съеднител SACHS или LUK

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
Мечтае да кара: само BMW

Мнение от Ivan_BMW » 05 Дек 2008, 19:51

Колега на един приятел преди една година му смениха съединитела във Враца сложиха на SACHS вече мина 20 000 км. и няма никакви оплаквания :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 05 Дек 2008, 20:24

Купих SACHS ... утре ще го монтирам :D. Цена 266 лв. от Ауто + , на притискателния , феродовия диск и на аксиалния лагер пише - made in germany (гравирано в металните части , а не щампа от боя , та се надявам да е истински). Иначе като изработка дисковете и лагера изглеждат добре , феродото ми изглежда хубаво (поне така като го гледам).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 05 Дек 2008, 20:59

metodi80 написа:Купих SACHS ... утре ще го монтирам :D. Цена 266 лв. от Ауто + , на притискателния , феродовия диск и на аксиалния лагер пише - made in germany (гравирано в металните части , а не щампа от боя , та се надявам да е истински). Иначе като изработка дисковете и лагера изглеждат добре , феродото ми изглежда хубаво (поне така като го гледам).

Това е правилното решение, колега :yes:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 06 Дек 2008, 19:34

закс само майни го тоя люк два люка за два месеца :mhihi: баси боклуците закса още държи ще видим колко :mhihi:

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 06 Дек 2008, 20:08

cobrata_m3 написа:закс само майни го тоя люк два люка за два месеца :mhihi: баси боклуците закса още държи ще видим колко :mhihi:
:mhihi: такъв си си намерил +1 за LUK
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 07 Дек 2008, 0:29

Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 08 Дек 2008, 12:16

metodi80 написа:Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).

И има ли ефект? :mhihi: :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 08 Дек 2008, 17:22

turboto написа:
metodi80 написа:Колеги смених съединителя със SACHS (малииии разцепихме се с един приятел - 6 часа го праихме в канал). М/у другото и на неговата кола ,когато сменяхме неговия съеднител и на моята сега като я отворих ,съединителя беше LUK. Та може и да е прав колегата който каза че съеднителите за първоначално вграждане са LUK (въпреки че аз бях чувал че първоначално се вграждат SACHS, а е възможно и този съеднител който свалих сега да не е първоначално вградения- в смисъл да е сменян).

И има ли ефект? :mhihi: :?:

Лелеееее как да няма ефект ... като натисна педала на газта а тя предницата имам чувството че ще се отлепи от земята :mhihi: . Как да няма ефект .... за какво сложих тоя SACHS , ако няма да има ефект :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 13 Дек 2008, 0:00

преди смяната беше ли мудна като дадеш газ чудише ли се :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Дек 2008, 1:17

bmw 318 is написа:преди смяната беше ли мудна като дадеш газ чудише ли се :?:

Да ... давах газ а не се ускоряваше , само вдигаше обороти и толкова... вървеж нямаше ...а сега оххх , майкоооооо :mhihi: като натисна педала а Бу-ци (така му викам на баварчо :mhihi: ), а той се чуди на къде да хване , върти онова дупе та се не знае :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Дек 2008, 2:09

Не случайно стария ник на бат ви Колю беше sachs ма вие си стоите на ушите... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Дек 2008, 20:13

///MapTo написа:Не случайно стария ник на бат ви Колю беше sachs ма вие си стоите на ушите... ;)

:mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Дек 2008, 22:38

Купил -> доволен -> темата се изчерпа :)

Предишна

Назад към E36