Проблем с чистачките E36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Ethereal
- Потребител
-
- Кара: мързеливо Е90
- Мечтае да кара: BMW 507
Проблем с чистачките E36 купе
Здравейте,
Имам нужда от малко хелп, ако някой може да помогне с идея...
От няколко месеца имам странен проблем с чистачките. Докато работят, без причина просто спират. Когато това се случи не мога да ги пусна отново преди да изключа напълно колата и да я запаля отново. Като след "рестарта" така да се каже, тръгват но пак само за едно две движения... Странното е, че ощевидно бушона е здрав и очевидно ключа работи. Също така може да правят този номер постоянно, така че веднъж за да се прибера в един дъжд трябваше да спирам и рестартирам колата на всеки 20 метра в продължение на повече от час, а друг път след 3-4 рестартирания стъгват и не прекъсват повече.
И не го правят всеки път когато ми се наложи да ги използвам (при дъжд), а само в 4 случая за последните 3-4 месеца.
Ще ви бъда благодарен ако може да помогнете със съвет!
Благодаря ви предварително!
Имам нужда от малко хелп, ако някой може да помогне с идея...
От няколко месеца имам странен проблем с чистачките. Докато работят, без причина просто спират. Когато това се случи не мога да ги пусна отново преди да изключа напълно колата и да я запаля отново. Като след "рестарта" така да се каже, тръгват но пак само за едно две движения... Странното е, че ощевидно бушона е здрав и очевидно ключа работи. Също така може да правят този номер постоянно, така че веднъж за да се прибера в един дъжд трябваше да спирам и рестартирам колата на всеки 20 метра в продължение на повече от час, а друг път след 3-4 рестартирания стъгват и не прекъсват повече.
И не го правят всеки път когато ми се наложи да ги използвам (при дъжд), а само в 4 случая за последните 3-4 месеца.
Ще ви бъда благодарен ако може да помогнете със съвет!
Благодаря ви предварително!
Уморен съм!
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Ethereal
- Потребител
-
- Кара: мързеливо Е90
- Мечтае да кара: BMW 507
Казаха ми, че е възможно чипа, който ги управлява да се ебава... ама това е странно...
Една от характеристиките на този тип елементарни компютри е че или работят или не работят...
Една от характеристиките на този тип елементарни компютри е че или работят или не работят...
Уморен съм!
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
6 мнения