Хладилник?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Хладилник?

Мнение от barty » 13 Дек 2008, 23:16

Колеги, дайте мнения каква марка хладилник да си купя? Бюджета ми е до 850лв. Ориентирал съм се към хладилник с отделна камера, цвят Инокс...
Също така може да ме ориентирате и към магазин в София. Естествено знам ги магазините но ако има някой от вас нещо в предвид....
Благодаря ви предварително

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 13 Дек 2008, 23:42

В единия ни апартамент от 5 години ползваме огромен хладилник Crown. Предвид марката се отнесохме малко се недоверие в началото, но до момента (да чукна на дърво) не е мръднал. Саморазмразява се, не е протекъл, има много и всякакви джвъчки по вратите - общо взето можеш да си сложиш всичко. За съжаление не мога да ти кажа цена, но ако не се лъжа беше нещо около 600 и нещо.
В другия ни апартамент имаме Whirpool. По-малко хладилниче, с отделна камера (Crown-а също е такъв). Работи много добре, ние си го размразяваме, но това не е болка за умиране. Общо взето сме изключително доволни и от двата варианта.
Whirpool-а го взехме от магазин Electra (кв. Бъкстон). Ако си издадеш карта Open Door, си го взимаш си минално оскъпяване, ставаш редовен клиент и ползваш привилегии ако купуваш уреди на теб.
Cromw-а го купихме от Денси Център - при "Зимния дворец". Прилично магазинче. Ние се насочихме там, защото половината студенти на баща ми бяха персоналът на магазина тогава :mhihi:
Успех! За 850 лева можеш да купиш наистина много добър хладилник.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Дек 2008, 23:55

körting/gorenje

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Дек 2008, 0:22

+1 за Gorenje!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Дек 2008, 0:29

либхъъър... блю лайн :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 14 Дек 2008, 0:34

Ми колега най-добре да отидеш някъде където да имаш голям избор от хладилници за 850 лв. имаш доста голям избор :D
Beautiful Mechanical Wonder

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Дек 2008, 0:40

titto написа:+1 за Gorenje!

Още един глас и от мене.
А пък Либхера май са пошече левове :roll:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Дек 2008, 0:49

Аз съм доволен от körting не е хладилник печка е ама съм супер доволен от нея
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 318Is

Мнение от Raicko Racing » 14 Дек 2008, 2:22

Гледай компресора да е Данфос,Аспера или Такумсен! Другото е дизайна да ти допада.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 14 Дек 2008, 7:41

И съвет от мен гледай да има фреш зона/и! Голяма екстра са,държат около нулата,но без да замръзва и каквото сложиш там си остава свежо дъъъъълго време. Аз заради тях се метнах на AEG за два бона,но вече 2 години го ползвам и не съзжалявам.
Два отделни компресора Данфос,инокс и много важно А++ клас,харчи ми под 4лв. ток на месец :D
Взех го от Технополис.
Либхер ниския клас го правят в БГ. Тези с фреш зоните мисля са си внос.

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Дек 2008, 9:01

за мен най-важното е да има "No frost" система
може с години да не го размразяваш, защото не образува лед

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Дек 2008, 10:40

Голем токмак на Индезит с отделен фризер отдолу- вече на 9 гдини, и безотказен при нечовешка употреба!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 14 Дек 2008, 13:57

и най-важното компресора гледай да е на хубава фирма, аз сега 2-3 седмици обикалях да си харесам хладилник и нкарая се спрях на една промоция в техномакрет Електролукс за 999, хладилника е дсота добър и е скомпресор АЦЦ. Иначе гледай компресора ти да не е полски или пък с едно индианче нарисувано, защото това били едни от най-смотаните компресори. Иначе ако си около Младост, мога да ти препоръчам да отидеш в ХИТ, там има Денси, където има един продавач Асен. Той е леко възрастен ма много ги разбира нещата и може за много неща да те посъветва и не говоря да купуваш задължително от там. Просто като имаш въпроси за марки, модели и т.н. ще ти отговори и така ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Дек 2008, 13:58

Аз също ще трябва да се оборудвам с хладилник , ходих в представителния център на Gorenje , гледах дълго време ,четях по етикетите ,чудих се ... Понеже си навзех някои други уреди на Gorenje си викам ,че и хладилника такъв трябва да е ,но просто като видях един Либхер за около 800 лв ако не се лъжа с хладилник обем 220 л и камера към 60 л с какви ли не екстри и най-икономичния възможен клас с 230 KW/h годишно ,май работата е решена при мен ...
На Словенците хладилника нещо неможа да ме грабне ,другите им неща цепят мрака просто ,но незнам защо така с хладилника :roll:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 14:10

Penchev написа:като видях един Либхер за около 800 лв ако не се лъжа с хладилник обем 220 л и камера към 60 л с какви ли не екстри и най-икономичния възможен клас с 230 KW/h годишно ,май работата е решена при мен ...

Тва май е моя хладилник. Имам го от две години, беше по - скъп. Клас три пъти а+ с два компресора, отделен за камерата и хладилника, нали Пенчев?

Много съм доволен. Единствено един път в голямата жега беше докарал нещата да се наложи да го размразявам. Тих е много, според мен наистина е икономичен - почти не ми вдигна сметката за ток, а преди това нямах хладилник в това жилище....

Минусите му са предимно в отделенията. Кофти са структурирани, никак не е оптимално, всъщност диня или бутилки можеш да разположиш на малко места в хладилника, ако и да е голям. Единствено решение е да разтовариш от нещо друго.

И освен това не са много здрави пластмасите на преградките, а трудно се намират.

Иначе съм голем фен на Горението... Още откак взеха некакви права от АЕГ. Но хладилниците им не стават, не ме радвт много. Имат много красиви и функционални преградки... И дотам. И са скъпи, а от Либхера съм много доволен.

Следваща

Назад към Извън Темата