Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли
Модератор: Общи модератори
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Много ми хареса идеята, някой да намери номера на колата на тая килимуда.Аз такова дране ще и дръпна, че даже мисля и да се изсера вътре.Ако някой има информация, моля, да я сподели 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
horhef написа:Дзвер ти съвсем изтреще
Еми бате не съм умен като тебе да знам решението на явно модерния по нашите земи модел за разширяване на жизненото пространство.
Къв е? Я кажи. Ти си по - учен. Да си зема походен гараж и да го разпъвам кат паркирам ли?
Утре, ако ми остане време, ще ви снимам новата резка. Ясно, че пак ше има чукундури, дето ше кажат, че не е нова, че грешно съм паркирал, може някой да си помисли и че сам съм си я направил за да избия маслото у темата, де да ва знам?
Вий сте акъллиите в темата.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Искам само да ви питам каот сте толкоз умни кво не ви стига акъла да се сетите?
С тая идиотска пропаганда сегат ака ще правят всички:
1. Лелките, които не могат да си промушат гъза между две коли.
2. Дедките, които сметат, че "си им заел мястото".
3. Магазниерките, които смятат, че им закриваш магазина.
4. Хлапетиите, които просто искат да се хулиганчат...
5. Наркоманчетата за да се радват
6 .............................................
И ти... все шса намери на някой да си на пътя ил ида не му харесваш как си.
Толкоз ли верно сте зле, че не можете да съобразите?
ПП. Аз имам каско, а така или инак ми предстои... събитие, за коеот мислех да боядисвам.
Дразни ме как ми посягат. Не ми е скъпа боята, интелектуални братя мои!
С тая идиотска пропаганда сегат ака ще правят всички:
1. Лелките, които не могат да си промушат гъза между две коли.
2. Дедките, които сметат, че "си им заел мястото".
3. Магазниерките, които смятат, че им закриваш магазина.
4. Хлапетиите, които просто искат да се хулиганчат...
5. Наркоманчетата за да се радват
6 .............................................
И ти... все шса намери на някой да си на пътя ил ида не му харесваш как си.
Толкоз ли верно сте зле, че не можете да съобразите?
ПП. Аз имам каско, а така или инак ми предстои... събитие, за коеот мислех да боядисвам.
Дразни ме как ми посягат. Не ми е скъпа боята, интелектуални братя мои!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Абе Дзвер ти все нещо на тъп и умен го избиваш да немаш нещо комплекси за това? Някъде да виждаш да парадирам, че имам решение на всички проблеми? Ти като си пракираш нормално кво се палиш толкова? Тази жена може да е луда може да е всякаква обаче доколкото разбрах жули само колите който са спрели така, че да не може да се минава. Според теб нормално ли е от коли да не може да се минава по третоара? А ако си спрял нормално и някой ти ожули, удари или счупи нещо по колата това вече е друга тема. Идеята е че аз искам да си минавам безпрепятствено по третоара когато съм пешеходец а не някой лумпен да опре бронята в сградата и даже котка да не може да се промуши.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Иии каква тема.Напълно разбирам проблемите на пешеходците,но по тая логика щом те така ревностно ще си пазят територията като ги заваря аз на червен светофар на улицата или не на пешеходна пътека да ги отнасям ли
Спор няма,че има много малоумни шофьори,но и пешеходците не отстъпват.При положение,че са същите говеда не смятам,че са много прави особено с тая саморазправа минават граници.Отделно тая нещо вече и е станало любимо хоби да дращи...ми на мен ако ми стане хоби да я влача по булеварда с количката,защото ми е кеф а?!Дайте да ни писне и ще го играем на война-който паркира му чупят колата,който стъпне на улицата умира а...
Не може така дивашко да се разсъждава бе.Вярно децата са най-скъпото ама някой дава ли си и сметка,че постъпките на тая селяндурка освен за "защита" служат и за възпитание на детето и.И утре тоя порастнал човек ще е новия надъхан стрийтфайтър дето ще се прави на велик и ще си оправя проблемите както сам сметне за добре със сила.До никъде няма да се стигне така.

Не може така дивашко да се разсъждава бе.Вярно децата са най-скъпото ама някой дава ли си и сметка,че постъпките на тая селяндурка освен за "защита" служат и за възпитание на детето и.И утре тоя порастнал човек ще е новия надъхан стрийтфайтър дето ще се прави на велик и ще си оправя проблемите както сам сметне за добре със сила.До никъде няма да се стигне така.

