Проблем с блутуут на 6-та серия
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Проблем с блутуут на 6-та серия
Здравейте, имам следния проблем:
зна4и свързвам си телефона с блутуута в колата без проблем и както си стои така след 4-5минути прекъсва връзката без да излизам от колата или да се отдале4авам. И това го прави непрекъснато- свързвам се, то прекъсва след малко и пак и пак....
Със стария ми телефон го нямаше тоя проблем Нокиа 8800 сироко, а сега съм с Нокиа Е51.
Ако някой може да помогне!
зна4и свързвам си телефона с блутуута в колата без проблем и както си стои така след 4-5минути прекъсва връзката без да излизам от колата или да се отдале4авам. И това го прави непрекъснато- свързвам се, то прекъсва след малко и пак и пак....
Със стария ми телефон го нямаше тоя проблем Нокиа 8800 сироко, а сега съм с Нокиа Е51.
Ако някой може да помогне!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
И аз имам този проблем.Странно е много!!!А да не отварям нова тема,някой може ли да ми обясни как да си прехвърля абонатите???
- hristo1967
- Потребител
-
аз карам х5 е70 и имам същия проблем,както си говоря прекъсва ,след това се възтановява.Мисля че това не е от телефона защото включвам е51,след това е91 но ефекта е същия

Здравейте, аз смятам че проблема е в апаратите, с различните апарати има различно качество и сила и на звука дори. Също така при някои апарати връзката се разпада веднага след като бъде осъществена. Не съм имал проблеми с 6300, 8800, 6230i, N95 с него е най добра връзката до сега. Проблеми имах с 5310 ExpressMusic и Е51
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз до сега съм нямал проблеми..! Сега съм с iPhone 3G, преди бях със стария-пак съм нямал проблеми..! Жената е с Nokia 8800 Carbon Arte и при нея няма проблем, както един познат с Е71 (преди малко пробвах)
- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
7 мнения
• Страница 1 от 1