E46 - оферта от Тояга
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
E46 - оферта от Тояга
искам да обсъдя с вас следната оферта, която ми направиха от Тояга:
Е46-ца, 2003 г с оригинална навигация 16х9 - свири гадно!
офертата е следната: двукомпонентни системи фокал отпред и отзад, които да заменят стандартните колонки; изолационни листове, кабели....до тук прибл. 1400 лева
ако има изход от предусилвател (вероятно има) + 400-500 лева за осулвател към цялата сметка.
та тотала е към 2000 лева.
как ви звучи това нещо? разумно ли е или не?
PS- момчето, което ми направи офертата в Тояга беше много коректен и очевидно си разбира от работата
Е46-ца, 2003 г с оригинална навигация 16х9 - свири гадно!
офертата е следната: двукомпонентни системи фокал отпред и отзад, които да заменят стандартните колонки; изолационни листове, кабели....до тук прибл. 1400 лева
ако има изход от предусилвател (вероятно има) + 400-500 лева за осулвател към цялата сметка.
та тотала е към 2000 лева.
как ви звучи това нещо? разумно ли е или не?
PS- момчето, което ми направи офертата в Тояга беше много коректен и очевидно си разбира от работата

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Зависи има focal от 100лв има и от 400лв.Въпреки това 1400лв нещо ама хич не мога да ги видя в 4 фокала и 10 метра кабел
Все хубави неща съм чувал за Тояга ама за тая цена никога няма да стъпя там.Вярно е че труда трябва да се цени ама 700лв труд множко ми се виждат.Дай модел на тия фокали да ги видим поне кои са.
Все хубави неща съм чувал за Тояга ама за тая цена никога няма да стъпя там.Вярно е че труда трябва да се цени ама 700лв труд множко ми се виждат.Дай модел на тия фокали да ги видим поне кои са.Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- alexsch
- ентусиаст
-
ми модели не мога да кажа конкретно. момчето ми ги показа на живо. едните бяха към 400 лева (предните) задните бяха към 500+ ....останалото е за един материал- динамит- дето служи за звукоизолация, кабели, подложки, труд.....не знам. и на мен ми де види висока цената, та затова питам!
- alexsch
- ентусиаст
-
....т.е. в Е46-ца качествена (или поне прилична) музика не може да се направи , или поне не и при разумно ниво на цените- така ли? 
- alexsch
- ентусиаст
-
Като може
- кажи ковкретно как къде и колко, че съм се меракландисал да си правя музика. ама 2К ми се видят малко множко...
- alexsch
- ентусиаст
-
дайте нещо по-народно!
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
alexsch написа::shock: абе хора?!?! какви ги говорите вие! на мен 2000 лева ми се видят много, а вече отидахме на 2200....да не говорим това 10-тина дни без кола ми звучи като 10-тина дни без крака....![]()
дайте нещо по-народно!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122586
Пак е скъпо ама ще е по бързо и с повече екстри
alexsch написа:Като може- кажи ковкретно как къде и колко, че съм се меракландисал да си правя музика. ама 2К ми се видят малко множко...
Моята концепция няма да ти хареса, а и ми е писнало да повтарям едни и същи неща. В общи линии Марио ти каза как се прави. За по-малко пари просто ще си избереш по-евтини говорители. И като казвам да си избереш - значи не да питаш някой и той да ти каже този или онзи говорител, че е добър, а да тръгнеш по магазините и да слушаш наред. И като ти хареса дадено звучене и цената ти допада, тогава да попиташ тук дали този говорител става за съответната цел.
9 мнения
• Страница 1 от 1