Радиокасетофон
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Радиокасетофон
След дълго търсене намерих BMW Business RDS касетофон от Е36-ца 97-ма година в уникално състояние и сега следва монтажа в 30-ката, но ми е интересно дали трябва да има шейна това чудо? Намерих снимки само на 36-ца и там изглежда, че няма...но там ляга на управлението на климатика....Да поръчвам ли шейна? За Е30 или за Е36, че да стане кат си трябва
И дано спрат да ми чупят съклата

И дано спрат да ми чупят съклата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
Значи ще мога да ползвам сигнала, който разпъва антената, за да стартира усилвателя. И моя усилвател има опция да позва сигнал за тонколони, но ако успея да взема сигнала още преди крайното стъпало щеше да е по-качествено (то па едно качество на радио), аааа и гадния ксенон смущава радиото
на дълги е само пръщене..... Ако пусна и чистачките не ми се мисли.......Няма ли филтри, гледам някви отделни модули се продават, ама по няколко стотин лева.......ще ме извиняват...

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Можеш сам да си направиш филтър. Елементарно е. Трябват ти 1 диод, един дросел и един кондензатор за елементарен Г образен филтър, за П образен ти е нужен oще един кондензатор.
Мога да ти дам схеми и методика за изчисляване , но в повечето случаи се прави на око /ухо/.
Мога да ти дам схеми и методика за изчисляване , но в повечето случаи се прави на око /ухо/.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Indiana написа:Пасна идеално касетофончето и светка много фешънАма имам още въпроси
1. Антената само на радио ли се разпъва или винаги?
2. Има ли начин да изкарам сигнал от предусилвателя на касетофона преди крайното стъпало.
те повечето усилватели си имат и входове ,дирекно от колоноте на касетофона
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

10 мнения
• Страница 1 от 1