Хладилник?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Благодаря за отзивите, след малко ще обиколя Техно-тата, Модерен дом и още няколко магазина и ще видя каква ще я свърша....
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- barty
- старши ентусиаст
-
Ами, обиколих магазините, всички препоръчват Либхер но нещо не ме впечатлява
Харесах си Уирпуул но ме отказаха, друг препоръча Самсунг, жена ми хареса Аристон или Индезит и накрая се прибрах объркан и изморен от хладилници
Ще го обмисля и през седмицата, отивам в Техномаркет и който ми хареса го взимам....
Благодаря ви за съветите

Харесах си Уирпуул но ме отказаха, друг препоръча Самсунг, жена ми хареса Аристон или Индезит и накрая се прибрах объркан и изморен от хладилници

Ще го обмисля и през седмицата, отивам в Техномаркет и който ми хареса го взимам....
Благодаря ви за съветите

Мисля че трудно ще си купиш хладилник, с който идните 20 год да нямаш никакъв проблем....това едва ли е покупката на живота ти, така че давай малко по-смело....
Лично мое мнение е, че Либхер са добра марка, вярно-малко са дървени и едва ли жена ти ще се влюби в него, Wirlpool и Samsung не мисля че са много надеждни за хладилници, особено Самсунга, Аристон и Индезит са с най-приятната визия....Аз съм с Индезит No frost, два пъти ми прави проблем в рамките на гаранцията, ама не свършва света....такъв ми бил късмета....за 850 лв ще си намериш доста сносен хладилник....предполагам и там цените са паднали, както при всяка техника, последните наблюдения са ми от преди 2 години.....
Магазина едва ли има толкова голямо значение, гледай колко гаранция дават, харесва ли го жената, дали ти е включен транспорта и толкоз....че ако не й е по сърце, ще ти изяде главата после....
Лично мое мнение е, че Либхер са добра марка, вярно-малко са дървени и едва ли жена ти ще се влюби в него, Wirlpool и Samsung не мисля че са много надеждни за хладилници, особено Самсунга, Аристон и Индезит са с най-приятната визия....Аз съм с Индезит No frost, два пъти ми прави проблем в рамките на гаранцията, ама не свършва света....такъв ми бил късмета....за 850 лв ще си намериш доста сносен хладилник....предполагам и там цените са паднали, както при всяка техника, последните наблюдения са ми от преди 2 години.....
Магазина едва ли има толкова голямо значение, гледай колко гаранция дават, харесва ли го жената, дали ти е включен транспорта и толкоз....че ако не й е по сърце, ще ти изяде главата после....

- barty
- старши ентусиаст
-
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Аз пък тия дни си взех това,незнам какъв компресор има,ама дизайна му мнооого ми харесва
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028594

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028594
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Колега, на излизане от София (към Божурище) при разклона за Банкя има един голям магазин (не му помня името, но не можеш да се объркаш), виж там, после продължи до "Метро", точно до него е "Зора" (разглеждаш и в двата), от там обратно към Сф., попътно влизаш и в "Техномаркет" и така. За 1-2 часа си готов. Почти навсякъде се предлагат едни и същи хладилници (с малки разлики), но цените са различни (според това кой кои марки внася). Аз лично си купих "Gorenje" от първия магазин в списъка и ми го докара до нас безплатно.
Дано съм ти бил полезен, успех!
Дано съм ти бил полезен, успех!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
DjFace написа:Колега, на излизане от София (към Божурище) при разклона за Банкя има един голям магазин (не му помня името, но не можеш да се объркаш)...
Мисля, че колегата acfleeds работеше там.
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Ние сме имали Аристон и беше по-зле и от шкаф, постоянно се разваляше, дори като беше в гаранция, да не говорим след това. На Аристон имахме и бойлер-и той беше ужасен, аз за тях добри отзиви не съм чула...
Сега сме с Либхер и няма такъв хладилник просто. Въобще не сме имали проблеми с него
Сега сме с Либхер и няма такъв хладилник просто. Въобще не сме имали проблеми с него
Dare To Dream
- barty
- старши ентусиаст
-
"Колега, на излизане от София (към Божурище) при разклона за Банкя има един голям магазин (не му помня името, но не можеш да се объркаш), виж там, после продължи до "Метро", точно до него е "Зора" (разглеждаш и в двата), от там обратно към Сф., попътно влизаш и в "Техномаркет" и така. За 1-2 часа си готов. Почти навсякъде се предлагат едни и същи хладилници (с малки разлики), но цените са различни (според това кой кои марки внася). Аз лично си купих "Gorenje" от първия магазин в списъка и ми го докара до нас безплатно. "
Това беше и моя маршрут
Абе, верно такова чудене му направих че все едно Боинг ще купувам
Нещата отиват към Либхер-а....
Това беше и моя маршрут

Абе, верно такова чудене му направих че все едно Боинг ще купувам

Нещата отиват към Либхер-а....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ДЗВЕР , това е хладилника май
Това което написа за функционалноста му малко ме накара да се замисля
Има ли тоя хладилник фреш зона , прави ли лед сам ?
Принципно в старото жилище бяхме със Сан Джорджо ,наверемето баща ми даде толкова много пари за него топ модела им беше ,леле все едно ... незнам какво и какво се получи - на три пъти се разваляше ,от които два пъти идваха гаранционно в къщи и все не можеха да управят теч-а и най-накрая извикахме техници от "Айсберг" и за 7 години не сме имали ядове ... Мисълта ми е ,че не е най-скъпия хладилник гаранция за безупречна работа
Георги Пенчев

Принципно в старото жилище бяхме със Сан Джорджо ,наверемето баща ми даде толкова много пари за него топ модела им беше ,леле все едно ... незнам какво и какво се получи - на три пъти се разваляше ,от които два пъти идваха гаранционно в къщи и все не можеха да управят теч-а и най-накрая извикахме техници от "Айсберг" и за 7 години не сме имали ядове ... Мисълта ми е ,че не е най-скъпия хладилник гаранция за безупречна работа

Георги Пенчев
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
то това е магазина на горение... аз от там си взех и блю лайната с всички възможни а-та и плюсчета
...
тва беше миналата година, тва лято гаранционно му смениха термостата в хладилната част
... ма тва е нормално, до сега жена ми не си е купила риза даже, дето копчетата са на място, ако изобщо са всички налице
... така че го приех философски...
гепвай един, дет ти тича на тапетите, гледай да има по-длъжка гаранция, и това е с техниката вече
.... иначе се праи по села и паланки всичко, ако не е с оригинален произход, т.е. китай 

тва беше миналата година, тва лято гаранционно му смениха термостата в хладилната част

гепвай един, дет ти тича на тапетите, гледай да има по-длъжка гаранция, и това е с техниката вече

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:ДЗВЕР , това е хладилника майТова което написа за функционалноста му малко ме накара да се замисля
![]()
Мисля че да. Аз лед не ползвам, жената вади отнекъде.
Ама тя има и формички....
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
я аз да не отварям нова тема, така и така давате съвети за "битови електроуреди"
дайте идея за добра прахосмукачка
(не няква мултифункционална, ами просто да върши добра работа, а не китайски боклук)

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3