Колко е митото за BMW 325 и 525 произведени 2004 година
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
мисля че получи ... някакъв отговор.
ако можеш да си внесеш колите на такава цена- на далавера си. 760ил във америка (където е един от най-евтините пазари) струва на автокъщата $106,905. забележи- това не е крайната цена, а цената на базисния модел на която автокъщата купува от фабриката. демек- крайната цена на купувача е доста по-висока за да направи автокъщата някаква печалба все пак.
та така. а ново 760ил за парите за които говориш- няма.
успех.
ако можеш да си внесеш колите на такава цена- на далавера си. 760ил във америка (където е един от най-евтините пазари) струва на автокъщата $106,905. забележи- това не е крайната цена, а цената на базисния модел на която автокъщата купува от фабриката. демек- крайната цена на купувача е доста по-висока за да направи автокъщата някаква печалба все пак.
та така. а ново 760ил за парите за които говориш- няма.
успех.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
[quote="Turturelo"]се продават на цена под тая, която му предлагат на пича, но естествено това е за дилъри
Нали каза 4е такива цени не съ6тествуват, а тук си противоре4и6 и казва6 4е се предлагат цени по ниски от тези,които аз написах.И нау4ете зна4ението на думата ДОТАЦИЯ.Пове4е нямам какво да няпи6а.

Нали каза 4е такива цени не съ6тествуват, а тук си противоре4и6 и казва6 4е се предлагат цени по ниски от тези,които аз написах.И нау4ете зна4ението на думата ДОТАЦИЯ.Пове4е нямам какво да няпи6а.

e87 120d написа:прочети по -горе че Turturelo дава 130 000 лева и ни взе бизнеса под носа как не се сетих и аз да дам по-висока цена зада задържа пича и да започна бизнес с АРАБСКИЯ СВЯТ
професионално изкривяване ..

metody .. видя ми офертата, докарай ги в София - продаваме ги за 1 седмица! Няма смисъл да се обясняваме кой е и откъде е, дотации, либийци, Кадафи .. тралала - разбрахме се!
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3