Гласов контрол : пише на един език, а говори на друг!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Гласов контрол : пише на един език, а говори на друг!
Успях все пак най-накрая да разбера как да сменя немския език с английски
Каката обаче продължава да пере на швабски като натисна копчето за гласови команди
В БГ книжката гласовите команди са на английски, ама няма братче - не вдява английски! Някой може ли да даде съвет как да го науча на английски... или кой учебник по немски да си купя 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
трябва да идеш в камор или представител да ти сменят софтуера с английски иначе нема да стане!!! тва през менюто сменя само изписването ,но не и говоренето и разбирането. иди в бмв-сервиз!!!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- SKISA
-
-
- SKISA
-
-
е първата част е с контакти...
просто имам човек и го написах ,за да обясна ,че не знам точно е колко.
почти съм сигурен ,че не е над 100лв-обади се в дару или камор. във всеки случай е хубаво да си сметнеш ,че ше се лишиш от колата за около 1 ден. отделно покрай езика и смяната на целият софт ми обясниха ,че са препрограмирали с новият софт и нещо по други управления-тва е ъпдейт ,така че ше имаш и други ползи от операцията...! на мен например ми подобри превключването на скоростите софта....!

просто имам човек и го написах ,за да обясна ,че не знам точно е колко.
почти съм сигурен ,че не е над 100лв-обади се в дару или камор. във всеки случай е хубаво да си сметнеш ,че ше се лишиш от колата за около 1 ден. отделно покрай езика и смяната на целият софт ми обясниха ,че са препрограмирали с новият софт и нещо по други управления-тва е ъпдейт ,така че ше имаш и други ползи от операцията...! на мен например ми подобри превключването на скоростите софта....!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series