Малко вълче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Дек 2008, 10:36

Яде на каквото го свикнеш.
Туй за живите животни е някаква басня.
Майките им повръщат храна докато започнат да ловуват сами.
И никога нема да избегат от готово месо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Дек 2008, 11:15

Pitbull_Germany написа:Колега, другото, което си мисля, че е важно, е къде живееш. В смисъл това е животно, което малко или много си има инстинктите на диво животно и ще е грехота да го затвориш в апартамент!

и аз мисля така ако живее6 в къща с двор кадето да тича ок ама в апартамент ще му е тегаво и на него ина теб,директно си го закараи на село защото сега ще привикне към теб и после на чужд човек аи как по дифолд е диво не знам как ще реагира а отделно тези животни си изкат яко тичане ивнимание !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Дек 2008, 11:30

Аве аз ти писах, ама ти не обърна внимание.
Бегай в регионалната ветеринаромедицинска служба.
И питай как да го регистрираш.

Имай предвид, това е диво животно и условията му за регистрация не са като на болонка. Не на всеки се разрешава да го има.

А пак, както ти казах, туй е вълк.
Не можеш да го скриеш.
Джавка се с кучетата и вие.
Рано или късно некой съсед ше се обади където трябва и ше го ядеш голем. Не го ли регистрираш.

Помисли първо над тея неща!

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 12 Дек 2008, 11:32

Тук ми напомня на белиз зъб и джек лондон.... :mhihi:

аз съм виждал до заведение да разхождат тигър на каишка, вие за някакво вълче се безпокоите! :mhihi: - това сериозно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Дек 2008, 11:39

ама ще има после танцуващия с вълци а?:mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от тончев » 12 Дек 2008, 12:01

D3BEP написа:Аве аз ти писах, ама ти не обърна внимание.

Имай предвид, това е диво животно и условията му за регистрация не са като на болонка. Не на всеки се разрешава да го има.

Не можеш да го скриеш.
Рано или късно некой съсед ше се обади където трябва и ше го ядеш голем. Не го ли регистрираш.

Да съгласен съм с теб.Днес след работа ще отида да видя как да го регна :mhihi:
И довечера ще го снимам :D
Апа тва за Тигърааааа :shock:
Аз тука тея дни почнах да чета за дивите животни и тоя тигър може да избие маса народ само със едната си лапа.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Дек 2008, 12:01

D3BEP написа:Аве аз ти писах, ама ти не обърна внимание.

Не можеш да го скриеш.

Ако им кажеш, че е вълк забрави за регистрация, не че няма да разберат. Пробвай че е "пумияр".
Но верно го закарай на доктор поне да го ваксинират.

Едни приятели имаха на вилата, но се наложи д аго пуснат, когато порастна, понеже здави на съседите немеца. А направи ли го веднъж нема връщане!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 12 Дек 2008, 12:08

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 12:10

Ох, като почнете не е истина...
И аз имах ротвайлер, който нападна човек, но не озверя и не ни изяде всички у нас, а до последния си дъх ни служеше и предпазваше ;) Нападна го за да предпази нас, животните не нападат ей така, за удоволствие...
Така че тея легенди ги забравете...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 12 Дек 2008, 12:28

///peter написа:Ох, като почнете не е истина...
И аз имах ротвайлер, който нападна човек, но не озверя и не ни изяде всички у нас, а до последния си дъх ни служеше и предпазваше ;) Нападна го за да предпази нас, животните не нападат ей така, за удоволствие...
Така че тея легенди ги забравете...

Именно.Аз на село имам 6 шарпея,2 питбула и 2 Амстафа.Кучетата 1 към 1 не са изобщо агресивни а по цял ден си играят.Котките минават покрай тях и не ги закачат.Досега тези кучета са нахапали над 15 човека,но само в двора на къщата,когато не сме си били в нас.1 случай имам когато 2та стафа нахапаха 3ма мангали,защото тръгнаха с ножове да ме колят.Кучетата стояха до последно на място и не мърдаха докато не получиха команда "Убий".Възпитавал съм толкова кучета,че вече нямам спомен за точна бройка и съм стигнал до извода,че на едно животно какъвто му е стопанина такова е и то.Като с колите е-грижиш ли се за тях с всичката си любов и не те предават.

п.п Колега няма по голямо удоволствие от това да отгледаш наглед диво животно и да го научиш на послушание.Ако имаш възможност и имаш и малко кученце ги отгледай заедно с вълчето,така поне 75% е сигурно,че няма да посяга и на други кучета.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Дек 2008, 13:15

Сондьора написа:
Ако им кажеш, че е вълк забрави за регистрация, не че няма да разберат. Пробвай че е "пумияр".

Това не мисля че е точно така, но както и да е.
Може да се регистрира.
Нека отиде да попита. Те за много прости ги имаш, ще отиде ше им занесе вълк и ветеринарите ше го класират помияр.

Ами ако им занесе мечка? Ротвайлер ли ше я пишат?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Дек 2008, 13:53

Приличат си какво :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Дек 2008, 14:48

D3BEP написа:
Сондьора написа:

Това не мисля че е точно така, но както и да е.
Може да се регистрира.
Нека отиде да попита. Те за много прости ги имаш, ще отиде ше им занесе вълк и ветеринарите ше го класират помияр.

Ами ако им занесе мечка? Ротвайлер ли ше я пишат?

Бате ако ти ми ги различиш без да знаеш, че е вълк ти правим евала!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Дек 2008, 15:59

Абе аз съм си карал кучката на ветеринар и оня вика- лъжлива бременност. И след 3 дни тя зема че роди. Ама не ми се ходеше да го питам тва дали не са лъжливи кученца :mhihi: Та ветеринаря вълк е виждал само на картинка и според мен може да се регистрира като каквото си искаш, въпреки, че нямам идея с ква цел тая регистрация. Аз колата в данъчно не регистрирам, та кучето ли...
Според мен може да се отгледа и опитоми ама си зависи от човека, аз ко го гледам със сигурност ще стане баси пумяра или поне до сега съм отгледал няколко питбула, дето са като кротки, че няма на къде, явно им влияя успокояващо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 12 Дек 2008, 17:11

Колега взимай си го :) но го гледай в къща с двор! Няма животно което от малко като си го гледаш да не е опитомено ! Не е лошо да го ваксинираш и нема нужда да споменаваш на вета какво е всъщност! кажи ,че си го намерил на улицата и готово!
Пусни снимики да го видим сладура? Или е сладурка :lol:

пп.А твоя приятел как е установил ,че майка му е умряла? Може да е отишла на лов за храна? Колко време вълчето е било само? Нямало ли е и други ? Ами ако майката се е върнала и го търси? Тогава е станала голяма грешка и е редно да го върнете там където му е мястото в дивата природа!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата