покупка на е61 от виа интеркар
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- sashko_sashko
- Потребител
-
- Кара: bmw 520d e61
- Мечтае да кара: bmw X5 M5
- Детайли за колата: no comment
покупка на е61 от виа интеркар
Колеги здравейте , абсолютно нов съм в форума . исках да напиша че и аз ще ставам от голямото семейство на бмв. колата в която ще се кача е бмв 520д комби 163к.с. произ. 2007.08месец от централата на бмв в мюнхен по поръчка на виа интеркар -плевен. исках да ви питам някой има ли опит с виа интеркар , как са в обслужването там , как се представят доволни ли сте и така. Незнам преди да купа бмв-то ( което още пътува и до 15дни трябва да е в бг) карах ауди а6 но ми писна от гилотиниращата подръжка на ауди , и затова смених рязко марката:):):) та дано да съм направил добър избор с този автомобил.забравих да спомена че има още 8месеца гаранциа ....
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
оти не прескоф4иш до немско да си вземеш ти, за кво да те гьрбят само, аз оня ден взех А4 2002 та кво викаш подражката е обйствена ли 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- sashko_sashko
- Потребител
-
даже и по скъпо ще излезе от германия, колата ми я дадоха на добра цена 22980евро без ддс. причината да я поръчам от виа интеркар е че съпругата ми и собственика на виа интеркар са добри познати и обади хубава оферта. а за аудито мойто а6 е 97год. старите купета комби, толкова ремонти съм и правил че главата ме болеше накрая, то не бяха дебитомери(709лв) управление на ГНП(1250лв.) тампони с датчици(510лв.двата) съединител цял комплект(500лв) демферна шайба на коляновия вал (470лв) и какво ли още не. проблема е че аудитата са прекалено мноого карани и тука идват в бг и почват да берат душа. ами гледаш ауди а4 2005год. на по 200000-300000 хиляди километра. и не само ауди а4 а6 а8 специално дизелите несе спират. надявам се да се родя с това бмв , вече нямам тарпение да дойде при положение че съм платил първоначалната вноска и сме подписали лизинга с уникредит лизинг. доколкото разбрах уникредит лизинга е малко дърво ама като нямаш избор
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми мога да ти кажа ,че цената въобще не ти е добра,ма карай...!! вече си я взел-метай се и и се радвай.
важното е да е читава и непревъртана ,па другото ше го видиш ква е разликата с алди...!!!
важното е да е читава и непревъртана ,па другото ше го видиш ква е разликата с алди...!!!
- sashko_sashko
- Потребител
-
е нали ги гледам колко вървят в мобиле.де тази година месец модел екстри а за въртяното съмнявам се да ти кажа колата е с гаранция от бмв мюнхен и се купува от лицензиран дилър на бмв за българия лично от собственика.мятам се и само газ 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- stoni
- младши ентусиаст
-
на мене спецялно аудито А4 мотор 2,0л се кара по лесно от този на 520и 2,2л, за возия и ехтри не говорим , говоря за мотораbiogame написа:ще усетиш разликата колега между аудито и бмв-то гаранция
- sashko_sashko
- Потребител
-
stoni, нали знаеш че аудитата са с ангреажен ремък, може и оттам да идва разликата ако има така разбирасе, докато бмв са с верига но несам много компетентен така че нямам представа:)
- stoni
- младши ентусиаст
-
не знам от кво е ,но 6 цилиндьра са много никога не сьм им бил фенsashko_sashko написа:stoni, нали знаеш че аудитата са с ангреажен ремък, може и оттам да идва разликата ако има така разбирасе, докато бмв са с верига но несам много компетентен така че нямам представа:)
Re: покупка на е61 от виа интеркар
Колега,първо добре дошъл.Да ти кажа аз съм мноо добър приятел със собствениците на VIA INTERKAR-Юли и Асен,и двамата са много точни и бъди сиурен че колата ще е такава каквато са ти казали че е,между друото цената за колата и за тази година е добра според мене.Съветвам те обаче за напред да не си обслужваш колата при тях понеже от опит мога да ти кажа че момчетата които работят там не разбират от доста неща.Давам ти пример:Отивам при тях септември месец и искам да ми отключат печката а те не бяха чували за такова нещо,после отивам да ми оправят автопилота понеже не работеше,ами и него не могат,наложи се да ходя до Дару за това.Пролетта имах проблем с топлият старт,три пъти колата влиза в сервиза и не откриват проблема,айде пак в София и в НН веднаа решиха пробема.Виж за стандартно обслужване като смяна на масло и филтри,ходова част да,ама нещо друо...Успехsashko_sashko написа:Колеги здравейте , абсолютно нов съм в форума . исках да напиша че и аз ще ставам от голямото семейство на бмв. колата в която ще се кача е бмв 520д комби 163к.с. произ. 2007.08месец от централата на бмв в мюнхен по поръчка на виа интеркар -плевен. исках да ви питам някой има ли опит с виа интеркар , как са в обслужването там , как се представят доволни ли сте и така. Незнам преди да купа бмв-то ( което още пътува и до 15дни трябва да е в бг) карах ауди а6 но ми писна от гилотиниращата подръжка на ауди , и затова смених рязко марката:):):) та дано да съм направил добър избор с този автомобил.забравих да спомена че има още 8месеца гаранциа ....
- sashko_sashko
- Потребител
-
mashina : съпругата ми и юли генов са много близки приятели по бизнес взаимотношения
но аз все пак да питам де и юли и асен ги познавам (само веднъж съм се виждал с тях) и мойте впечатления са добри за тях. е остана само да дойде колицата и да ходя до плевен да си я взема. пу нямам търпение вече

13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series