МОЯТА КОЛА
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
МОЯТА КОЛА
имам 1 предложение....ако тук всеки си представи колата /със снимка/ може да си даваме за нея мненията /безкористно/ ......така всеки ще види къде се намира спроред неговите представи и тези на другите хора. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
ATM niama li da spre6 da ni probitva6 snimnki na tia narodni koli ot predi 100 godini.Vse pak tova BMW forum a ne na bulgarskite kostenurki. 

- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Breyton написа:ATM niama li da spre6 da ni probitva6 snimnki na tia narodni koli ot predi 100 godini.Vse pak tova BMW forum a ne na bulgarskite kostenurki.
Уважаеми Breyton, това че имам друга кола не означава че не харесвам БМВ...още повече че щом посещавам това място, май означава нещо. Идеята ми беше всеки да си покаже колата, защото виждам, че за много от вас тя/БМВто/ е начин за придвижване и показ, а не начин на живот. И когато това стане/ако въобще стане/ тогава ще може да се каже аз съм маниак или ентусиаст няма значение. Замисъла на тази страница е точно такава, мисля че нейните създатели ще ме подкрепят. Така всеки може да обмени идеи и да получи правилен съвет и т.н. Правенето или възстановяването на 1 автомобил независимо каква марка е е едно и също.....За твоя информация моето VW струва повече от колкото твоето БМВ и то в Германия. Сега ти показвам БМВто което искам да карам.......дано някога го открия и имам средства да го направя....
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ето го и моя звяр 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Atm tova podobie na kostenurka struva po-malko ot muzikata v kolata mi.
P.S.:Kato ti striva tolkova vw-to prodai go i si kupi BMW

P.S.:Kato ti striva tolkova vw-to prodai go i si kupi BMW

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
ATM racing team написа:Breyton написа:ATM niama li da spre6 da ni probitva6 snimnki na tia narodni koli ot predi 100 godini.Vse pak tova BMW forum a ne na bulgarskite kostenurki.
Уважаеми Breyton, това че имам друга кола не означава че не харесвам БМВ...още повече че щом посещавам това място, май означава нещо. Идеята ми беше всеки да си покаже колата, защото виждам, че за много от вас тя/БМВто/ е начин за придвижване и показ, а не начин на живот. И когато това стане/ако въобще стане/ тогава ще може да се каже аз съм маниак или ентусиаст няма значение. Замисъла на тази страница е точно такава, мисля че нейните създатели ще ме подкрепят. Така всеки може да обмени идеи и да получи правилен съвет и т.н. Правенето или възстановяването на 1 автомобил независимо каква марка е е едно и също.....За твоя информация моето VW струва повече от колкото твоето БМВ и то в Германия. Сега ти показвам БМВто което искам да карам.......дано някога го открия и имам средства да го направя....
АТМ-пожелавам ти успех в търсенето на тая`МАШИНА` щото е наистина рядка

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Wzemete si lupa i se molete da se pokaje nqkoq snimka
na siniq mi barutnik,6tot neznam kak da postna
BIG snimka
na siniq mi barutnik,6tot neznam kak da postna
BIG snimka

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
13 мнения
• Страница 1 от 1