите, пари приготви ли, ако не става приготви повече, не ходи като замаян никой няма да се смили над теб. А относно ТЕХНОТЕСТ-а май само в София. Във Бургас тва го няма, минаваш си канала в КАТ с колата, мотора, талона и документа на новия двигател и ..........
караш 316 МАЙ
даже няма i
.

В същия филм съм
Здравейте, току що се връщам от 9ти канал в София, в същия филм съм. 4овека там каза че последните 6 цифри от номера на двигателя се различават, и ме прати да се срешна с продавача и да ходим в КАТ Враца да извадим нов талон на колата с него.
Според човека, понеже колата е внесена от Австрия, хората в КАТ Враца при регистрацията просто са ПРЕПИСАЛИ номера на двигателя от австрийските документи и не са изобщо гледали номера на колата.
Филма е страшен. Нямам много варианти, освен написаното по горе.
Другия вариант е да представя фактура че съм сменил двигателя, но и това като чета по форумите е страшен филм.....
само да кажа че изобщо не спонеаха нищо за кражба или конфискуване - Номера на рамата съвпада....
Според човека, понеже колата е внесена от Австрия, хората в КАТ Враца при регистрацията просто са ПРЕПИСАЛИ номера на двигателя от австрийските документи и не са изобщо гледали номера на колата.
Филма е страшен. Нямам много варианти, освен написаното по горе.
Другия вариант е да представя фактура че съм сменил двигателя, но и това като чета по форумите е страшен филм.....
само да кажа че изобщо не спонеаха нищо за кражба или конфискуване - Номера на рамата съвпада....
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3