относно крушките за номера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
относно крушките за номера
извинявам се за тъпия въпрос но как се подменят крушките които осветяват номера цялата пласмаса ли се маха.благодаря предварително
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва съдържанието и

Последна промяна vlado_78 на 16 Дек 2008, 14:28, променена общо 1 път
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
Пич преди броени дни имаше подобна тема, не можа ли да потърсиш първо?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... C%E5%F0%E0
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E%EC%E5%F0
Има и още теми, 100% съм убеден.
А ако не можеш да развиеш болтовете - напръскай ги с ВД40 (дано само сега и ти да не кажеш "какво е ВД40"), тогава може да се развият по-лесно. Но това е начина, развиваш 4-те болта, сваляш цялата лайсна след това леко напъваш стъклото над крушките в единия му край и си готов.
Освен тук във форума, на много въпроси можеш да си отговориш и като прочетеш упътването на Е36. Там пише дори за смяната на тези крушки.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... C%E5%F0%E0
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E%EC%E5%F0
Има и още теми, 100% съм убеден.
А ако не можеш да развиеш болтовете - напръскай ги с ВД40 (дано само сега и ти да не кажеш "какво е ВД40"), тогава може да се развият по-лесно. Но това е начина, развиваш 4-те болта, сваляш цялата лайсна след това леко напъваш стъклото над крушките в единия му край и си готов.
Освен тук във форума, на много въпроси можеш да си отговориш и като прочетеш упътването на Е36. Там пише дори за смяната на тези крушки.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Разпробий видиите колкото да им паднат главите, махни пластмасата, след това с клещи развий телата на видиите, след това ги смени с други еднакви по големина от някоя железария.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
В тая насока и аз имам питане...купувах си на няколко пъти диодни крушки за номера...е мама му д*ба не им писна да горят...купувах от различни места,не може всичките да са били боклуци...къде да търся проблема и какво да едит-вам?
///MapTo написа:В тая насока и аз имам питане...купувах си на няколко пъти диодни крушки за номера...е мама му д*ба не им писна да горят...купувах от различни места,не може всичките да са били боклуци...къде да търся проблема и какво да едит-вам?
от кружките е споко

и аз сменях поне 10комплекта и все горят.сега взех от 328-цата нейните плафони с кружките филипс и ги сложих на мойто купе,отстрани им изрязах и им лепнах двойно лепнещо тиксо за да не влиза влага при тях и вече нямам грижи доста време

намери някои наистина оригинални кружки,не от нашите боклуци и залепи(уплътни) добре самите плафони за да не влиза влага и не би трябвало да имаш грижи

- ///MapTo
-
-
^ И това ми мина през ума,ма тфа горене на крушки се разви летния сезон и по-конркетно юли..в рамките на няколко дни изгърмяха..нито автомивка беше виждала колата,нито дъжд...в яката жега 

- ///MapTo
-
-
Абе е*ал съм го..ще си сложа обикновенни и това е...пък ако си намеря в някоя морга е92/93 цупе ще си сваля неговите...като гледам другите теми в подфорума,тфа мойто си е чиста изгъзица 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2