ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			12 мнения
			 • Страница 1 от 1

проблема е следния : преди 2-3 дни взе да прекъсва и ми казаха да сменя свещите.. Така и направих днес минах около 100-тина километра и пак на 2-3 цилиндъра взе да работи. Изгасих я на един паркинг и дотам... неще да запали  и неще  
  някой ако може да помогне ще съм му много благодарен   

на 2-рия и 3-тия цилиндър бяха зацапани и затожа оставих за утре на какво се дължи това  
   и какво е решението в този случай  

Re: ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
приятел виш кабелите на 2 3 цилиндар скоро на мен ми случи така на 
на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебава :D немож да прати искра и се чува едно цакане в делкото

на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебава :D немож да прати искра и се чува едно цакане в делкото
- lubaka_320
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
 - Мечтае да кара: S50/52

Re: ПРОБЛЕМ СЪС СТАРАТА М10-КА
vlado22__ написа:приятел виш кабелите на 2 3 цилиндар скоро на мен ми случи така на
на трети цилиндар. Ако запали чуи дали цака нешто в делкот ако се чужа значи някои кабел се ебаванемож да прати искра и се чува едно цакане в делкото
Имах същия проблем доскоро,колеги.Възможно е проблема да е в делкото.при мене 3-ти цилиндър си беше в пълна бестегловност
обаче се оказа че имам дрг проблем освен тоя.гърбичният вал на делкото е изяден много жестоко и просто тряа да си сменя цялото делко.Има и варянт за рециклиране на вала,само че предпочитам да с взема ново.който може да помага
м10- ката
днес смених делкото, но пак неще да пали  
  явно не и се излиза повече на пътя 
 а сега на къде   

а сега на къде   
- dido-bmw
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
 - Мечтае да кара: еМММММ

12 мнения
			 • Страница 1 от 1