свръзване на малък борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 325xi-2001г.
свръзване на малък борд
Колеги някой да има схемата на свързване на малкият борд комп.Моята беше с аналогов часовник и си взех борд но не мога да го свържа стигнах до връзването на датчика но не знам как се връзват кабелите и кои цветове по точно ако някой знае или е правил такава гимнастика да помага останаха ми четири кабела които не знам как да вържа.Благодаря предварително.
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
аз съм го правил , ама съм изтрил съобщението което ми прати един колега , за сметка на това пък има тема само я потърси , ще ти трябват трите кабелчета от буксата на часовника , една ще трябва да изкараш + на контакт и още една за самия датчик , другата е маса , става и с букса от иде кабел за хардиск
BMW 318is
- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
малък борд
Абе останаха по цветове от борда следните кабели: бял със синя лента,бял с червена лента,кафяв със сива лента и син с бели петна по него.На последният като дам на контакт излизат 12 волта.На кафяво сивият има 6 волта а на другите два няма никакво напрежение според мен са масови.Търсих из темите но не можах да намеря подобна тема.По принцип не съм бос по свързването на електроника но тука нещо запецнах не мога да се сетя къде се връзват тези кабели и кой каква информация подава.Интересува ме на самият датчик за температурата какъв цвят кабели се връзват.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
Re: малък борд
emobmw написа:Абе останаха по цветове от борда следните кабели: бял със синя лента,бял с червена лента,кафяв със сива лента и син с бели петна по него.На последният като дам на контакт излизат 12 волта.На кафяво сивият има 6 волта а на другите два няма никакво напрежение според мен са масови.Търсих из темите но не можах да намеря подобна тема.По принцип не съм бос по свързването на електроника но тука нещо запецнах не мога да се сетя къде се връзват тези кабели и кой каква информация подава.Интересува ме на самият датчик за температурата какъв цвят кабели се връзват.
Бял/син пин10 е за гонга бял/червен пин 11 също за гонга,кафяв/сиво пин 12 температурен датчик,тоя последния син/бели петна ти е 12 волта и се намира на пин 18.Така,че не виждам какво сложно има в свързването при положение ,че имаш поне елементарни умения с електрониката.

- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
борд
Бе аз всичко друго свързах и борда си тръгна ама само тези кабели не знаех за къде са тъй като моята кола няма инсталация пусната за борд комп,а и нямам гонг.Благодаря за информацията.
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Re: свръзване на малък борд
Покажете ми някъква снимка на този гонг да го видя че тези в моргите даже не са и чували за него и незнам какво да търся
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re:
колега сварза ли си борда
аз сега зжех такав са6то като теб сам с аналогож 4асовник имаш ли схемата как да варжа борда

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2