Синдромът - дизайн на БМВ
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Синдромът - дизайн на БМВ
Не знам какво става... но колкото повече си гледам колата и колкото повече остарява толкова повече започва да ми харесва на външен вид. Направо се влюбвам още повече в нея... Особено като я видя вечер под различни светлини... как различните гънки пречупват светлината по различен начин...
Или пък например въобще да не изглежда добре на някоя снимка, но като видиш колата на живо ти се преобръщат представите за нея...
Само при мен ли е така?
Или пък например въобще да не изглежда добре на някоя снимка, но като видиш колата на живо ти се преобръщат представите за нея...
Само при мен ли е така?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Това не е само при теб и не се отнася само за последните поколения на любимата ни марка.
При мен също е така, както с комбито, което карах преди, така и със седана. Понякога просто ми е толкова грозен, че не мога да го гледам, а има моменти, в които не мога да отделя погледа си.
Това май е от моментното настроение, както и от последните случки с колата. И както имаше едно лафче - "харесва ми под определен ъгъл".
При мен също е така, както с комбито, което карах преди, така и със седана. Понякога просто ми е толкова грозен, че не мога да го гледам, а има моменти, в които не мога да отделя погледа си.
Това май е от моментното настроение, както и от последните случки с колата. И както имаше едно лафче - "харесва ми под определен ъгъл".

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
гледам в Лада форума е сьщото, цитат от там става вьпрос за ВАЗ 2107¨Конфиденциална информация ли е цената която си платила за това райско возило? ¨кво да говориме за хубавите ни БМВ, и аз не мога да и се нагледам особено като минавам покрай стьклени сгради направо е неописуемо
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Почти винаги си харесвам колата...Нищо, че няма нищо пипано по нея, нищо, че не е уникална както на някои колеги, нищо че има хиляди като нея
Аз си я харесвам, радвам и се и си я гледам с други очи, щото си е моя... В момента е грозна и не и се радвам толкова, откакто едно Фиатче се опита да ни направи скачени съдове отзад, ама като си я оправя пак ще ми е толкова красива и ще и се радвам
Гледам влюбено и почти всички останали БМВ-та, с които се разминавам и срещам. Гледах влюбено и на колегата absix колата преди около месец, докато правехме заедно ляв завой един срещу друг...Изобщо, важно е лИбов да има
та така...

Гледам влюбено и почти всички останали БМВ-та, с които се разминавам и срещам. Гледах влюбено и на колегата absix колата преди около месец, докато правехме заедно ляв завой един срещу друг...Изобщо, важно е лИбов да има

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
Че ти си погледа, кво да си хабя фаровете
пп. И не е хубаво така да говориш по телефона, без свободни ръце
Ама аз колата гледах де... Не теб 

пп. И не е хубаво така да говориш по телефона, без свободни ръце

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
Е друга кола като твоята...а нАмали малко
Пък и с твоя номер. Пък и аз БМВ-тата ги различавам не само по цвят
Ако си помниш машрутите отпреди месец, може и да се сетиш
Може пък да си се почесвал тактично зад ухото

Ако си помниш машрутите отпреди месец, може и да се сетиш

Може пък да си се почесвал тактично зад ухото

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Re: Синдромът - дизайн на БМВ
MaXimal написа:Не знам какво става... но колкото повече си гледам колата и колкото повече остарява толкова повече започва да ми харесва на външен вид. Направо се влюбвам още повече в нея... Особено като я видя вечер под различни светлини... как различните гънки пречупват светлината по различен начин...
Само при мен ли е така?
Защо ли това,е доста разпространено сред нас всички БМВ фенове и сме болни от този синдром...

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series