Кола от интернет ???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
пич бягай на далече, за да не пускаш след това тема : "ЧОВЕКЪТ ВЗЕ ПАРИТЕ И КАЗА ЧАКАЙ МАЛКО"!!!
4 8 15 16 23 42
- valery
- кандидат ентусиаст
-
199.9% измама.
Тази история вече съм я слушал, но човека беше изгубил само 5евро и разкрване до Англия. Просто си добавил три нули на бележката на W.U., незнам дали е вярно, но със сигурност говорим за измама.
Тази история вече съм я слушал, но човека беше изгубил само 5евро и разкрване до Англия. Просто си добавил три нули на бележката на W.U., незнам дали е вярно, но със сигурност говорим за измама.
бате давам ти моита ма се качи на централна гара и носи 10к за капаро аз ще ти кажа кога да хвърлиш парите от влака че съм на лов точно да жп релсите
пи4 как се замисляш над такива дилеми седи ефтина кола и чака ти от бг да доидеш и да я купиш офертите изчезват за ден 2 това което виси на ниска цена сумати време е кофтор албания румъния сърбия турция са големи държави и коли се търсят
пи4 как се замисляш над такива дилеми седи ефтина кола и чака ти от бг да доидеш и да я купиш офертите изчезват за ден 2 това което виси на ниска цена сумати време е кофтор албания румъния сърбия турция са големи държави и коли се търсят

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2