DIY-Как да си направим сами CUP HOLDER за Е36 като на Е39
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
///MapTo написа:Bai_Ceko написа:..
Не си ме разбрал правилно..кефя ти се на идеята,хубаво е че има хора като теб,които експериментират,но просто аз не превръщам в закусвалня колата си...с нея се придвижвам из града,а тръгна ли на дълъг път,както се казва и върху пепелника мога да си оставя чашата
А идеята за копченцата не беше,че ще пречат на чашите...чашите ще ми пречат да си цъкам копченцата...асц,подгрев на седалки,хай-фи...
е то и аз не я правя на закусвалня.но ме кефи да има холдери
10х за подкрепата все пак !

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Bai_Ceko написа:за полезни
Едва ли

Все едно да сложим в полезни тема за ангелски очи, или за монтаж на пейка на задния капак

еми то за ангелските очи има
,или поне имаше преди време ако не сте я махнали. Както има и безброй малоумни теми (ако ще ги сравняваме с направата( преправянето) на къп холдер )
Здраве да е ,ще я кача темата в някой чуждестранен сайт ,щом вие големите умове на БГ смятате че не е полезно
То в таа държавица сичко си е така
просто ви се радвам
П.С. и не си правете къп холдер,баси тъпото е ,за тва във всяка една кола го има ,щото хората си ползват колите за закусвални
Интересно ми е ако има анкета,колко от тези 800 потребители дето са разгледали темата я смятат за полезна:) Може би те трябва да решат кое е и кое не е полезно ,а не един човек
Нищо лично
казал съм го и в подписа си ,за мен отдавна тоя подфорум загина .... за съжаление.

Здраве да е ,ще я кача темата в някой чуждестранен сайт ,щом вие големите умове на БГ смятате че не е полезно

То в таа държавица сичко си е така

просто ви се радвам

П.С. и не си правете къп холдер,баси тъпото е ,за тва във всяка една кола го има ,щото хората си ползват колите за закусвални

Интересно ми е ако има анкета,колко от тези 800 потребители дето са разгледали темата я смятат за полезна:) Може би те трябва да решат кое е и кое не е полезно ,а не един човек

Нищо лично

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
шукар бибитка
Ма ако си беше сложил в плафона горе,както е в е39 щеше да стане доста по-найс...там са 2 диода и осветяват супер леко и приятно цялото барче около скоростния лост

Ма ако си беше сложил в плафона горе,както е в е39 щеше да стане доста по-найс...там са 2 диода и осветяват супер леко и приятно цялото барче около скоростния лост

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
BOOKER написа:Bai_Ceko написа:за полезниMitaka85 написа:добра идея
Браво колега,много добре се е получило!!!
явно на повечето хора им харесва само на ,модераторите и админа не

аз лично се радвам за всички на които ще помогне темата и съм я направил за тях

Важното е да има истински фенове на марката !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Bai_Ceko написа:вчера си го мислех междудруготопросто ще ми отнеме време да го намеря
Абе я напрао да си взема една Е39-ка
Да намериш кое?
Плафон от Е39 с диодите ли?
Имам един такъв,щи го подаря,щото му взех диодите,ма буксата не е същата

аз специално си играх да го слагам на моя,нас*ах го и сега ще си купувам нов

Иначе мога да се огледам на ено място,да ти диря ли такъв плафон?
vld написа:Все едно да сложим в полезни тема за ангелски очи, или за монтаж на пейка на задния капак
Нищо лично,ма ти махна ли си комарниците и стъклопластиката от комбинизона,та се присмиваш на чуждите проекти

П.С. Не се връзвай на администрацията,не си ли разбрал,че тоя форум стана абсолютен ташак

Аз специално влизам тук да почета извън темата и да се посмея на поредните 10 безмислени теми в този подфорум,който преди насън четях...
Ще си направим форум Е36 и тогава тука ще стане пълен леж,както направиха колегите от Е30

Последна промяна ///MapTo на 04 Дек 2008, 21:36, променена общо 2 пъти
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
сега бай цеко ме провокира да го мъдря как да стане холдъра на компакт
ако стане ще пиша тука в темата 

Марто, снимай моля те диодния плафон от е39-ката, че нещо ми се върти в главата. Буксата не е проблем
Компактите с подлакътник имат къп холдър, там където е пепелника на седана и купето, не е нужно да се реже. Но има едно много хубаво свободно място, където могат да се бучнат 3 VDO Gauges от Z3, което е приятна идея, ако се намерят от тези с хромираните лайсни.

Компактите с подлакътник имат къп холдър, там където е пепелника на седана и купето, не е нужно да се реже. Но има едно много хубаво свободно място, където могат да се бучнат 3 VDO Gauges от Z3, което е приятна идея, ако се намерят от тези с хромираните лайсни.
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4