съеднител SACHS или LUK
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
Колега на един приятел преди една година му смениха съединитела във Враца сложиха на SACHS вече мина 20 000 км. и няма никакви оплаквания 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Купих SACHS ... утре ще го монтирам
. Цена 266 лв. от Ауто + , на притискателния , феродовия диск и на аксиалния лагер пише - made in germany (гравирано в металните части , а не щампа от боя , та се надявам да е истински). Иначе като изработка дисковете и лагера изглеждат добре , феродото ми изглежда хубаво (поне така като го гледам).

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
metodi80 написа:Купих SACHS ... утре ще го монтирам. Цена 266 лв. от Ауто + , на притискателния , феродовия диск и на аксиалния лагер пише - made in germany (гравирано в металните части , а не щампа от боя , та се надявам да е истински). Иначе като изработка дисковете и лагера изглеждат добре , феродото ми изглежда хубаво (поне така като го гледам).
Това е правилното решение, колега

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
cobrata_m3 написа:закс само майни го тоя люк два люка за два месецабаси боклуците закса още държи ще видим колко

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
metodi80 написа:Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).
И има ли ефект?

- metodi80
- старши ентусиаст
-
turboto написа:metodi80 написа:Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).
И има ли ефект?![]()
Лелеееее как да няма ефект ... като натисна педала на газта а тя предницата имам чувството че ще се отлепи от земята

- metodi80
- старши ентусиаст
-
bmw 318 is написа:преди смяната беше ли мудна като дадеш газ чудише ли се
Да ... давах газ а не се ускоряваше , само вдигаше обороти и толкова... вървеж нямаше ...а сега оххх , майкоооооо

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2