ТДС - да не се оставя без да се кара
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ТДС - да не се оставя без да се кара
Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.
- Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
- И ако някой колега иска ,пращам една дюза да я залепи или каквото иска да я прави . Ако стане ,стане .Ако не, ще взимам нова след празниците.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз имах чувството, че като не я карах 3 дни и имаше някаква странни притрисания
едит: яко газ на тия ТДС-ки - ако не можем да ги бегаме, че ги опушим

едит: яко газ на тия ТДС-ки - ако не можем да ги бегаме, че ги опушим

Последна промяна amd на 15 Дек 2008, 1:01, променена общо 1 път
BMW only!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
и при мен се появи един такъв проблем не я карах 4 дена и като и пусне6 газта по4ва да тресе за кам 5 6 секунди.. на 100 пъскания на педала 1 6те е така.. ама дразни 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Моя тдс пък го карам веднъж на 4 месеца и нищо му няма, така е от 2 години 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей ако имам много финанси ,бих купил и един ТДС и някаква брутална електроника и турбина с метална гарнитура бих му шибнал и газ да откат
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти моя TDS, също не се кара, колата от около полвин година вече е в реставрация и почти не излиза от гаража
С последните промени които настъпват в нея ще стане вече месец и нещо, хванала е вече прах, все едно е черен паяк оплетен в гъстата си мрежа
Батерията беше свалена близо месец и само докато сложа клемите и драсна от рас
Е разбирасе отчети грешка на бега, то без това не може
и като гледам частите които пристигат на талази май няма да мога скоро да я покарам дори и за една баня
С две думи за сега нямам никакви проблеми...
Успех и весели празници

С последните промени които настъпват в нея ще стане вече месец и нещо, хванала е вече прах, все едно е черен паяк оплетен в гъстата си мрежа

Успех и весели празници
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Моята за 3 месеца беше карана 2 пъти, ама си е същия звяр
Само дето още не съм оправил проблема, че не пали веднага ... нещо бяхте казали, че е свърьано с помпата в резервоара, ама да видим ... сега ще го мисля

Само дето още не съм оправил проблема, че не пали веднага ... нещо бяхте казали, че е свърьано с помпата в резервоара, ама да видим ... сега ще го мисля

Re: ТДС - да не се оставя без да се кара
колега пращай дюзатаklintan66 написа:Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
И ако някой колега иска ,пращам една дюза да я залепи или каквото иска да я прави . Ако стане ,стане .Ако не, ще взимам нова след празниците.

Тъкмо ще снимам цялата процедура и ще я качим във форума-поне един от главните проблеми на тдс-а да отпадне

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
ivan. написа:колега пращай дюзатаklintan66 написа:Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
И ако някой колега иска ,пращам една дюза да я залепи или каквото иска да я прави . Ако стане ,стане .Ако не, ще взимам нова след празниците.
Аз ти давам 100% гаранция, че ще стане и нама да ти струва нищо
![]()
Тъкмо ще снимам цялата процедура и ще я качим във форума-поне един от главните проблеми на тдс-а да отпадне![]()
![]()
Здрасти, браво това е колега!!!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Здрасти колега , за мен е чест ,че точно ти ще я правиш . Изпрати ми данни . А почерпка ще има задължително.ivan. написа:колега пращай дюзатаklintan66 написа:Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
![]()
Тъкмо ще снимам цялата процедура и ще я качим във форума-поне един от главните проблеми на тдс-а да отпадне![]()
![]()
Колега работата е много проста,сигурен съм,че всеки може да се справи.klintan66 написа:Здрасти колега , за мен е чест ,че точно ти ще я правиш . Изпрати ми данни . А почерпка ще има задължително.ivan. написа:колега пращай дюзатаklintan66 написа:Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
![]()
![]()
Утре на лично ти пращам координати

by ''kompleksa''
Колега работата е много проста,сигурен съм,че всеки може да се справи.klintan66 написа:Здрасти колега , за мен е чест ,че точно ти ще я правиш . Изпрати ми данни . А почерпка ще има задължително.ivan. написа:колега пращай дюзатаklintan66 написа:Колеги , от 1 седмица не бях карал машината и днес си викам - ще я покарам малко . Карах какво карах 1 час и спирам при едни приятели пред едно гаражче за задушевни разговори и надушвам проблем . Отварям капака и гледам четърта дюза подмокрила всичко и мокрото се изпарява . Гледаме с приятелите но не изглежда да е от кабелчето и от маркучите за обратна нафта. Все едно от тялото някъде тече.Та това е - никакво спокойствие , само каране и няма проблеми
![]()
![]()
Утре на лично ти пращам координати

by ''kompleksa''
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
prestige6969 написа:Колеги как издържате да си карате колите през такива периоди от време? Не ви ли сърбят ръцете?
Здрасти, мене лично вече много

15 мнения
• Страница 1 от 1