Забрана на РЕМУСИ ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 12 Дек 2008, 23:44

Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!? :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Дек 2008, 23:54

///Ivan написа:Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!? :mhihi:
1000лв слагам ако моя е менте-ти искам 500 да сложиш-става ли.Май се бъзикаш не на место :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 12 Дек 2008, 23:55

bmwfena написа:
///Ivan написа:Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!? :mhihi:
1000лв слагам ако моя е менте-ти искам 500 да сложиш-става ли.Май се бъзикаш не на место :(

Колко пари си го взел!?
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Дек 2008, 23:58

///Ivan написа:
bmwfena написа:

Колко пари си го взел!?
има ли значение :?: не е хубаво да пишеш така-не всички ремуси са менте :!: Говоря за цяло гърне Ремус не само за накрайници.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 13 Дек 2008, 0:02

Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.

Не съм искал да обиждам никой. :!: ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 13 Дек 2008, 0:05

///Ivan написа:Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.

Моя го взех от кола внесена от Немско-свалих го и го сложих на моята.Не съм го плащал подобаващо ама си е Ремус отвсякъде-ако не верваш утре ще ти го снимам да видиш за кво стаа дума.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 13 Дек 2008, 0:08

bmwfena написа:
///Ivan написа:Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.

Моя го взех от кола внесена от Немско-свалих го и го сложих на моята.Не съм го плащал подобаващо ама си е Ремус отвсякъде-ако не верваш утре ще ти го снимам да видиш за кво стаа дума.

Не споря,възможно е ТВОЯ да е Ремус но не всички на които пише Ремус са Ремус. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Дек 2008, 2:25

не е ли до определени децибели ? и те как преценяват кое е по шумно от друго ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 13 Дек 2008, 2:41

ОРИГИНАЛНИЯ РЕМУС СИ Е ПОТРЕБНУСТ !!!

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 13 Дек 2008, 2:44

ditko1 написа:не е ли до определени децибели ? и те как преценяват кое е по шумно от друго ?

92db
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Дек 2008, 2:45

:mhihi:

Колега, съвземи се малко в 21 век сме все пак и Ремуса далеч не е някаква химера и нарицателно, каквото е било преди години. Доста хора имат, ако не такова, то от друга реномирана марка ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 13 Дек 2008, 3:50

Ivan Petrov написа:
ditko1 написа:не е ли до определени децибели ? и те как преценяват кое е по шумно от друго ?

92db

И как точно са преценили колко децибела шум ти издава колата???? БГ куките нямат възможност да мерят шума на колата еле пък на улицата. Като поискат да ми пишат акт си усилвам музиката и ги моля най-учтиво да измерят и да запишат в акт-а, а аз да си го подпиша :mhihi: . Ако за шум пишеха актове аз да съм го "изял" отдавна с тази музика в колата. :mhihi:

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 13 Дек 2008, 11:10

kiko написа:djsancho кажи как седи въпроса с другите марки гърнета или забраната е само за ремус :mhihi:

Виж сега колега, аз разбирам от Ремуси, толкова колкото разбирам от балет и цихулки.
Просто ми стана интересно дали наистина има закон за това ?
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 13 Дек 2008, 11:17

The Shadow написа:
Ivan Petrov написа:

92db

И как точно са преценили колко децибела шум ти издава колата???? БГ куките нямат възможност да мерят шума на колата еле пък на улицата. Като поискат да ми пишат акт си усилвам музиката и ги моля най-учтиво да измерят и да запишат в акт-а, а аз да си го подпиша :mhihi: . Ако за шум пишеха актове аз да съм го "изял" отдавна с тази музика в колата. :mhihi:

Ако те спипат след 22:00ч. имат право да ти пишат акт за нарушаване на спокойствието след вечерния час. Така поне на мен искаха да ми пишат акт, а в колата нямам кой знае каква музика. Но винаги могат да си намерят причина за да пишат :censored:
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

Предишна

Назад към Извън Темата