Хладилник?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Хладилник?
Колеги, дайте мнения каква марка хладилник да си купя? Бюджета ми е до 850лв. Ориентирал съм се към хладилник с отделна камера, цвят Инокс...
Също така може да ме ориентирате и към магазин в София. Естествено знам ги магазините но ако има някой от вас нещо в предвид....
Благодаря ви предварително
Също така може да ме ориентирате и към магазин в София. Естествено знам ги магазините но ако има някой от вас нещо в предвид....
Благодаря ви предварително
В единия ни апартамент от 5 години ползваме огромен хладилник Crown. Предвид марката се отнесохме малко се недоверие в началото, но до момента (да чукна на дърво) не е мръднал. Саморазмразява се, не е протекъл, има много и всякакви джвъчки по вратите - общо взето можеш да си сложиш всичко. За съжаление не мога да ти кажа цена, но ако не се лъжа беше нещо около 600 и нещо.
В другия ни апартамент имаме Whirpool. По-малко хладилниче, с отделна камера (Crown-а също е такъв). Работи много добре, ние си го размразяваме, но това не е болка за умиране. Общо взето сме изключително доволни и от двата варианта.
Whirpool-а го взехме от магазин Electra (кв. Бъкстон). Ако си издадеш карта Open Door, си го взимаш си минално оскъпяване, ставаш редовен клиент и ползваш привилегии ако купуваш уреди на теб.
Cromw-а го купихме от Денси Център - при "Зимния дворец". Прилично магазинче. Ние се насочихме там, защото половината студенти на баща ми бяха персоналът на магазина тогава
Успех! За 850 лева можеш да купиш наистина много добър хладилник.
В другия ни апартамент имаме Whirpool. По-малко хладилниче, с отделна камера (Crown-а също е такъв). Работи много добре, ние си го размразяваме, но това не е болка за умиране. Общо взето сме изключително доволни и от двата варианта.
Whirpool-а го взехме от магазин Electra (кв. Бъкстон). Ако си издадеш карта Open Door, си го взимаш си минално оскъпяване, ставаш редовен клиент и ползваш привилегии ако купуваш уреди на теб.
Cromw-а го купихме от Денси Център - при "Зимния дворец". Прилично магазинче. Ние се насочихме там, защото половината студенти на баща ми бяха персоналът на магазина тогава

Успех! За 850 лева можеш да купиш наистина много добър хладилник.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
+1 за Gorenje!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз съм доволен от körting не е хладилник печка е ама съм супер доволен от нея
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Raicko Racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318Is
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И съвет от мен гледай да има фреш зона/и! Голяма екстра са,държат около нулата,но без да замръзва и каквото сложиш там си остава свежо дъъъъълго време. Аз заради тях се метнах на AEG за два бона,но вече 2 години го ползвам и не съзжалявам.
Два отделни компресора Данфос,инокс и много важно А++ клас,харчи ми под 4лв. ток на месец
Взех го от Технополис.
Либхер ниския клас го правят в БГ. Тези с фреш зоните мисля са си внос.
Два отделни компресора Данфос,инокс и много важно А++ клас,харчи ми под 4лв. ток на месец

Взех го от Технополис.
Либхер ниския клас го правят в БГ. Тези с фреш зоните мисля са си внос.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Голем токмак на Индезит с отделен фризер отдолу- вече на 9 гдини, и безотказен при нечовешка употреба!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
и най-важното компресора гледай да е на хубава фирма, аз сега 2-3 седмици обикалях да си харесам хладилник и нкарая се спрях на една промоция в техномакрет Електролукс за 999, хладилника е дсота добър и е скомпресор АЦЦ. Иначе гледай компресора ти да не е полски или пък с едно индианче нарисувано, защото това били едни от най-смотаните компресори. Иначе ако си около Младост, мога да ти препоръчам да отидеш в ХИТ, там има Денси, където има един продавач Асен. Той е леко възрастен ма много ги разбира нещата и може за много неща да те посъветва и не говоря да купуваш задължително от там. Просто като имаш въпроси за марки, модели и т.н. ще ти отговори и така 

Tux0 Ca !

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз също ще трябва да се оборудвам с хладилник , ходих в представителния център на Gorenje , гледах дълго време ,четях по етикетите ,чудих се ... Понеже си навзех някои други уреди на Gorenje си викам ,че и хладилника такъв трябва да е ,но просто като видях един Либхер за около 800 лв ако не се лъжа с хладилник обем 220 л и камера към 60 л с какви ли не екстри и най-икономичния възможен клас с 230 KW/h годишно ,май работата е решена при мен ...
На Словенците хладилника нещо неможа да ме грабне ,другите им неща цепят мрака просто ,но незнам защо така с хладилника
Георги Пенчев
На Словенците хладилника нещо неможа да ме грабне ,другите им неща цепят мрака просто ,но незнам защо така с хладилника

Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:като видях един Либхер за около 800 лв ако не се лъжа с хладилник обем 220 л и камера към 60 л с какви ли не екстри и най-икономичния възможен клас с 230 KW/h годишно ,май работата е решена при мен ...
Тва май е моя хладилник. Имам го от две години, беше по - скъп. Клас три пъти а+ с два компресора, отделен за камерата и хладилника, нали Пенчев?
Много съм доволен. Единствено един път в голямата жега беше докарал нещата да се наложи да го размразявам. Тих е много, според мен наистина е икономичен - почти не ми вдигна сметката за ток, а преди това нямах хладилник в това жилище....
Минусите му са предимно в отделенията. Кофти са структурирани, никак не е оптимално, всъщност диня или бутилки можеш да разположиш на малко места в хладилника, ако и да е голям. Единствено решение е да разтовариш от нещо друго.
И освен това не са много здрави пластмасите на преградките, а трудно се намират.
Иначе съм голем фен на Горението... Още откак взеха некакви права от АЕГ. Но хладилниците им не стават, не ме радвт много. Имат много красиви и функционални преградки... И дотам. И са скъпи, а от Либхера съм много доволен.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3