Ключ за запалване-помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Ключ за запалване-помощ
Направих си дубликат на ключа за запалването.С новия ключ не мога да я запаля колата.Запалвам я с оригиналния,гася я,вкарвам дубликата веднага след това пали с него.Минава известно ввреме вкарвам дубликата не пали.На всичко отгоре имам оригинален плестмасов ключ не знам знаете ли какво предсталява,намерих го скрит под оригиналния мокет под пепелника.С него колата пали единствено след металния оригинален,иначе само светва таблото.Нямам имобилайзер или чип в ключа.От комплекта с ключове за бмв моя е този,който е без канал по средата.И багажника не може да отключи,а пък дуликата да.
Какво иска тази кола-КОЗИ КРАК-ключ за всичко???
Какво иска тази кола-КОЗИ КРАК-ключ за всичко???

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ако найстина колата ти по вин е 97 година си с чип в ключа
Имобилайзера е в режим изключено 20 секунди след като изгасиш колата...затова като пъхнеш веднага дубликата пали
Пластмасовия ключ е за да заключваш жабката си с него и евнтуално да вадиш дубликати,ако загубиш другите..тоя дубликат,дето си си направил ако не му намериш чип можеш да го хвърлиш...позволявам ти
Ако искаш дубликат,който да ти върши работа,отивай в камор/дару с талона на колата и личната си карта и поискай ключ от там...в завода се пазят 10 бройки за твоята кола

Имобилайзера е в режим изключено 20 секунди след като изгасиш колата...затова като пъхнеш веднага дубликата пали

Пластмасовия ключ е за да заключваш жабката си с него и евнтуално да вадиш дубликати,ако загубиш другите..тоя дубликат,дето си си направил ако не му намериш чип можеш да го хвърлиш...позволявам ти

Ако искаш дубликат,който да ти върши работа,отивай в камор/дару с талона на колата и личната си карта и поискай ключ от там...в завода се пазят 10 бройки за твоята кола

- ///MapTo
-
-
- ///MapTo
-
-
Ми то идеята на тоя чип е баш заради ей такова балканско мислене...да не може да се пали с кабели...уж за една идея по-добра защита на автомобила от кражба...убава работа,ама българска ..некъв такъф лаф имаше...прави си каквото знаеш,твоя си е колата 

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Re: !!!
Makarov 2 написа:За 140 лв. ще я паля с кабелите,кажете сега че не става и ще се скараме.
Че БМВ било много ларж

На предния ми Авенсис оригинален ключ с вградено дистанционно в българския представител на Тойота струваше около 295лв и го чаках 2 седмици...
След което местния представител се опитваше 3 часа да ми програмира не само новодоставения, но и третия оригинален ключ (този, който е без чип и става само за отключване на врати/багажник).
При тойотата новия ключ трябва да се регистрира в ECU/имобилайзера, както предполагам е и при БМВ...
П.С. точно с кабелите едва ли ще я подкараш, защото имобилайзера обикновенно е в ECU и няма как да го излъжеш, но явно някои момчета ги разбират работите като гледам как бързо изчезват някои колички (май сменят ECU с предварително модифицирано такова - поне така се бе чуло за VAG)

- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
ако все пак колегата е навит да си поръча ключ, мога да го оспокоя "малко" (не много, подчертавам МАЛКО
) На мен ключа ми излезна 106.44 лв. и десетина дни изчакване докато дойде. Смисъла е, че не е 140, а 100 и колега, вярвай, че си заслужава новия ключ - стария не само, че ми беше износен, мръсен и др. подобни, но и най-важната част от него липсваше - емблемата.
П.С. - пък и само като си представиш какво може да са си правили с него предните му собственици...

П.С. - пък и само като си представиш какво може да са си правили с него предните му собственици...

- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
liloff написа:Взимате си нова заготовка за ключа, нарязвате я, пренасяте транспондера от единия ключ на другия и сте готови.
А колега да не ти казвам в EWS Error Log-a какво мазало ти е в момента с тези опити за палене с ключ без чип
т'ва си е идея! и да, 100% трупа грешки!!!
- f1c
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: B6
- Мечтае да кара: X6
Колега при нужда - за 2 часа с колати и 100 лева и си готов!
А диагностиката и изчистването на грешките е от мен безплатно.
Ако се наложи пиши на л.с.
А диагностиката и изчистването на грешките е от мен безплатно.
Ако се наложи пиши на л.с.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Обикновенния черен ключ струва 87лв. в дарукар - 51218205312
Ето го и сервизния ключ - 51218205310 - 75лв.
Ето ги и всички видове варианти:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=40&hl=1
По луксозните са по скъпички

Ето го и сервизния ключ - 51218205310 - 75лв.
Ето ги и всички видове варианти:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=40&hl=1
По луксозните са по скъпички

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2