8.32
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Учуден съм ,че умни хора говорят празни приказки . И мои коли са драскани но НЕ от майки, и НЕ на тротоара . Тогава и на мен ми пукат бушоните . А който е бутал количка с бебе ще разбере майката .
- И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава .
- И най-най- важното не са шибаните коли , макар ,че и аз съм болен а са важни хората и и отношенията между тях. Е как тогава да го е.а да не драска като някой баровец с бмв или каквато и да е тояга се прави на бог.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
klintan66 написа:Учуден съм ,че умни хора говорят празни приказки . И мои коли са драскани но НЕ от майки, и НЕ на тротоара . Тогава и на мен ми пукат бушоните . А който е бутал количка с бебе ще разбере майката .И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава .
И най-най- важното не са шибаните коли , макар ,че и аз съм болен а са важни хората и и отношенията между тях. Е как тогава да го е.а да не драска като някой баровец с бмв или каквато и да е тояга се прави на бог.
Пред очите на собственика преди няколко дни счупих едното му огледало . На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. Свиркай ,викай, търси , питай и накрая се появява мутрата и ми се лези - преча ли? . Викам -не и шут в огледалото .Ако беше някой чичо нямаше да реагирам така , но тоя много нагъл ,много ...[/list]

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
klintan66 написа: И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава ....... На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. list]
А ти трябва никога да не си стъпвал с кола в центъра на София, камо ли да си пробвал да паркираш там през деня, или всеки ден - по няколко пъти на ден. И ако случайно видиш някъде в София място за 20 коли, сигурно си слезнал току що от Машината на времето с дата на дисплея 12 декември 1973 година. Цел на пътуването - Мавзолея на оранжевия Файърстартер... дет вика една любима група

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Apassionata написа:klintan66 написа: И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава ....... На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. list]
А ти трябва никога да не си стъпвал с кола в центъра на София, камо ли да си пробвал да паркираш там през деня, или всеки ден - по няколко пъти на ден. И ако случайно видиш някъде в София място за 20 коли, сигурно си слезнал току що от Машината на времето с дата на дисплея 12 декември 1973 година. Цел на пътуването - Мавзолея на оранжевия Файърстартер... дет вика една любима група
А ти миличка треа а си много зле да не си намериш място къде да паркираш нормално в центара, насекаде е синя зона и има място, тва дет викаш раковски патриарха не си познала, има, верно няма да си на 2 метра от целта, но има. Само тия новите софиянци ми спирате кат арабин в пустиня!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Apassionata написа:klintan66 написа: И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава ....... На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. list]

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Сондьора написа:Apassionata написа:klintan66 написа: И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава ....... На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. list]
А ти миличка треа а си много зле да не си намериш място къде да паркираш нормално в центара, насекаде е синя зона и има място, тва дет викаш раковски патриарха не си познала, има, верно няма да си на 2 метра от целта, но има. Само тия новите софиянци ми спирате кат арабин в пустиня!
То ние МИЛИЧКИТЕ сме си зле по дифолт. Но теб специално те каня на кафе в понеделник в офиса, около 10 сутринта, в споменатата локация. Ще те помоля само да си боднеш една камерка до лампата на каската, да видим после колко дълго и как и къде си забил Сондата

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Apassionata написа:Сондьора написа:Apassionata написа:klintan66 написа: И трябва да си много прост и нагъл да спреш на тротоара така ,че да не може да се минава ....... На свободно място за 20 коли ме беше задръстил за 2 часа. list]
То ние МИЛИЧКИТЕ сме си зле по дифолт. Но теб специално те каня на кафе в понеделник в офиса, около 10 сутринта, в споменатата локация. Ще те помоля само да си боднеш една камерка до лампата на каската, да видим после колко дълго и как и къде си забил СондатаИз безбрежните Сини Пустинни Зони НАСЕКАДЕ
И докато си слагаш сметанката в кафенцето, ще ти покажа / с дела и документи/ колко съм от Новите софианци
Хахах, и ще останеш изнанадан колко ни е Арабска Фирмата
Арабски мечти сме всички

п.с. неаме лампи на каските, тва са миньорите

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Сондьора написа:Каде ти е офисчето кукличке да видим, няма ли къде да се спре, или там кафето!!!
п.с. неаме лампи на каските, тва са миньорите![]()
![]()
Аре Баннаха ни