HELP ABS + ASC fira
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
HELP ABS + ASC fira

a datchicite sa si nared, reletata sashto i neznam kakvo da pravya.
pusnaha ya na tester w Uveto i mi kazaha che tova i bil problema
K'vo mislite?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: HELP ABS + ASC fira
Kris написа::help: abe momcheta dayte ideya kade da mo opravyat / kachestveno/ kolata. zahranvaneto kam ABS+ASC dade fira a idva zima i ...
K'vo mislite?
погледни си много внимателно предпазителите ,от студа и прахта може да не дават контакт дори и да са здрави, за релетата от куде си сигурен(за ABS-a си има цял отделен компютър) обикновенно е в него причината , може да отидеш и да попиташ в моргата на Жоро
отка4аш от куплунга твоя стария закача6 другия и тестваш ако става плащаш , ако не го връщаш тва е цената му е около 150лв
пп: и пиши с български букви ,че иначе трият мненията
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: HELP ABS + ASC fira
Kris написа::help: abe momcheta dayte ideya kade da mo opravyat / kachestveno/ kolata. zahranvaneto kam ABS+ASC dade fira a idva zima i ...
K'vo mislite?
Колега, има един много добър сервиз!Намира се на булевард Европа, преди Мусю Бриколаж, точно срещу Шел!Казва се D&S или нищо такова!Правят страхотна компютърна диагностика и са много кадърни, то и по-външния вид на сервиза си личи!На мен за диагностика ми взеха 20лв но си заслужава, защото ти казват какво точно и има на колата.Аз ходих защото ми светна ABS-а и се оказа че датчика на предното ляво колело е заминал и трябва нов!Така че там ще ти кажат със сигурност какво и е точно!Съветвам те първо да идеш да да запишеш час, защото има много коли, и то все скъпи и работят с часове!Затова иди, запиши си час за да ти е сигурно че ще ти обърнат внимание!Това е което мога да те посъветвам!Успех!
::: vankata™ :::
абе пичове тоя моя проблем си е*ба мамата, като закацхихме колата се прецака се стенда /в дарокар/. където и да я закача ми дава едно и също не стига захранване до ABS+ASC+T. трети ден се проверяват жици и всичко е наред /също така релета и т.н./
казаха ми че е възможно да е от електронния блок, но за да го разбера ми трябва друг от 325 да го пробвам иначе набутвация,а другите не стават само от 325/ с жълта лепенка/.
дайте идеи направо съм полудял
приемам предположения всякакви

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti