Предизборно настроение
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Предизборно настроение
Колеги,
Писах го и в една друга тема.
Идват избори . В следствие на това форумът взе да заприличва на брошурка с агитационни материали. Постоянни политически теми, караници, постоянна омраза, обиди, постоянно политиканстване.
Според мен форумът не е място за политически агитации, речи и други подобни.
Фактът, че аз съм стабилен участник в тея теми нека не се бърка с това, че те ми харесват или ги искам...
Единствения ефект от цялата работа ще е скарани, разединени, обидени, наказани и тем подобни потребители.
От което няма полза никой, нито модератори, нито потребители.
Барем пари за политическа агитация да вземахме... Или за банери.
Затова предлагам:
ВРЕМЕННО ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТЕМИ.
До изборите.
После, който иска, каквото си ще да пише.
Всякакви такива теми. Включително събаряне на джамии, на Бузлуджа, на Шипка и тем подобен контекст.
В противен случай се опасявам, че това последните дни е само началото и скоро за всяка политическа случка ще има по минимум една тема. И във всяка тема караници, пропаганда, обиди... И ходете после разберете кой защо се сърди.
Поздрави!
Писах го и в една друга тема.
Идват избори . В следствие на това форумът взе да заприличва на брошурка с агитационни материали. Постоянни политически теми, караници, постоянна омраза, обиди, постоянно политиканстване.
Според мен форумът не е място за политически агитации, речи и други подобни.
Фактът, че аз съм стабилен участник в тея теми нека не се бърка с това, че те ми харесват или ги искам...
Единствения ефект от цялата работа ще е скарани, разединени, обидени, наказани и тем подобни потребители.
От което няма полза никой, нито модератори, нито потребители.
Барем пари за политическа агитация да вземахме... Или за банери.
Затова предлагам:
До изборите.
После, който иска, каквото си ще да пише.
Всякакви такива теми. Включително събаряне на джамии, на Бузлуджа, на Шипка и тем подобен контекст.
В противен случай се опасявам, че това последните дни е само началото и скоро за всяка политическа случка ще има по минимум една тема. И във всяка тема караници, пропаганда, обиди... И ходете после разберете кой защо се сърди.
Поздрави!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
агитациите дори и държавата ги забранява само предният ден!
алкохола също!
не виждам причина да не можем да спорим,въпреки че аз скоро пак не бих спорил с тебе за политика.....!
алкохола също!
не виждам причина да не можем да спорим,въпреки че аз скоро пак не бих спорил с тебе за политика.....!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ма то държавата не е забранила и спама, SKISA.
Нито даже в деня на изборите.
И какво значи "дори и държавата", ше кажеш че държавата забранява политиката
Туй си е нейна функция.
Много хубаво, само че ние не сме държавата и при нас изборната простотия не може да доведе до нищо полезно.
Както вече неведнъж съм казал, едно е свобода, друго е такава свобода. Няма да акцентирам на това, че тая свобода нарушава нечии права и нечии правила. Само ще кажа, че пр ичак такава свобода аз лично губя усещането за свобода.
А виж, за това аз лично съм готов да се закълна, че не за първи път ми го казваш.
Както и да е де, чудно ми е колегите какво мислят... Аз нема да го играем на два фронта, ако кажат остава, остава, но работите взеха вече на нищо да не приличат!
Нито даже в деня на изборите.
И какво значи "дори и държавата", ше кажеш че държавата забранява политиката

Много хубаво, само че ние не сме държавата и при нас изборната простотия не може да доведе до нищо полезно.
Както вече неведнъж съм казал, едно е свобода, друго е такава свобода. Няма да акцентирам на това, че тая свобода нарушава нечии права и нечии правила. Само ще кажа, че пр ичак такава свобода аз лично губя усещането за свобода.
въпреки че аз скоро пак не бих спорил с тебе за политика.....!
А виж, за това аз лично съм готов да се закълна, че не за първи път ми го казваш.
Както и да е де, чудно ми е колегите какво мислят... Аз нема да го играем на два фронта, ако кажат остава, остава, но работите взеха вече на нищо да не приличат!
- Новини
-
Re: Предизборно настроение
D3BEP написа:Затова предлагам:
Такива теми са си винаги забранени!
Ако забележите такава свързана с изборите, агитации разни и пр., напишете ми ЛС.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е аз имам пресвид малко по - широко.
"За кой ше гласувате" например, щото отгоре темата е благовидна, ама вътре винаги има "вий дет сте против едикой си сте тъпанари", "пълн ое с малоумници" и други подобни...
"За кой ше гласувате" например, щото отгоре темата е благовидна, ама вътре винаги има "вий дет сте против едикой си сте тъпанари", "пълн ое с малоумници" и други подобни...
- Новини
-
D3BEP написа:Е аз имам пресвид малко по - широко.
Защо? Темата не е обвързана с някакви партии. Хората си пишат вътре дали и за кого биха гласували. Не виждам проблем.
За сметка на това спечелих бас, че ти ще пишеш вътре. Познах и какво ще напишеш в първия си постинг

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То това че ще пиша вътре е ясно. Пиша навсякъде където забележа хората да се нахъсват и насъскват за простотии.
Хубаво е, че ти нося пари.
Следващия път като се хванеш на бас какво ше пиша, направо ми пиши едно лично и ше опрайм работата
Аз не вземам много.
Аз честно казано си мисля, че не си я поразгледал хубаво тази тема, както и съседните, но както и да е.
Тая тема може вече да се трие.
Поздрави!
Хубаво е, че ти нося пари.
Следващия път като се хванеш на бас какво ше пиша, направо ми пиши едно лично и ше опрайм работата

Аз честно казано си мисля, че не си я поразгледал хубаво тази тема, както и съседните, но както и да е.
Тая тема може вече да се трие.
Поздрави!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума