Фланци за джанти
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Фланци за джанти
Какво представлява това? Понеже един приятел ще си взима нови джанти, неоригинал...и са му казали, че щял да се получи някакъв луфт...и за тая работа били въпросните фланци....дето никой не знае какво представлява.....та на мен се падна честта да питам
Ако някой може да каже нещо по въпроса...да споделя...и също така колко струва?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- старши ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Джантите имат в размера си и ЕТ . От него зависи как ще стоят на колата- навътре или навън . С помоща на фланци се помага да излезнат навън на джанти ,които не са за тази кола . Шанса да не тресат е много малък.
- Щом ще си купува ,да си купи с подходящо ЕТ.
- За каква кола става дума ?
- старши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Фланци за джанти
((:BuKcu:)) написа:Какво представлява това? Понеже един приятел ще си взима нови джанти, неоригинал...и са му казали, че щял да се получи някакъв луфт...и за тая работа били въпросните фланци....дето никой не знае какво представлява.....та на мен се падна честта да питам![]()
Да нямат предвид втулки

- старши ентусиаст
-
Нямам идея
За това и питам де....
Става дума за тези http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=644 джанти...дали въобще ще могат да станат...ама утре ще ходиме да питаме

Става дума за тези http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=644 джанти...дали въобще ще могат да станат...ама утре ще ходиме да питаме

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ами за брава търсите ето това 4х98, централен отвор 58мм с подхоящо ЕТ (незнам колко е
) при услоеие ,че ЕТ-то не е подходящо може да се наложи да се сложат фланци.Но лично за мен това е доста (меко казано) неразумен вариянт при условие,че купувате чисто нови джанти...Като цена за изработка на фланци от стругар съм чувал цени от 30 до 100лв.на фланец!!Което доста оскъпява цялата процедура
.Вижте,преценете,но най-добре е на място
За мен вкарването във филма с фланците е кошмар... 

- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Като става въпрос за италиански маКини - ето моите наблюдения:
Имам Delta HPE - 3-врата и като я сравнявам с 5-врата такава и Браво на приятели - всичко по окачване и джанти е еднакво с изключение на фланци - дебели около 1,5см - и по-дълги болтове само на моята - предполагам заради раздутите калници.
На фланците си e щамповано FIAT-LANCIA - явно това с фланците не е само гаражно-стругарски изпълнения.
Отворите на джантите са 4х98, ама трябва да се засечем със сестра ми (че тя я кара), та да видя ЕТ-то (ама едва ли ще е по-различно от стандартните на Бравата).
Имам Delta HPE - 3-врата и като я сравнявам с 5-врата такава и Браво на приятели - всичко по окачване и джанти е еднакво с изключение на фланци - дебели около 1,5см - и по-дълги болтове само на моята - предполагам заради раздутите калници.
На фланците си e щамповано FIAT-LANCIA - явно това с фланците не е само гаражно-стругарски изпълнения.
Отворите на джантите са 4х98, ама трябва да се засечем със сестра ми (че тя я кара), та да видя ЕТ-то (ама едва ли ще е по-различно от стандартните на Бравата).
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Хай да кажа и аз нещо,зна4и от фланци несъм усещал колата да тресе,а бях оки4ил по два на гума отзад
(това преди да сменя моста) минах около 4000-5000км без най-малкия проблем.Така,4е ако много му харесват джантите да си взема и това е.

10 мнения
• Страница 1 от 1