проблем със скоростна кутия на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
проблем със скоростна кутия на е60
здр. имам проблем с скоростната кутия на бмв 530д
скоростната кутия е тази http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=NC71&mospid=47753&hg=24&fg=05
знаете ли дали ще стане да се ремонтира и къде (бургас,варна,пловдив ....подредил съм ги по това къде ми е най-удобно да оставя колата (от бургас съм)
в бмв сервиза ми казаха че проблема е в задната скорост и ми препоръчаха нова скоростна кутия ( общо към 10000 лева труд + нова скоростна кутия) та гледам ако мога да мина по тънко и да я ремонтирам
скоростната кутия е тази http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=NC71&mospid=47753&hg=24&fg=05
знаете ли дали ще стане да се ремонтира и къде (бургас,варна,пловдив ....подредил съм ги по това къде ми е най-удобно да оставя колата (от бургас съм)
в бмв сервиза ми казаха че проблема е в задната скорост и ми препоръчаха нова скоростна кутия ( общо към 10000 лева труд + нова скоростна кутия) та гледам ако мога да мина по тънко и да я ремонтирам
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Значи все пак е истина слуха , че Автомата на Е60 3,0д се разваля .. Преди 2 месеца един германец така ми каза и много ме наплаши. Нямам представа за кои години производство и на колко километра и при какви обстоятелства... но думите му бяха много красноречиви.
Лично аз нямам никаква идея къде ги правят . Колега би ли уточнил какво точно се случи с колата ти ? Откъде си е купувал , на колко КМ-а е, сменял ли си маслото на кутията и т.н.
Лично аз нямам никаква идея къде ги правят . Колега би ли уточнил какво точно се случи с колата ти ? Откъде си е купувал , на колко КМ-а е, сменял ли си маслото на кутията и т.н.
Специалист-Икономист
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега , ония ден бях при един пич в Пловдив които е много отворен , прави нови ес класи , седмици с8ци , абе все скъпи машини, когато бях при него беше свалил мотора и скоростите на една х5ца 3д , взима евтино и работи много добре , ако имаш интерес ще ти дам телефона да му звъннеш да говориш с него.
It`s party time !
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Колега ако можеш да дойдеш до София има 2 вариянта:
Единият е Джемини, тях всички ги знаят и аз там си обслужвам автоматика на Passat-a, добри са и то доста.
Другия вариянт е Недко Стефанов който е корифей в тази област и има последния писък на техниката като оборудване, отделно разбира адски много от работата си и много хора са доволни и от него.
http://www.avtomatik.hit.bg/
телефон Сервиз - 928 16 50
GSM - 0888 51 95 43
GSM - 0889 33 49 22
e-mail: nedko.avtomatik@abv.bg
Моя съвет е да се обадиш на този човек и да му обясниш а проблема си. Той ще ти каже колко време ще отнеме ремонта и какви пари ще ти вземе - пък ти ще си прецениш дали те остройва. И тъй като аз карам само и основно автоматици (само BMW-то ми е ръчка
), наистина ти го препоръчвам горещо 
Единият е Джемини, тях всички ги знаят и аз там си обслужвам автоматика на Passat-a, добри са и то доста.
Другия вариянт е Недко Стефанов който е корифей в тази област и има последния писък на техниката като оборудване, отделно разбира адски много от работата си и много хора са доволни и от него.
http://www.avtomatik.hit.bg/
телефон Сервиз - 928 16 50
GSM - 0888 51 95 43
GSM - 0889 33 49 22
e-mail: nedko.avtomatik@abv.bg
Моя съвет е да се обадиш на този човек и да му обясниш а проблема си. Той ще ти каже колко време ще отнеме ремонта и какви пари ще ти вземе - пък ти ще си прецениш дали те остройва. И тъй като аз карам само и основно автоматици (само BMW-то ми е ръчка

благодаря на всички за отзивчивоста .
по-принцип пловдив ми беше по удобно но и софия става.
след празниците ще я оставя но още не съм решил къде.
ще звънна на човека който vwfan ми препоръча .
Evelin Cotsev прати ми телефона на лично ако искаш да не го пишеш тук.
vodkarulez - колата ми е модел 2003 ноември я взех( то май септември излезна модела не-съм много сигурен)
530д на 80 хиляди километра е чисто нова от германия лично си я докарах
по-принцип пловдив ми беше по удобно но и софия става.
след празниците ще я оставя но още не съм решил къде.
ще звънна на човека който vwfan ми препоръча .
Evelin Cotsev прати ми телефона на лично ако искаш да не го пишеш тук.
vodkarulez - колата ми е модел 2003 ноември я взех( то май септември излезна модела не-съм много сигурен)
530д на 80 хиляди километра е чисто нова от германия лично си я докарах
Evelin Cotsev написа:колега , ония ден бях при един пич в Пловдив които е много отворен , прави нови ес класи , седмици с8ци , абе все скъпи машини, когато бях при него беше свалил мотора и скоростите на една х5ца 3д , взима евтино и работи много добре , ако имаш интерес ще ти дам телефона да му звъннеш да говориш с него.
кой е пича от Пловдив...

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
амии Чолака му викат , не знам как се казва но е много отворен , само точилки и яки машини много разбира . Телефона му е 0888248449. Преди сервиза му беше в двора на комплекс русалка ама сега се е преместил , като му звъннете го питаите тои ще ви обясни каде е сервиза.
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:амии Чолака му викат , не знам как се казва но е много отворен , само точилки и яки машини много разбира . Телефона му е 0888248449. Преди сервиза му беше в двора на комплекс русалка ама сега се е преместил , като му звъннете го питаите тои ще ви обясни каде е сервиза.
Знаем се със Светльо

върши работа той,може да му се доверите спокойно

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
бях се насочил точно към 530д автомат ама сега ... ако трябва да дам после още една кола за скоростна кутия
Не знам тоя проблем често срещан ли е ?? И има ли ръчка че май не съм виждал в мобиле.де

Не знам тоя проблем често срещан ли е ?? И има ли ръчка че май не съм виждал в мобиле.де
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3