a lele maiko....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
a lele maiko....
Samo ako znaete sno6ti kum 1:30 kak se shashnah....Zna4i idvam si az ot centura , oba4e si karam kato pi4 - bavni4ko , za nikade ne burzam. Bqhme s edno aver4e. Minavame prez "konstantin veli4kov" i pred nas vijdame edno 4erno bmw 5 seria , bez nadpisi do nego nqkukuf "ford cougar"...Ta toq ford m/u drugoto be6e mnoo krasiv , si nqmam predstava s kuf motor be6e. Ta tiq dvata stoqt na sfetofara i toq s forda pravi znaci na bavareca da se begat. A tfa stava to4no na tozi sfetofar predi 3raionno. Ta svetva zeleno , tragvat tez dvamata i moq priqtel vika idi da gledame ot blizo. Vikam si naakula "ok". Shto pa ne....Ta Do sfetofara predi tonela za lulin 5 icata ve4e be6e drapnala mnogo Ford-a i tukmo spira6e shtoto ni lovna 4ervenoto. Svetva zeleno , vikam si q dai sa da go izdraznq toz
Forda zavi i iz4ezna i az sprqh do BMW-to i na zeleno go izduhah mnogo mrusno. Sled tova ni hvana 4erveniq sfetofar sled OMV. Tam onzi pi4 spira do mene , ve4e s qsnoto namerenie da me bega. I az pone se 4udeh kfo da prava i vzeh da se hilq nadmenno... Mnoo tupo no , tfa mi doide na akula, kakto i da e....Zeleno , Gaz , nastupih 4o4oneto do dupka az onazi bevariq me durja do treta 4ak na 4etvurta skorost go drupnah taka dosta seriozno , no vse pak kato se lepna na 7-10 metra zad mene i ne me pusna do sfetofara pri po6tata.
Taq petica be6e stra6na , neznam s kuv motor be6e , no nikoga 5 seriq ne mi e pravila problem. U4udih se mnogo na tova e34, mnogo varve6e da go eba...sled tfa se razdelihme , kato toi tragna kum lulin 1 i mi svirna.
Svirnah mu i az i s moq priqtel se spogledahme mnogo u4udeno .
Evala na toq pi4 , kolata mu mnoo varve6e.....

Taq petica be6e stra6na , neznam s kuv motor be6e , no nikoga 5 seriq ne mi e pravila problem. U4udih se mnogo na tova e34, mnogo varve6e da go eba...sled tfa se razdelihme , kato toi tragna kum lulin 1 i mi svirna.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: a lele maiko....
Viktor написа:Samo ako znaete sno6ti kum 1:30 kak se shashnah....Zna4i idvam si az ot centura , oba4e si karam kato pi4 - bavni4ko , za nikade ne burzam. Bqhme s edno aver4e. Minavame prez "konstantin veli4kov" i pred nas vijdame edno 4erno bmw 5 seria , bez nadpisi do nego nqkukuf "ford cougar"...Ta toq ford m/u drugoto be6e mnoo krasiv , si nqmam predstava s kuf motor be6e. Ta tiq dvata stoqt na sfetofara i toq s forda pravi znaci na bavareca da se begat. A tfa stava to4no na tozi sfetofar predi 3raionno. Ta svetva zeleno , tragvat tez dvamata i moq priqtel vika idi da gledame ot blizo. Vikam si naakula "ok". Shto pa ne....Ta Do sfetofara predi tonela za lulin 5 icata ve4e be6e drapnala mnogo Ford-a i tukmo spira6e shtoto ni lovna 4ervenoto. Svetva zeleno , vikam si q dai sa da go izdraznq tozForda zavi i iz4ezna i az sprqh do BMW-to i na zeleno go izduhah mnogo mrusno. Sled tova ni hvana 4erveniq sfetofar sled OMV. Tam onzi pi4 spira do mene , ve4e s qsnoto namerenie da me bega. I az pone se 4udeh kfo da prava i vzeh da se hilq nadmenno... Mnoo tupo no , tfa mi doide na akula, kakto i da e....Zeleno , Gaz , nastupih 4o4oneto do dupka az onazi bevariq me durja do treta 4ak na 4etvurta skorost go drupnah taka dosta seriozno , no vse pak kato se lepna na 7-10 metra zad mene i ne me pusna do sfetofara pri po6tata.
i az imax sushtia problem s 5-ca E34 bexa slojili M5 ama mislia,4e ne be6e
ta tova be4e na po put kum sofia za BMW club sreshta kato putuvax
i zna4i nastignax go dokato karashe bavno zaradi kukite s radara i ottam kato gi minaxme az vurnax 3-ta gaz gaz gaz i toia nastupi dokrai i na
vseki zavoi me zasi4ashe i ne me pusna da go isprevaria mnogo silno
ina4e vurveshe tova bmw shtom mi zadurja do 5500rpm e posle se otkazax de shtoto trebvashe da zaredia benzin svetna mi lampata

...
e za e34 ima edno osobeno mnenie kato za posredstvena i kuca kola ~ koeto spored men idva ot preobladavshtite 2litrovi motori : koeto si e sramota za takava goliama kola ~~~ edin na gorubliane mi razpraviashe kak niamalo da usetia razlika m/u 2 i 2.5 litrovite e34 ... ama sha me izviniava. ta ne se shashkaite kato vi d~rpa nekoe e34 i vi razbiva koncepciite ... B]
inak Vix za tova tvoito E500 : moje li da mi pratish negova snimka ?
4e mi e interesno ~ da te znam kato te vidia
inak Vix za tova tvoito E500 : moje li da mi pratish negova snimka ?
4e mi e interesno ~ da te znam kato te vidia
~karmapa chenno~
Ti me udari po bolnoto mqsto...Se ti izprata ama samo iz4akai okolo sedmica za da mi upravqt usb-tata 4e nemoga da si vklu4a photo-clip-a.
Ina4e sam go snimal, se ti go prata. Tiq dni se mi gi opravqt USB-tata
Ili ako namera nekoi priqtel s usb na koputara mu , se si go ka4a n adisketa ot tam i se go prata po-skoro.
Ina4e sam go snimal, se ti go prata. Tiq dni se mi gi opravqt USB-tata
Ili ako namera nekoi priqtel s usb na koputara mu , se si go ka4a n adisketa ot tam i se go prata po-skoro.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- ati
-
неприятно,наистина.
може пък когато се постопли да организираме и мероприятия извън редовните срещи,които да пасват по време с твоята заетост,иначе остава надеждата все някога по стечения на обстоятелствата да можеш

може пък когато се постопли да организираме и мероприятия извън редовните срещи,които да пасват по време с твоята заетост,иначе остава надеждата все някога по стечения на обстоятелствата да можеш

- ati
-
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
8+) kolko be6e 5-cata petstotin i kolko?viktore nqma zna4enie kakuv motor ima 5-cata.6tom e BMW e mo6tno
a toa s forda da go zasilva kum nekoq kofa
kuvto i da e nali ne e BMW :mha:

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
14 мнения
• Страница 1 от 1