Диодни стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Аз съм с ДЕПО и ми светва понякога лампата за изгоряла крушка...но като цъкна задните халогени и изгасва...явно там не от4ита крушка...в комлекта имаше някакви котийки но намерих каде трябва да се сложат защото просто нямам такава букса като на кутийките...но може и да са за фейслифта тези кутийки...
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
bojky написа:Аз съм с ДЕПО и ми светва понякога лампата за изгоряла крушка...но като цъкна задните халогени и изгасва...явно там не от4ита крушка...в комлекта имаше някакви котийки но намерих каде трябва да се сложат защото просто нямам такава букса като на кутийките...но може и да са за фейслифта тези кутийки...
прощавай но не разбрах - като ти светне трябва да спреш и да пуснеш халогена или да е постоянно пуснат?
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- bojky
- младши ентусиаст
-
Ами като запаля понякога ми свети изгоряла крушка отзад в ляво...и тогава пускам задните халогени и то изгася...след това и да ги изгася то не светва повече!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
малко дискомфортно но какво да се прави ще видя при мен как ще се получи
мерси за инфото поздрави

мерси за инфото поздрави

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
bojky написа:Ами като запаля понякога ми свети изгоряла крушка отзад в ляво...и тогава пускам задните халогени и то изгася...след това и да ги изгася то не светва повече!
колега направи като мене,аз съм с депо,и имах същия проблем,но оригиналните стопове имат само отляво светлина за мъгла нали така,а депото имат диоди и от ляво и от дясно-но имат букса да влиучиш само левите да станат като завотски,но диодите нямат това съпротивление което дава крушката,затова пусни един кабел от левия стоп за мъгла към десния,така хем като ги пускаш има красива симетрия щото светят и от двата края хем имат двоино съпротивление и няма грешки вече,

- bojky
- младши ентусиаст
-
Ами колега така и съм направил...но явно не е станало като хората ли и аз нз....защото пак понякога светва...но мн рядко!А знаеш ли как да стане така 4е тези за мъглата да светят колкото габаритите,защото халогените са по ярки а аз искам да стане като едно цяло с габарита!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
искате да кажете, че Led-а има и от двете страни халоген за мъгла отзад?
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- bojky
- младши ентусиаст
-
Ами моите имат и от двете страни....и то халогените са също диоди...защото има такива които там са с крушка!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
bojky написа:Ами колега така и съм направил...но явно не е станало като хората ли и аз нз....защото пак понякога светва...но мн рядко!А знаеш ли как да стане така 4е тези за мъглата да светят колкото габаритите,защото халогените са по ярки а аз искам да стане като едно цяло с габарита!
ами незнам колега,пробваи тея за мъглата ги свържи с габарита ,и следователно ще светят като габарита по слабо и като натиснеш спирачката ще светят както другите (като за мъглата силно)

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
Здравейте пак ... неискам да отварям друга тема защото е доста по темата поста ми.
Тези дни на един сфетофар гледайки на една 7ца LED-a, се запитах - какво се прави ако ти изгори куршка на LED-а и имал ли е някой подобен проблем?
Поздрави,
Добри
Тези дни на един сфетофар гледайки на една 7ца LED-a, се запитах - какво се прави ако ти изгори куршка на LED-а и имал ли е някой подобен проблем?

Поздрави,
Добри
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
е не се ли сменят?между другото и аз съм виждал едно бмв сигурно имаше 10 диода изгорели.....красива гледка

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
И аз мисля, че трябва да има вариянт за сменяне - нали имаше някаква история дето се сменя на Angel eyes, камо ли пък за това няма да има.
Иначе, че са много - много са крушките ама като ти се развали "скобата на стопа" (())
Иначе, че са много - много са крушките ама като ти се развали "скобата на стопа" (())

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3