Писна ми от скапаната ни държава
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е не знам ама вижте това
Полицай спира линейка с включени светлини заради кортеж
Най най най малоумната държава

Най най най малоумната държава

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Нещата ще се оправят, когато всеки един осъзнае, че трябва да се бори за правата си- и в прекия и в преносния смисъл, когато осъзнае, че не трябва да чака някой да го организира, а сам да излезе на улицата да потърси сметка от управляващите.Демокрацията трябва да се извоюва, защото никой няма да ни я поднесе на тепсия, но явно повечето хора предпочитат да живуркат и да се нагаждат, отколкото да си търсят правата.Факт е, че съдебната система не работи, че корупцията е повсевмесна, че няма пазарна икономика, а само картелни споразумения и монополи, че полицията не може да си изпълнява функциите по опазването на реда и че такъв на практика не съществува.Това може да се промени единствено, ако достатъчно хора излязат на улицата и ако е нужно стигнат до сблъсаци с управляващите.Идеята не е да се чупят коли и да се палят магазини, а да се потърси справедливост и отговорност от тези, които са виновни за състоянието ни.Ако гласуват закон, с който не сме съгласни и на другия ден 5,6 хиляди ги чакат пред парламента да им покажат народната обич, дали поредната тъпотия, узаконяваща далаверите на малцина ще мине -как мислите?Пример -нормалните държави с истинска демокрация.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:Е не знам ама вижте това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най най най малоумната държава![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи

blackrider написа:zAcK написа:Е не знам ама вижте това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най най най малоумната държава![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи![]()
![]()

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
alexsch написа:....много ми е чудно, ако обаче излезем и потрошим ТВОЯТА кола, щот ей така видиш ли не сме съгласни с държавата- тогава какво ще кажеш?

-Я по-добре тогава до следващия напън да си седим и да си ПОПУШИМ зад клавиатурите

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
АБСОЛЮТНО съм съгласен с адаша Милко! Трее анархия за известно време, да се насерат дебелогъзите т.нар. управляващи дето ежеминутно ни го набиват анално къде с финес, къде не....Що в Гърция или Франция като не са съгласни с нещо масовите хора правят една ГРАНДЕ стачка и парализират цялата държава, а тука колкото и неправди и откровени и нагли изнудвания и издевателства да се прилагат на масовия българин той не гъква, а само коментира и покорно се навежда за идващия отзад познайте какво...
Ма то това е генотип-500 години да те е*ат ония резаните папури как е а?
Майната и на държавата-и след 100 години няма да се оправи...верно най-скапаната държава.....булгаристан......

Майната и на държавата-и след 100 години няма да се оправи...верно най-скапаната държава.....булгаристан......

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
вие знаете ли че аз само мога да спонсорирам с 3-4 МПС-та дето отдавна са паметници. Хем ще ги унищожим хем ще протестираме
това да ви е проблема. Ебаси ако 200 човека не могат да съберат 120 лева за репатрак, то значи че хората нямат и един лев в джоба или просто са зле и искат да се кланят на галфоните които ни управляват.
това да ви е проблема. Ебаси ако 200 човека не могат да съберат 120 лева за репатрак, то значи че хората нямат и един лев в джоба или просто са зле и искат да се кланят на галфоните които ни управляват.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
вие знаете ли че аз само мога да спонсорирам с 3-4 МПС-та дето отдавна са паметници. Хем ще ги унищожим хем ще протестираме

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Айде още едно мрънкало, като ви е омръзнало да живеете тук, неревете из виртуалното пространство, а си биите камшика и да ви няма, да видим там дали ще ви е по-добре!!!!!
аз си го набих камшика, ама пусти патриотизъм той ще ме затрие в тая държава. Така че не викай просто още едно мрънкало

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2