Новата ми 320д 00г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Новата ми 320д 00г
Здравейте, взех си все пак този красавец ... понатам снимки, искам само да питам:
1во - Как се сверява часовника
2ро - Копчето с което се усилва и намалява звука на музиката, като се натисне муте ил слага или спира радиото, и ако е муте как се спира
3то - В началото, преди да запаля ми показва след колко километра трябва да се сменява маслото, вярно ли показват ?
Сори за тъпите въпроси ама не ми се рови да чета и проверявам сам като има кой да питам.
Когато е студена сутрин също така бая пуши, това нирмално ли е ... после като си загрее няма дим ?
2ро - Копчето с което се усилва и намалява звука на музиката, като се натисне муте ил слага или спира радиото, и ако е муте как се спира

3то - В началото, преди да запаля ми показва след колко километра трябва да се сменява маслото, вярно ли показват ?
Сори за тъпите въпроси ама не ми се рови да чета и проверявам сам като има кой да питам.
Когато е студена сутрин също така бая пуши, това нирмално ли е ... после като си загрее няма дим ?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Новата ми 320д 00г
ThE BeAsT написа:Здравейте, взех си все пак този красавец ... понатам снимки, искам само да питам:
В обратен ред :
Пушека ако не е много - да нормално е (заради ниските температури)
не ти се чете - ползвай търсачката, колега, защото ако на всички дето не им се чете задават подобни въпроси скоро ще има по 50 еднакви теми!
Инспекция му казват на това, което ти показва кога да смениш маслото:
-ако е настроен правилно и караш с лонг лайф масла - можеш да му се довериш, но ти след като си я купил сега колата си ДЛЪЖЕН да смениш маслото, масления и въздушния филтър...поне тях!
Копчето за усилване и намаляне спира/пуска касетофона/сиди-то.
Часовника :
Часовникът се сверява с дясното лостче на километража по следният начин:
ако искате да върнете назад часовника завъртате лостчето (около 2мм докато опре)обратно на часовниковата стрелка и натискате същевремено
ако искате да "бутнете" напред времето,правите същото по посока на часовниковата стрелка.
Колкото повече задържате лостчето-толкова по-бързо се сверява часовника
часовника може да показва в два режима (12 часов и 24 часов)
Често срещан проблем:неможе да се свери часовника поради счупено или неправилно поставено лостче при разглобяване/сглобяване на километража.
Ето ти една полезна тема за често задавани въпроси за Е46: !! ПРОЧЕТИ Я !!

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=116080
Там ще намериш отговор на много от сегашните и бъдещите ти въпроси.
Успех и честито за колата-много да те радва и слуша!!
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси много, Имам светещо човече което май е за абс
как да го махна и за какво е лявото лостче на колометража ... мерси пак

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ThE BeAsT написа:Мерси много, Имам светещо човече което май е за абскак да го махна и за какво е лявото лостче на колометража ... мерси пак

Колега, с цялото ми желание да ти помогна...ще трябва да четеш !!!
За последно - лявото копче на километряжа ако не бъркам беше за нулиране на километрите.
Светещото ти човече ако свети в червено и има балон пред лицето и има колан не е абс, а айрбег.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Ааа, ти беше дето се чудеше голф или бмв
Е добре дошъл и поздравления за избора!
И ползвай смело търсачката, тя не хапе
Е добре дошъл и поздравления за избора!
И ползвай смело търсачката, тя не хапе

F**k them all!
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Да аз съм, вече съм БМВ собственик
а този светещ еърбег как се оправя ? И на касетофончето има ли муте или пауза ? или само спиране ? И коя нафта препоръчвате за сега съм на лукойл ? Четох че имат датчик за температурата на вън как се пуска да я виждам 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Колега трябва да четеш всичко това което те вълнува го има във форума просто ползвай търсачката
.
Иначе честито за ибора

Иначе честито за ибора
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Е аз чета да ... ама докато чета не може ли да ми отговорите за муте или пауза на стерео уредбата и как да виждам външната температура? Се пак тоя форум е и за общуване и помагане, т.е. улеснение на всички. А за нафтата от тия теми в форума не разбрах ОМВ (и там какъв че знам че има различни видове) или Лукойл.... тези най-често се споменават след шанаджииската от тировете. А за еърбега, разбрах че трябва да се иде на диагностика.
е то ясно че е за помагане ама представи си,днес 20 човека да си купят Е46 и да пишат едни и същи теми....трудно се отговаря на всички,аз като купих моята прочетох почти всички теми които ме интересуваха,иначе прегледах всичките страници 23 бяха тогава
.първо прочети важните теми тоест първите,в едната са обяснени доста работи.външната температура ще я видиш ако имаш борд компютър,на лявото лостче на волана има бутон,оттам се сменя и се гледа на таблото.муте има ако имаш телефон доколкото знам,ако имаш касетофон незнам дали има пауза,за диск предполагам че ще има,също така никой няма да ти отговори точно защото има различни модели плейери ти с кой си?не си споменал,а чакаш отговор....

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Е с касетка оригиналното си ама и с 6 сд отзад които си се регулират през плейара. А за външната температура, с кое лостче, за мигачите ? 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Мерси много хора, дано само да ме радва. Мисля че имам само 2 проблема еърбега и че май мирише на газове вътре, прочетох че е често срещан проблем, лесно се оправят и 2те нали ? Дано да е и така и да върви и да иска само гориво